Hirdetés
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Hello!
75C835 tulaj lettem, a képminőséggel nagyon elégedett vagyok, bár még tesztelgetés alatt van a dolog. Mivel 5.2.2 rendszerem van kiépítve, de az AVR nem HDR képes (tehát a külső lejátszóról csak SDR-t tudok továbbítani), így próbálom a kompromisszumot megtalálni a kép és a hangminőség között. Feltettem a Kodi-t a TV-re, arról játszanám le a filmeket hálózaton keresztül. Így kapok HDR képet, viszont az ARC kimenet elég nyögvenyelősen működik (olvastam is korábban, hogy a CEC, ARC elég idegesítő a TCL-nél). Ott tartok, hogy a sima, egyébként agyontömorített DD hangsáv szépen átmegy. Ez jellemzően szinkronos, ami nálam ki is esik. A minél jobb eredeti hangsávot keresem. A DTS-HD-ból a DTS core átmegy, de sokszor beleáll a KODI, volt, hogy újraindul a TV a hangsáv váltása közben. TrueHD esetében viszont visszabutítja a hangot sztereóra. Van esetleg mód, hogy ebból is kiadja a core részt?
Egyébként az utólag telepített appokat lehet valahogy a fő oldalra csoportosítani, vagy kedvenceket létrehozni? Elég idegesítő, hogy végig kell nyomkodnom az egészet, hogy a Kodi-t elindítsam. A gyári lejátszó milyen? Kadenciahelyes? Lehet, hogy a hang probléma is megoldódna vele?

Volt korábban itt téma a 4K SDR, egy korábbi virágbolt oldalról ezeket be lehetett szerezni, de mióta bezárták én is bajban vagyok. Illetve az M4 HD-hoz infó, hogy érdemes kipróbálni a MindigTV-t. Ingyenes, szobaantennával fogható és szerintem nézhető minőségű.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE75QN95CAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- PHILIPS 75PUS8808/12 Ambilight 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Karácsonyi Akció ! LG 65NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor