Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Osynho

addikt

Hello!

75C835 tulaj lettem, a képminőséggel nagyon elégedett vagyok, bár még tesztelgetés alatt van a dolog. Mivel 5.2.2 rendszerem van kiépítve, de az AVR nem HDR képes (tehát a külső lejátszóról csak SDR-t tudok továbbítani), így próbálom a kompromisszumot megtalálni a kép és a hangminőség között. Feltettem a Kodi-t a TV-re, arról játszanám le a filmeket hálózaton keresztül. Így kapok HDR képet, viszont az ARC kimenet elég nyögvenyelősen működik (olvastam is korábban, hogy a CEC, ARC elég idegesítő a TCL-nél). Ott tartok, hogy a sima, egyébként agyontömorített DD hangsáv szépen átmegy. Ez jellemzően szinkronos, ami nálam ki is esik. A minél jobb eredeti hangsávot keresem. A DTS-HD-ból a DTS core átmegy, de sokszor beleáll a KODI, volt, hogy újraindul a TV a hangsáv váltása közben. TrueHD esetében viszont visszabutítja a hangot sztereóra. Van esetleg mód, hogy ebból is kiadja a core részt?

Egyébként az utólag telepített appokat lehet valahogy a fő oldalra csoportosítani, vagy kedvenceket létrehozni? Elég idegesítő, hogy végig kell nyomkodnom az egészet, hogy a Kodi-t elindítsam. A gyári lejátszó milyen? Kadenciahelyes? Lehet, hogy a hang probléma is megoldódna vele? :U

Volt korábban itt téma a 4K SDR, egy korábbi virágbolt oldalról ezeket be lehetett szerezni, de mióta bezárták én is bajban vagyok. Illetve az M4 HD-hoz infó, hogy érdemes kipróbálni a MindigTV-t. Ingyenes, szobaantennával fogható és szerintem nézhető minőségű.

Új hozzászólás Aktív témák