Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
siege5
aktív tag
Megérkezett végre a várva várt tv a c728.
Kettős érzés fogott el.
Egyrészt gyors egy két pillanatnyi megtorpanás tapasztalható de koránt sem annyi vagy úgy mint sokan lefestették.
Aránylag könnyen kezelhető a menüje sok minden van rajta és jól testre szabható.
Szerencsére nem vészes a napfény vagy lámpafény hatása már amikor van a régi tvn rosszabb volt így ezen is tudom kezelni (pl sötétítés).
Fényerő elég, bár nincs viszonyítási alapom csak a régi amitől valószínű minden jobb.
A fekete amire viszont rá vannak bukva itt is tömény szürke, legalábbis a menü a YouTube tartalmak alatt eddig, és az a bizonyos bevilagitás is ugyanannyira jelen van. Streeming alatt van igazán látványos előrelépés a régihez képest. Meg amúgy is maga a műsor is sokkal smoothybb, simább.
A va panel előnyét és hátrányát viszont majdhogynem nem veszem észre. Persze oldalról nézve nem vagyok vak van némi fátyolosodás, de tényleg oldalról kell nézni és igazából nem is annyira para.
Így első pár óra után bár nincs meg a várt WOW hatás (kevésbé élénk mint hittem), de nem bántam meg, láthatóan előrelépés és tényleg egy masszív sokoldalú készülék hatását kelti.Ui.: baromi jó poén a 2. Bt távirányító
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32 QLED The Frame QE32LS03CBU! Bontatlan!
- SSAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő