Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
veterán
válasz AxBattler #28849 üzenetére
A c755 az pontosan a 805.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz Stealth #28850 üzenetére
C835 10% ablakban nem tudott annyit, a 855 meg 10%on tud annyit.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Imi1981
veterán
Aki már használja jópár napja a V135 firmware-t még mindig jónak találja? Hétvégén frissítek szerintem. Bár ha ez sem az igazi lehet várok a következőre.
-
szimcsi
senior tag
Hello,
Pár hete volt egy frissítés. (tcl 55c635)
Lehetséges, hogy azért van audio delay a lejátszókon nálunk? Csak a saját lejátszója jó ebből a szempontból.
Más lejátszót nem nagyon használtam eddig, csak amikor új volt a TV akkor próbáltam a kodit meg a vlc-t,
szerintem akkor nem volt ilyen probléma, habár nem emlékszem.
Lehet ugyancsak a frissítés miatt, a saját lejátszója 1-2 filmnél a feliratot nem jól jeleníti meg, ezért próbáltam volna váltani, de akkor meg audio delay van, más lejátszónál.
Apropó .srt felirat file-okat egyáltalán nem kezeli a tv upnp-vel, korábban itt is olvastam, ez másnál is így van?
Köszi![ Szerkesztve ]
XP
-
Imi1981
veterán
válasz kenicsab #28862 üzenetére
Az szerintem nem is fog a tévén frekit váltani a kodi. De legtöbb esetben nincs probléma vele. Nekem is van rákötve egy fire stick 4k max 2023 de nagyon ritkán használom mert jó a tévén is a kodi freki váltás nélkül is. Néhány filmnél azért kijön, hogy nem vált megfelelő frekvenciára akkor a 4k maxot használom.
-
bigrob
őstag
-
Stealth
senior tag
Ezt nem értem:
65C835 : 48 x 24 = 1148 leds : 4 leds(1 zone) = 288 zones [24x12]) mini LED LCD (model 2022)
65C845 : 48 x 24 = 1148 leds : 2 leds(1 zone) = 576 zones [48x12]) mini LED LCD (model 2023)-= Stealth =-
-
Imi1981
veterán
válasz BlueSteel #28870 üzenetére
A gyári lejátszó megmondom őszintén egyáltalán nem érdekel. Még csak nem is próbáltam ki eddig. Én mindig is kodi párti voltam és a kodit is plexkodiconnect vagy emby addonnal használom mert nekem így az igazi. Kodin meg most is csak nagyon ritkán van egy kicsi akadás ( 1 film alatt kb kétszer) és az se durva. Amit észrevettem ha tv bekapcsolása után nézek rögtön filmet akkor egy darabig erősen szappanoperás hatás van ami idővel normalizálódik.
Netflixen vannak mikroakadozások V135 -ön?
[ Szerkesztve ]
-
Koncziii87
friss újonc
Sziasztok.nekem tcl65C645 öm van.nekem a kérdésem a következő.Valaki talalkozott olyan hibaval hogy kiesett par csatorna adás?Probaltam ujra behuzni az adasokat,de ugysem jottek vissza,pont amiket főként nézek.
-
BlueSteel
tag
válasz Imi1981 #28878 üzenetére
Nem Netflixen. Hálózatról játszom le a filmeket, gyári lejátszóval/KODI-val.
A KODI sem tökéletes amúgy, időnként produkál hibákat/helyi hálózatot hajlamos nem észrevenni, most nem teszteltem még annyira notóriusan de el tudom képzelni, hogy ott is megjelennek ezek a hibák.
Illetve szerintem elvárható lenne, hogy a TV saját gyári lejátszója ne produkáljon már ilyen hibákat...
-
Celtis
veterán
Újabb alaplapcsere. Most 65-ös lett a tv-m, viszont V028-as szoftverrel.
-
gzsolnay
friss újonc
Sziasztok,
vettem 85C845-öt. Próbáltam az Xbox series X-et rádugni, de mindig azt írja ki, hogy a "TV nem képes a 4K-ra". Háromféle 2.1-es kábelt is próbáltam, plusz az összes HDMI portot is. Másnál volt ilyen?
Egyébként akinek ilyen típusa van, annak mi a firmware száma? -
Celtis
veterán
válasz BlueSteel #28888 üzenetére
Haha. Épp csak annyi idő után, hogy elkezdtem a GoogleTV konfigurálni, már fel is dobta, hogy letöltött egy új szoftvert és akarom-e frissíteni. Két választási lehetőség van igen vagy igen.
Pedig az első mozdulat volt a frissítés tiltása a jelen lévő szervizes ember szeme láttára.[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz LLKobe #28894 üzenetére
Nincs sajnos.
De ezt könnyen tesztelhető bárki által, csak megfelelő teszt videó kell hozzá. Én a sajátaimat használom, gondolkodtam rajta, hogy megvehetővé teszem őket.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi81
tag
Sziasztok! Játéknál illetve filmnél a local dimming-et mire kell állítani C805-nél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest