- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BreamHunter
tag
válasz
drzsolt74 #28356 üzenetére
“Sőt, most már ha pár másodpercre megállok egy csatornán, akkor nem vált át, csak ha leokézom.”
Ez mindig ilyen volt. Nekem mióta megvan így működött. OK nélkül nem váltott sosem csatornát csak kilépett a csatorna listából.
HF77: Az OK gombbal balról előjön a csatorna lista, nekem ott b@szakszik.
Faby: A dedikált gomboktól nekem is vörösödik a fejem. Aki kitalálta, hogy külön gombokat tesz a távorányítóra bizonyos appokhoz annak eltörném a kezét. Bárhol van a távirányítón az ember napjában többször is véletlen megnyomja vagy megnyomódik. -
Faby
senior tag
válasz
drzsolt74 #28356 üzenetére
Sőt, most már ha pár másodpercre megállok egy csatornán, akkor nem vált át, csak ha leokézom.
Na ez jöhetne az 50C805-re is, sok apróság mellett ez az egyik legidegesítőbb feature, amit nem tudok megszokni a Samsung, LG után.
A másik ilyen nekem a távirányító, egyszerűen nem esik kezemre, túl kicsi, rossz helyen vannak a hangerő, csatornaváltás gombok, nincs rajta lejátszásvezérlő gomb, cserébe van 6 db -nekem- felesleges dedikált gomb a Netflix, stb szolgáltatásokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest