- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nicu71
addikt
-
BreamHunter
tag
válasz
Mr.Iksz #25259 üzenetére
Nem akartam nagyot mondani.
A béka segge alatt van a TCL-nek a hangja.
C645 katasztrófálisan szar. C735 is max egy hajszálnyival jobb a c645-nél. A telefonomból ( 13 pro max) több és szebb mély jön mint a tévéből. Persze nem olyan hangos mint a tv, de mire jó a hang erősség, ha a hang amit kiprésel meg lópikula.
Nálam az etalon ami szerintem alap kéne legyen egy bármilyen tévében az egy LG OLED C21 hangja. Na amellé nem is vettem projectort, mert felesleges volt. Ott volt mély, magas, közép tisztán erőteljesen.De ezen nem veszünk össze.
Nálam a hangos cincogás nem jelenti a jó minőséget. -
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Mr.Iksz #18448 üzenetére
Megcsináltam, köszi szépen, de sajnos ugyanúgy nem működik a fejhallgató kimenet.
Az érzékelés biztosan megvan, mert pattan egyet, amikor bedugom a fülest/hangfalat, vagy bekapcsolom a TV-t. De hangot nem ad ki magából, ha átkapcsolom menüben, akkor sem, és nem is vált át automatikusan, ha bedugom a jack-et. Szól tovább a beépített hangszóró. (Mondjuk az fura, hogy megváltozik a helye, vagy a hangzása, amikor bedugok valamit a fejhallgató kimenetbe. Ezt sem értem, miért van.)
Na, akkor most komolyan ezért küldjem vissza szerencsétlen TV-t?
Ezek a pár ezer forintos digitális optikai » analóg átalakítók mennyire jók erre megoldásként?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged