Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
veterán
válasz Stealth #21701 üzenetére
Szerintem hasonló lehet a különbség.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
vonSux
őstag
C805 és c845 között vacilálok. Mi tapasztalat, van számottevő különbség?
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
C805 készülékről többen írtok itt a fórumon, de a C803-ról nem találok semmit.
Probáltam értelmezni a TCL TV nevek magyarázatát is, de egyelőre ez a leginkább használható, amit találtam. Ez alapján a 803 a 805 alatt van.1.) Alza felületen elérhető, de nem látom, miben különbözne a C805-től.
2.) C805 tud környezeti fény érkzékelést?
3.) 121 cm szélességig keresek TV-t, így ezekből az 50", ami belefér.
Mi ebben a méretben a csúcs TCL?
4.) És mi lenne, eggyel nagyobb kiadásban, ha nem ragaszkodom a jelenlegi 121 cm szélességi maximumhoz, hanem átalakítom a szekrényt? -
Solymi81
aktív tag
válasz zsoltip #21712 üzenetére
Ugyanaz mint a 805.
[TCL specifikáció fórumposzt] -
zsoltip
őstag
válasz zsoltip #21714 üzenetére
Bocsi a dupláért.
Marad a dilemma a TCL C845 és C805 közt.Falfelület szabad szélessége: 120,6 cm
Erre viszont rákerül egy VESA fali konzol. Ez mennyivel emeli ki a síkból a készülket? Mert ha kellő mértékben, akkor simán belefér a nagyobb készülék is.A 845 kapcsán írják külföldi fórumokon, leginkább olaszok, hogy régebbi hardver és nem ment rá frissítés, maradtak bug-ok. Ezt itt meg tudja valaki erősíteni?
Vagy mi az, ami döntő érv lehet még, ha a méret nem lenne akadály, a 2 közt?
300 x 300 VESA van min2 esetében az adatlapon feltüntetve.
Van esetleg javasolt, jól bevált VESA konzol, amit ajánlotok?
Ami van, "örökölten" ez lenne: ISY IWB3300 32-65" dönthető/forgatható fali konzol
De inkább ezt is veszek másiakt, ha ez nem jó, csak ne essen ki és ne kelljen többször furkálni a falat.[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz zsoltip #21715 üzenetére
Annyival emeli ki amilyen konzolt választasz. Egy fix, slim konzol kb 2centi, de találsz olyat is, amit vagy fél méterre is ki tudsz húzni.
Az a konzol nekem nagyon gyengécskének tűnik. Leginkább a 4 kis kar, ami könnyen deformálódhat. Válaszz egy Stel Sho konzolt. Választásnál a vesa méretet (55C805: 400x300) és a teherbírást nézd, de azt, hogy milyen képátlóhoz ajánlják. -
félisten
válasz Celtis #21668 üzenetére
Igen, pont erre írtam, hogy ez érthetetlen számomra -- mármint ugye az, hogy a saját gyári csararjai hogyan lehetnek hibásan méretezettek. Egyértelmű, hogy nem eseti jelenség, tömegesen okozhat kellemetlenséget, a korrigálása gyakorlatilag semmiből nem állna, és mégsem javítják.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
rainman72
nagyúr
válasz d.véderjoe #21718 üzenetére
Igen az!
Ki kell választani a vásárlás helyét és az euro...nincs közte.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
HF77
őstag
válasz d.véderjoe #21718 üzenetére
igen.... Euronics hoz nincs 5 ev garancia!
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
boborján2
aktív tag
válasz MaCS_70 #21661 üzenetére
65C835 (gyorsindítás módban használjuk). Az enyém kb. 10 naponta csinálja , hogy csak rendszerhangok vannak, de appok közül semminek nincs hangja.
Restart megoldja.
Esetleg nem csak ez jött elő nálad is és az hogy "A gyerkőc megkaparintotta a távirányítót kb. öt másodpercre" csak véletlen egybeesés.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Fuge212
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta használom a C805-öt.
Ma focimeccs nézés közben észrevettem, hogy a fű zöld színe változik, azonos kameraállás közben is. Olyan, mintha ugrálna a beállítások között. Ez mitől van, és javítható-e?Köszönöm a segítséget!
-
félisten
válasz boborján2 #21725 üzenetére
Igen, erre a következtetésre jutottam én is, mivel a menüben azért nem navigál a gyerkőc -- én is alig találom meg a beállításokat. (Ja, és rendszerhangok sem voltak...)
És ha már kikapcsolás és beállítás: be lehet azt valahol állítani, hogy áramtalanításkor, amikor visszajön a tápfeszültség, ne kapcsoljon be a tévé? Sajnos viszonylag gyakoriak válunk a rövid áramkimaradások, és utánuk mindig megy a készülék.
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
mikesa
tag
Sziasztok! Valaki már frissített c805-öt 62-es fw-re? Van róla valami tapasztalat. Még a 28-as van a tv-n.
-
DaVE-1
aktív tag
[50C805] 220K Hm..
-
Vhiktor
veterán
válasz Fuge212 #21726 üzenetére
Állítsd be a 835 videóm alapján.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
PishT
tag
válasz Vhiktor #21391 üzenetére
Szia Viktor!
előfordulhat, hogy a blooming/black crush hiba nincs vagy nem akkora mértékű C845-nél 65" méretben?
Ha lenne olyan üzlet,ahol működik C805 is C845 mellett, mit érdemes figyelni, ami műszer nélkül is észlelhető,hogy az éppen bug-os lehet? ha megy rajtuk a demo persze.
adatok alapján simán a C845-öt venném, de miután bejöttem ide is olvasni erről, nagyon elbizonytalanodtam köszönöm! -
Vhiktor
veterán
válasz Pisti_1423 #21732 üzenetére
735 alapján
-
Vhiktor
veterán
A bloomingot sima teszt videóval le tudod ellenőrzini, de boltban nagy fény mellett nem tudom mi fog ebből látszódni, vonatkozik ugyanez a black crushra is.
[ Szerkesztve ]
-
Pisti_1423
csendes tag
-
rainman72
nagyúr
válasz Pisti_1423 #21741 üzenetére
Nekem régi box van,1080i 50hz
Tök jó a kép a C805-ön.Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Bogyi007
veterán
válasz Pisti_1423 #21732 üzenetére
Szia nekem két hetes a tévém, aláírásomban ott vannak Vhiktor idevágó C735-ös videóinak linkjei.
Sima SDR esetében a 33-as kezdőértéket én minimum 60-as értéknek javaslom (nálam az 80)[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Yoozsaman
friss újonc
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a C805-ös tv-n megtalálhatók-e mindhárom streaming applikáció is?
Netflix, HBOMax, Disney+Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest