Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
Az EP660 széria csak a Dolby Vision-t nem támogatja a drágább modellekhez képest.
HDR10, HDR10+, HLG van benne.Viszont a drágább modellek sem 12bites panellel (ami a Dolby Vision-höz kellene) hanem csak 10bitessel jönnek ....így az egyik ha nem a legnagyobb előnye el is veszik...
(Mellesleg egy Bluray lemez is csak 8bites színtérrel rendelkezik)A másik előnye a DV-nek a csúcsfényesség
HDR10+ (1000-4000nit)
DV (4000-10000nit) (a legtöbb tartalom manapság még 4000-re van belőve)
Hát nem tudom, nekem így is annyira vissza kell venni a fényerőt sötét, mozizós estén, hogy ez aztán végképp nem fáj
Forrás:
https://www.rtings.com/tv/learn/hdr10-vs-dolby-vision
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest