Új hozzászólás Aktív témák

• siege5

aktív tag

Megérkezett végre a várva várt tv a c728.
    Kettős érzés fogott el.
    Egyrészt gyors egy két pillanatnyi megtorpanás tapasztalható de koránt sem annyi vagy úgy mint sokan lefestették.
    Aránylag könnyen kezelhető a menüje sok minden van rajta és jól testre szabható.
    Szerencsére nem vészes a napfény vagy lámpafény hatása már amikor van a régi tvn rosszabb volt így ezen is tudom kezelni (pl sötétítés).
    Fényerő elég, bár nincs viszonyítási alapom csak a régi amitől valószínű minden jobb.
    A fekete amire viszont rá vannak bukva itt is tömény szürke, legalábbis a menü a YouTube tartalmak alatt eddig, és az a bizonyos bevilagitás is ugyanannyira jelen van. Streeming alatt van igazán látványos előrelépés a régihez képest. Meg amúgy is maga a műsor is sokkal smoothybb, simább.
    A va panel előnyét és hátrányát viszont majdhogynem nem veszem észre. Persze oldalról nézve nem vagyok vak van némi fátyolosodás, de tényleg oldalról kell nézni és igazából nem is annyira para.
    Így első pár óra után bár nincs meg a várt WOW hatás (kevésbé élénk mint hittem), de nem bántam meg, láthatóan előrelépés és tényleg egy masszív sokoldalú készülék hatását kelti.

Ui.: baromi jó poén a 2. Bt távirányító :DD

Új hozzászólás Aktív témák