Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benito187
csendes tag
Sziasztok!
Bedobnék pár kérdést/észrevételt 55c805 újdonsült tulajként.
Judder/stutter/nem folyamatos kép
Visszaolvasva láttam, illetve, hogy egyébként is minden tipusnál jelen van, főleg a 24 képkocka miatt mégis nekem nagyonúj jelenség és elég zavaró. (Egy 5 éves Samsung NU7402-ról váltottam, azon minden nagyon fluid volt, itt azért látszik ennyire mert ennyire "pontosan" jelenítené meg a tv ahhoz képest?)
Főleg letöltött tartalomnál, és tv adásnál nagyon szembetűnő.
A mozgásjavítás állítgatásánál sajnos nem veszek észre érdemi javulást.-Ezen egy frissítés segíthet valamelyest? (028-on van a tv)
-Ezt egy LG C3/G2 jobban kezelné? Gondolkodom, hogy esetleg arra átváltanék
Vagy egy kis idő múltán egyszerűen hozzászokik az ember?Illetve külső ssd-ről nagyobb filmeknél (60gb, 20gb) kb 1 óra elteltével kicsit elcsúszik a hang, ekkor visszatekerek 10mp-t és helyrejön, ez Kodi-val és a saját lejátszóval is jelentkezett.
Illetve még egy apró észrevétel, mióta bekerült a háztartásba a készülők az internet kissé bellasult, akkor is ha kivan kapcsolva. Ugyan ez a jelenség ha wifi-n vagy ha direkt kötöm rá a netre.
Egyébként egy remek tv!

Köszi szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vhiktor