Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz BlueSteel #28346 üzenetére
Beszéltem az ügyfélszolgálattal. Próbáltam belőlük kiszedni, hogy egyáltalán ki az a leánycég aki a képviseletet ellátja, de semmit nem volt hajlandó elárulni. Csak annyit tudtam kiszedni, hogy helyileg Romániában ül a diszpécser. Mondjuk erre az akcentusából is rájöttem.
A telefonszámuk titkos, mármint az előfizetői adatok.Ez nekem ultragáz. Van ugyan szerződött szerviz partnerük (egyelőre), de szerintem ezek egy nap alatt feltudnak szívódni, ha úgy alakul a helyzet.
-
HF77
őstag
válasz JoceeHunt #28352 üzenetére
egy pixel tesztet mondjuk futtass rajta végig, azt azért érdemes!
aztán nézz rajta meg HDR+ és Dolby Vision tartalmat... ha van xbox vagy ps azzal is hozd össze! kb ennyi
lehetne még persze több tucat tesztet nézni de....
ha a fentieknél minden ok akkor használd egészséggel!![ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Colani
tag
Sziasztok. Én tegnap kaptam meg a Telekomtól eddig minden hibátlan tökéletes kép gyors menü. Csak amit itt olvasok bizonytalanit el hogy esetleg nem lesz szerviz vagy nincs ugyfelszolgalat és hasonló dolgok 😥😥😥még van 12 napom meggondolni magam ha addig nem lesz semmi probléma szerintem megtartom. LG QNED 85ben gondolkodtam még. Szerintetek?
-
Jefedrin
tag
válasz Jefedrin #28308 üzenetére
Na.
Hát jól elcseszett egy verzió lett ez a V620.
A csatornalistában képtelenség keresgélni, mert folyamatosan visszadob arra amiről épp váltanék. 5-10 csatornával odébb léptetek és visszadob.
Csodás.
(55C645 eladó)Colani: Addig vidd vissza amíg tudod.
Olyan ez a TCL mint egy teszteletlen tanulmányautó béta verziója kerekek nélkül.[ Szerkesztve ]
Margit, ne hízelegj, ne hízelegj. Még a végén nem verlek meg!
-
Faby
senior tag
válasz drzsolt74 #28356 üzenetére
Sőt, most már ha pár másodpercre megállok egy csatornán, akkor nem vált át, csak ha leokézom.
Na ez jöhetne az 50C805-re is, sok apróság mellett ez az egyik legidegesítőbb feature, amit nem tudok megszokni a Samsung, LG után.
A másik ilyen nekem a távirányító, egyszerűen nem esik kezemre, túl kicsi, rossz helyen vannak a hangerő, csatornaváltás gombok, nincs rajta lejátszásvezérlő gomb, cserébe van 6 db -nekem- felesleges dedikált gomb a Netflix, stb szolgáltatásokhoz.
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Jefedrin
tag
válasz drzsolt74 #28356 üzenetére
“Sőt, most már ha pár másodpercre megállok egy csatornán, akkor nem vált át, csak ha leokézom.”
Ez mindig ilyen volt. Nekem mióta megvan így működött. OK nélkül nem váltott sosem csatornát csak kilépett a csatorna listából.
HF77: Az OK gombbal balról előjön a csatorna lista, nekem ott b@szakszik.
Faby: A dedikált gomboktól nekem is vörösödik a fejem. Aki kitalálta, hogy külön gombokat tesz a távorányítóra bizonyos appokhoz annak eltörném a kezét. Bárhol van a távirányítón az ember napjában többször is véletlen megnyomja vagy megnyomódik.[ Szerkesztve ]
Margit, ne hízelegj, ne hízelegj. Még a végén nem verlek meg!
-
Colani
tag
Nem szeretnék teljesen hülyének tűnni, de ha a tvről leszedtem a fóliát aakor is visszakuldhetem? 😄😄😄Nem győzött meg inkább elallok úgy döntöttem. Köszi előre is! 🤗
-
Colani
tag
válasz mikrofon #28365 üzenetére
Az is elbizonytalanit. Megmondom őszintén nem vagyok egy nagy guru és csak néztem hogy milyen szerverekrol lehet filmet nézni meg a társai... 😄😄😄Van egy tab s7 plusom és egy s23 ultra. 4k-s filmet próbáltam mind1ikrol atkuldeni és kB 5-6 percig megy és megszakad.. Próbáltam átváltani más wifi re de ugysem működött. Vhogy nem tetszik a rendszer. LG tvm volt előtte meg is van még de annak vhogy jobban tetszett a menüje. Atlathatobb. Na és az a távirányító 😱😱megszoktam a magic remotet nagyon 😄😄
-
HF77
őstag
válasz Colani #28367 üzenetére
nekem is detto és szintén jól működik....igy számomra nagyon jo vétel még a mai napig, el nem adnám, max nagyobbra cserélném!
persze azokat is megértem akik küszködnek egy tcl tévével és szabadulnának tőle vagy már meg is tették!
[ Szerkesztve ]
-
sam25-6
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot kérnék: egy Hisense 55a6g tv-t cserélnék le egy TCL QLED 65C655 tv-re. Mik a tapasztalatok, vélemények a 65C655-el? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
-
Mr.Iksz
tag
válasz klaya86 #28375 üzenetére
Nekem tobb mint 1 eve van meg a tv-m. Automatikusan frisitette magat meg a legelejen, utana megcsinaltam a 2 resetet, majd kikapcsoltam a gyorsinditast,mert Disneyn neha elment a hang,amit teljes kikapcsolas megoldott mindig,de meguntam. Azota sincs semmi gondom vele
Csakhogy legyen mar 1 ellenpelda is a sok negativ mellett -
7Heads Drago
veterán
válasz 7Heads Drago #28376 üzenetére
Mellesleg kicsit olyan lett itt a hangulat mintha csak 1 hónapja lenne TCL mint gyártó az országban. Eddig nem volt semmi gond a szervizzel?
Nekem van egy problémás Samsung mikrom. A gyári szerviz simán lepattintott. Akkor Samsungot se szabad venni?
Okostelefon szervizbe is elég nehéz jó szervizet találni.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Timo2323
újonc
Megpróbálkozok mégegyszer a kérdéssel:
A C805 és a C809 ugyanaz a modell? Nincs köztük semmi különbség? -
nicu71
addikt
válasz Mr.Iksz #28377 üzenetére
Nekem sincs a 805-el semmi bajom,sőt imádom,de elhűlve olvasom a negativ tapasztalatokat.Bizom benne hogy az enyém kitartó lesz,mert ha szervizbe kerül abba,ugy látszik nem lesz köszönet.Egyébként nálam is vannak apró hibák,amiket talán orvosolnak hamarosan.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
-
klaya86
senior tag
Nekem sehogy nem frissített. Írtam is pár napja. V576rol akartam frissebbre upgradelni, mert néha elég lassú volt a Tv. De bekapcsolt automata frissítés mellett sem talált új szoftvert,ha manuálisan kerestem, akkor sem. Ezért maradt a pendrive. Remélem maradt is ez az állapot.
-
mikrofon
veterán
válasz nicu71 #28380 üzenetére
Ha vissza keresel korábbra, akkor ez a nagy negatív hullám előtt jó tapasztalatok voltak a szervizről.
Amúgy egyébként valaki össze számíthatná és leírhatná hogy összesen hány felhasználótól jön ez a sok negatív vélemény....
Meglepően kevéstől, ahhoz képest hányan vagyunk itt és használunk TCL TV-t és hányan használnak még akik nincsenek itt....Azt meg még egyszerűbb megszámolni hogy hány típusról jön a negatív vélemény....
Aki értelmezően olvas és levonja a megfelelő következtetést, az pontosan látja hogy milyen is valójában a helyzet.....
-
HF77
őstag
válasz mikrofon #28387 üzenetére
Egyetértek!!!
mint ahogy már említettem, többségében azok írnak be pl egy ilyen topicba akiknek problémájuk van, azaz keresik a megoldást, így azok természetesen mindig hangsúlyosabbak...
egyszerű, olvasni és látni kell a sorok között, ennyi!!
[ Szerkesztve ]
-
bence188
tag
Sziasztok, új 65"-os tv-t szeretnék venni. Legfőképp sport(foci), ps5 és streaming a felhasználási terület. 65c805-öt néztem, de fórumon olvastam, hogy nem a legjobb a focihoz: azóta is így van, vagy beállítás/frissítés megoldotta a problémát? Kb 300+-20 a keret, alternatíva erre a típusra esetleg? Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Colani
tag
válasz klaya86 #28382 üzenetére
v098 van fent gyárilag nem tudom ezzel milyenek a tapasztalatok. Frissíteni nem akar azt mondja ez a legujabb szoftver.... Aludtam rá egyet és megtartom. 🙂🙂🙂Igazából semmi baja pörög rendesen a menü akadás nulla 🙂👍👍👍Apple tv+ valami brutális minőségben adja a tartalmat szerintem.
-
pistabyte
tag
Sziasztok.
Én is beléptem egy 85C805 tv-vel a klubba.
Elég brutálisan jó a tv, nekem egy régi full hd 81cm-es samu tv-t váltott. De egy kis kalibrálási segítséget szeretnék kérni tőletek.
Én leginkább Pc módban használom a tv-t,és úgy alapon a kép nem a legszebb. Fátyolos, nem elég élethűek, szépek a színek.Egy rx 6700xt kártyával hajtom a tv-t win 10 pro op rendszerrel.
A hdmi 1 portal van összekötve a gép a tv-vel. 3840x2160-as felbontáson 120hz-en. 144hz nem megy, valószínű a 7m es akyga kábelen ennyit bír, esélyes hogy csak hdmi 2.0-as,de nekem elég ennyi, mert úgyse bírna a kártya 144 fps-t játékokban.Szóval a lényeg, Hogy vab valami jó kép beállítás? Bekapcsoltam a majsltor módot automatikusra akkor pedig pc módról atugrik a tv játék kepmódba.
Itt egy kép a 2 tv közötti méret különbségről
-
pistabyte
tag
Egy fontos tényező még lemaradt. A win 10 ben bekapcsoltam a HDR módot, de így még rosszabb a kép a tv-n.
Játékok alatt pc-n mi a két megfelelő hdr érték? Mennyi nitet érdemes beallitani? Jelenleg a Ghost of Thsusima alatt játszottam hdr-ben pc módban, meg játék módban de nem valami szépek így a színek,. -
Bazsi81
tag
Sziasztok! Ha az Euronics-nél veszek 50C805 készüléket ott is lehet érvényesíteni az 5 év garit?
-
pistabyte
tag
Köszi Igen, imádom ezt a tv-t, ennyiért nagyon jó árban kaptam el 530-ért, főleg hogy már 75-s modell us 550 ezer körül megy
Nézegettem YouTuben Vhiktor munkásságát, csak pont a 805-s modellt nem tesztelte, a 835-s modell alapján próbáltam beallitani a pc módot, de arra sajnos nem igazán tér ki
Tök jo lenne tőle egy pc mód beállítási videó is, úgy mint a ps5 beállítás tv-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest