Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyalifali
aktív tag
válasz PirosPöttyös #14952 üzenetére
Jókora traktor lehetett, van arrafelé ismerősöm, több száz méteren bontotta le dél környékén a gyökér az optikát.
VaNmIT
-
Asus papa
újonc
válasz PirosPöttyös #15038 üzenetére
Sziasztok.
PirosPöttyös
2.4-en az 5G-t még nem tudják a forgalomlévő telefonok és laptoppok többsége.
A 100 MB TP-LINK át ad 95 MB.
Lehet, hogy azt kéne vennem gigásat.
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
válasz PirosPöttyös #15101 üzenetére
Tényleg, de miért nem? Megoldhatnák végre.
-
-KP-
addikt
válasz PirosPöttyös #15101 üzenetére
TV se tudja befogni, egyik se a 3-ból. Van köztük elég új készülék, meg elég régi is.
[ Szerkesztve ]
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz PirosPöttyös #15109 üzenetére
xkisszoltanx linkelte a képet az új internet csomagokról. Azon az említett sebességek teljesen eltérneka jelenlegi csomagoktól, és nem valószínű hogy meg fogják tartani a jelenlegi csomagokat és ezekhez fogják hozzárakni az újakat. Magyarán, a képen van a 30/70/150/320/500. Jelenleg is van vagy 6 internet csomag, ha még ezeket ishozzácsapnák, nem tudnának tisztességes árakat kitalálni. Másfelől meg ahol elérhetőek már az új sebességeket (nézd meg Dombóvár kiosztását vezetékes internetben) nincsenek bent az új csomagok így valószínűleg a 40Mbitből hamarosan 70 lesz felár nélkül. Legalábbis az én számításaim szerint.
[ Szerkesztve ]
-
kovecses
aktív tag
válasz PirosPöttyös #15292 üzenetére
Nem mondta senki, hogy hétvégén válaszoljanak, amikor azt megtehetnék csütörtökön és pénteken is.
Ráadásul ha a levelet előbb kiküldték volna, akkor még hamarabb is válaszolhattak volna.
De igaza van, akár hallgathatnám órákig a telefonban, hogy hívásom fontos számukra...A baj csak az, hogy egyáltalán nem vagyok fontos számukra, mivel válaszra sem méltatnak.
Köszönöm a tanácsot.
-
emre33
addikt
válasz PirosPöttyös #15301 üzenetére
16/5 frekit használ a modem.
Saját routeremet akarom használni, az ő tűzfalát és minden egyes szolgáltatását.
Azt akarom ,hogy az én routerem kapjon külső ip címet.
Én határozzam meg az internet felé müködő tűzfalat, azt hogy milyen eszköz végi a portfordítást, stb stb..Ha kell akkor kérek lassabb internetet, de ez fontosabb mint a 320Mbit net.
És cucc tudja, elméletileg át lehetne állítani, de tartok tőle, hogy ez nem lesz egyszerű menet.ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
bzolika10
aktív tag
válasz PirosPöttyös #15323 üzenetére
Annak biztos kisebb a bitrátája és valószínüleg nem 60 fps, hanem csak 30.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz PirosPöttyös #15366 üzenetére
Tarrnál 10 éve vagyok, itt az a gyakorlat ha kihirdetnek egy emelést akkor az meg is történik. Nos itt az új csomagok lettek kihirdetve és a régiek eltörlése ebből tippeltem hogy a 40-es hamarosan 70-es lesz, de a kolléga úgy írta le, hogy a szerződés mikor lejár és én bemegyek újrakötni akkor ezen az áron ugyanúgy csak a 40-es lesz meg viszont akkor ott a lehetőség mint minden más szerződéskötéskor is hogy új csomagot választunk. Úgyhogy nem lesz itt emelés
-
PooPy
csendes tag
válasz PirosPöttyös #15550 üzenetére
[img]http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=716DSC_0186.jpg
A "képernyőhöz igazítás" lenne az igazi, mert azzal mutatja az egész képet, de SD adásnál az nem elérhető. -
California1
őstag
válasz PirosPöttyös #15748 üzenetére
Van ügyfél megtartó csoportja a Tarr Kft-nek ? Ők azok akik kedvezőbb ajánlatra jogosultak (üfsz hatáskörén felül ) ha lejáró előfizetései vannak az előfizetőknek avagy bontási szándékát jelezte az ügyfél . :-)
-
nyalifali
aktív tag
válasz PirosPöttyös #15946 üzenetére
Nem tekertem vissza, de nem is releváns.
Feltételezzük, hogy nem 320M vagy feletti csomag van. Gondolom nem.
Visszacseréli, kap egy 3212-t, 8 DS 4 US, ~400Mbit/120Mbit.
Technicolor szerintem rendben van.VaNmIT
-
Zozzant
addikt
válasz PirosPöttyös #16089 üzenetére
Gondolod azért írta ide, hogy megjavuljon?
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
farkas-j
őstag
válasz PirosPöttyös #16105 üzenetére
Nekem is 2db 1 Amperes ment már tönkre. Legutóbb egy méretes 3 Amperest hoztak.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
PirosPöttyös
tag
válasz PirosPöttyös #16136 üzenetére
*Mert ha nem, akkor sikeres volt a központi hiba javítása.
-
korcsi
veterán
válasz PirosPöttyös #16136 üzenetére
átlag ~2 javítható másodpercenkén, a nem javítható valami 0,01-re jön ki
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
veterán
válasz PirosPöttyös #16280 üzenetére
Ha VDSL2 van a területén, akkor az elérhető legnagyobb sebességet adják (bondinggal), a 30 Mbit-et nem igazán tudom, miért írták oda. Talán biztosítékként.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
DonMarco
aktív tag
válasz PirosPöttyös #16288 üzenetére
Köszi,beállítottam,logikusnak tűnik
-
1egaly
aktív tag
válasz PirosPöttyös #16332 üzenetére
150-s netem van,ezek szerint kérhetek ilyen routert??
Akkor is ha nincsenek sebességi gondjaim?
Ez a lenti típust adják,vagy van több fajta is?
Kösz a választ! -
ftamas0201
Topikgazda
válasz PirosPöttyös #16451 üzenetére
Ma reggel már nálam sincs semmi gond, tegnap este mindegyikkel gond volt.
[ Szerkesztve ]
-
farkas63
aktív tag
válasz PirosPöttyös #16561 üzenetére
Nem ez lett volna a válasz, hanem egy igen vagy nem.
Amúgy bejelentettem, de hiába mivel az ügyfélszolgálat szart rá, amúgy a hiba az egész településre kiterjed és még mindig fenn áll, nem tudják miaz, 100ms van, 150-es net 50-el jön, speedtest vagy megtudja mérni vagy el se indul, gmail be se tölt, stb...[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz PirosPöttyös #16720 üzenetére
Akkor ha jól értelmezem megrendeléskor kell kérni, hogy publikus IP címet szeretnék. Bár konkrétan ilyet nem olvastam de gondolom így van. Nem szeretnék később ügyfélkapuban ezzel szórakozni.
Amúgy nagy többség elégedett itt a tarr nettel? Nekem most korlátlan mobil netem van 50 megabites amivel elégedett vagyok de azért gondolom a vezetékes stabilabb sebességben és jobb a válaszidő. Úgy hallottam itt nálunk a 150 megabites csomag csak 70 megabittel fog menni ami azért elég gáz de még mindig gyorsabb mint az 50 megabit.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz PirosPöttyös #16722 üzenetére
Én a 150 megabites netet akarom akkor ahoz is lehet publikus IP kérni csak jelezni kell? Nincs egyértelműen leírva ez vagy vak vagyok .
A sebesség állítólag azért nem olyan tuti mert messziről hozták föld alatt (bár ha jól tudom optikai kábelen) a szomszéd faluba és hozzánk is. Mi még 6 km-el még messzebb vagyunk onnan ahonnan idevezették. Nem tudom pontosan hol vezették el a kábelt de szerintem 20-max 30 km-re lehet onnan ahonnan ide vezették a mi falunkba . Leírom a helyiséget szerintem nem gond. Egyházaskozár-ról húzták a vezetéket Nagyhajmás-ra és a mi falunkba Mekényesre . Ezek baranya megyében találhatók. Nagyhajmáson mérte valaki a 150 megabites netet és 70 megabitet tudott és mondták neki, hogy nem fog többel menni. Persze ezt csak hallottam de saját szememmel nem láttam. Azt hozzá kell tenni, hogy eddig itt 1 megabit volt a vezetékes net a maximum sebesség olyan régi volt a hálózat, úgyhogy a tar net ahoz képest rakéta lesz sokaknak . -
1egaly
aktív tag
válasz PirosPöttyös #16722 üzenetére
Már bocs,vak vagyok de nem látom,hogy hol lehet IP címet váltani??
Érdekelne,köszi! -
Imi1981
veterán
válasz PirosPöttyös #16739 üzenetére
Gondolom az a Home Gateway jobb mint a sima modem? 150 megabites netet köttetek de ha jobb mint a sima modem akkor 2500 Ft-ot megér nekem. Ahogy olvasom gigabites router úgyhogy jónak tűnik. Beállításokat el lehet érni ugye? Vagy a belépési kódot kérni kell? Én nézegettem a tarr oldalát de sose találtam ilyenekről infót.
-
Imi1981
veterán
válasz PirosPöttyös #16741 üzenetére
Köszönöm!
-
-Zerg-
tag
válasz PirosPöttyös #16885 üzenetére
Tévedés ne essék, de nem pont az Echo-t hiányolom, hanem hogy ne legyen kevesebb program a Mini csomagban, mint volt.
Baj?A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
-
Markizmark
addikt
-
Markizmark
addikt
válasz PirosPöttyös #17140 üzenetére
Egy ideje nem merek frissíteni, folyton elvesznek valami funkciót.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
RockCNC
senior tag
válasz PirosPöttyös #17190 üzenetére
Akkor máshogy teszem fel a kérdést
Tud annyit mint egy normál router? -
vacs
veterán
válasz PirosPöttyös #17231 üzenetére
" Kösd össze egy koax-szal a tévét és a box-ot "
És ezt mégis hogy?
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz PirosPöttyös #17239 üzenetére
Van nekem ilyen "hosszabbító" kábelem, de a box-on csak 1 koax van, így nem tudom bekötni!
(^)(>.<)(^)
-
farkas-j
őstag
válasz PirosPöttyös #17303 üzenetére
PPPoP A TARR-hoz mint kábelszolgáltatóhoz igazából nem kapcsolódik. Csak azért lett példának hozva a routereknél, mert a routert "jobban igénybeveszi" az ilyen típusú kapcsolat. Ha a PPPoP kapcsolattal jól elboldogul, akkor a TARR-os rendszerben sem mond csődöt
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
korcsi
veterán
válasz PirosPöttyös #17458 üzenetére
És az Arris bridge módba is problémás, vagy az csak a router funkcióját érinti?
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Grande Ale
őstag
válasz PirosPöttyös #17571 üzenetére
Ott van magyar felirat.
-
galocza
aktív tag
válasz PirosPöttyös #17642 üzenetére
ööö... kik? mire?
amúgy zegen ma kb 1315-től megint akad-szakad. elég fura: néha web megy, néha torrent, néha mindkettő, néha egyik sem.
-
titán
válasz PirosPöttyös #17660 üzenetére
Inkább saját router használata lenne az ajánlott, a szolgáltató csak egy modemet adjon.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
titán
válasz PirosPöttyös #17662 üzenetére
Csak modemnek van használva, van benne bridged mód.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
titán
válasz PirosPöttyös #17666 üzenetére
De akkor legyen benne lehetőség csak modemként használni publikus IP címmel, hogy olyan router-t rakhassak utána amilyet csak akarok.
-
Cavsfan
tag
válasz PirosPöttyös #17733 üzenetére
Nem tudok róla
-
Cavsfan
tag
válasz PirosPöttyös #17733 üzenetére
Azt hol találom?
-
Cavsfan
tag
válasz PirosPöttyös #17753 üzenetére
Megtaláltam,be van kapcsolva,mégsem világít.
-
1egaly
aktív tag
válasz PirosPöttyös #17875 üzenetére
Ez igaz..
Azért érdeklődtem,mert volt már hogy több helyen is volt gond,akkor nem kell telefonálni.
Végül is hívtam Őket,csoportos meghibásodás volt,már dolgoztak rajta,kb.1,5 óra után helyre állt! -
Imi1981
veterán
válasz PirosPöttyös #17916 üzenetére
Hát tudod hogy van ez . Pár éve még 10 megabitnek is úgy örültem volna mint majom a farkának , most meg már ez sem elég 😃 . De igazából már elégedett vagyok mert ha az antenna Hungária szerverrel csinálom a tesztet akkor általában elég jó link . Forgalmas időszakban kicsit lassabb . De torrent jött le ennyivel ami már nem rossz link
Szóval megnyugodtam 🙂 . A router amit a szolgáltatótól kaptam lehet kicsit gyenge (ZTE 668 ) azon gondolkodom ,hogy majd lecserélem egy erősebbre és a zte-t modem módba rakom . De erről még kérek tanácsot a router fórumban.[ Szerkesztve ]
-
francz'70
aktív tag
válasz PirosPöttyös #17992 üzenetére
Ez igaz, csak nem valami pozitív véleményeket olvasgattam róla mint router, (pedig kézenfekvő megoldás lehetne a számomra) ezért gondoltam az Asus-ra mivel az nekem már bizonyított.
De azért köszönöm -
katonatom90
csendes tag
válasz PirosPöttyös #18195 üzenetére
Szia. 64 gigás pendrive-ra, eddig nem volt gond. Simán lehetett nézni más csatornákat is az extra csomagból. Még esetleg azt gyanítom hogy szerződést kőtőttünk egy hónapig nézhetjük a kodólt csatornákat hbo meg a többi csatornát lehet hogy ez zavart be.
-
katonatom90
csendes tag
válasz PirosPöttyös #18198 üzenetére
Szia. Igen egynek van slot.
Na mindegy akkor hozzá kell szokni az új rendszerhez. -
katonatom90
csendes tag
válasz PirosPöttyös #18202 üzenetére
Köszönöm.
-
veterán
válasz PirosPöttyös #18224 üzenetére
Létezik.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
tenseye
csendes tag
válasz PirosPöttyös #18590 üzenetére
Város?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest