- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Hello!
75C835 tulaj lettem, a képminőséggel nagyon elégedett vagyok, bár még tesztelgetés alatt van a dolog. Mivel 5.2.2 rendszerem van kiépítve, de az AVR nem HDR képes (tehát a külső lejátszóról csak SDR-t tudok továbbítani), így próbálom a kompromisszumot megtalálni a kép és a hangminőség között. Feltettem a Kodi-t a TV-re, arról játszanám le a filmeket hálózaton keresztül. Így kapok HDR képet, viszont az ARC kimenet elég nyögvenyelősen működik (olvastam is korábban, hogy a CEC, ARC elég idegesítő a TCL-nél). Ott tartok, hogy a sima, egyébként agyontömorített DD hangsáv szépen átmegy. Ez jellemzően szinkronos, ami nálam ki is esik. A minél jobb eredeti hangsávot keresem. A DTS-HD-ból a DTS core átmegy, de sokszor beleáll a KODI, volt, hogy újraindul a TV a hangsáv váltása közben. TrueHD esetében viszont visszabutítja a hangot sztereóra. Van esetleg mód, hogy ebból is kiadja a core részt?
Egyébként az utólag telepített appokat lehet valahogy a fő oldalra csoportosítani, vagy kedvenceket létrehozni? Elég idegesítő, hogy végig kell nyomkodnom az egészet, hogy a Kodi-t elindítsam. A gyári lejátszó milyen? Kadenciahelyes? Lehet, hogy a hang probléma is megoldódna vele?
Volt korábban itt téma a 4K SDR, egy korábbi virágbolt oldalról ezeket be lehetett szerezni, de mióta bezárták én is bajban vagyok. Illetve az M4 HD-hoz infó, hogy érdemes kipróbálni a MindigTV-t. Ingyenes, szobaantennával fogható és szerintem nézhető minőségű.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- LG 65NANO813PA
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest