- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
válasz
Vhiktor #21391 üzenetére
Persze, érthető, hogy egy vélemény alapján nem hoz döntést az ember, főleg egy videó alapján.
Meg hát tanulmányaimból tudom én is, hogy egy rosszul vagy egyáltalán nem kalibrált kijelző mennyire félre tudja vinni a dolgokat, főleg ha abból nyomtatszCsak azért írtam róla én is, mert többen hivatkoznak erre a tesztelőre, nem csak ezen TV kapcsán és azért ő is elmondja, hogy nem tudja h ez általános probléma vagy ő fogott ki egy rossz darabot vagy h csak simán fw hiba.
Aztán ugyanez felbukkant másoknál is, fórumokon és én is inkább az fw frissítési lassúság miatt álltam el a tv-től, mert nem akartam egy esetleges cserével vacakolni.Amúgy a C845-öt és C805-öt láttam egymás mellett, HDR10-es tesztvideó futott rajtuk, az alapján jól nézett ki mindkettő.
Érdekes módon a mellettük lévő C745 ki volt kapcsolva, pedig az futott akcióbanÉs azért az is fura, hogy eddig nem érkezett róluk több teszt...
Lol, itt hivatkoznak a pH-ra
https://avclub.gr/index.php?threads/tcl-c745-reviews-entyposeis-scholia.180406/
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest