Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz Dr. Gonzο #15671 üzenetére
Ez egyértelmű volt hogy előfizetéshez kötik és mivel az előfizetés lakhelyhez is van kötve, nem a szomszédhoz ezért persze hogy csak oda akarják szállítani és így akarják adni a kedvezményeket.. Ha összebeszéltek a szomszéddal tegyük fel, szomszéd vesz egy tévét, te megkapod a kedvezményt és boldogság van.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Dr. Gonzο #15696 üzenetére
"Nincs cégem, vállalkozásom jelenleg, így a számlázási cím ugyanaz mint a szállítási cím. Nem volt rá okom átírni!"
Most majd lesz. Egyébként meg épp ez a bukta, hogy egy olyan számlázási címre kérted a számlát, amihez csak annyi közöd van, hogy ott dolgozol. Ilyent nem csinálunk sehol. Azt meg honnan tudják a számlázási címből, hogy az a munkahelyed? Ráírtad a cég nevét is?
-
Bozek
nagyúr
válasz Dr. Gonzο #15702 üzenetére
"hanem én köttetem be és oda vásárolom a készüléket. De az állandó bejelentett (adóhatósági) lakcímem máshol van."
Senki nem mondta, hogy az állandó bejelentett lakcímedre kell rendelni. Gondolom az előfizetést se arra a címre kötöd, ha te vagy az albérlő.
[ Szerkesztve ]
-
Joke21
aktív tag
válasz Dr. Gonzο #15702 üzenetére
Én azt írtam le, hogy kell helyesen kitölteni egy számlát. Ha azt a számlát nem tudod emiatt egy ackióban felhasználni, az nem az eladó cég baja, nem is az adóhatóságé, az a saját problémád. Így kell kitölteni és kész. Az megint más kérdés, hogy ezzel ki mennyire foglalkozik.
Ezzel arra akartam csak rávilágítani, hogy nem az eladó cég, és nem a tarr hibázott, hanem Te, de ugye mindig könnyebb a másikat okolni a saját hülyeségünkért, ilyen ez az ország, csak hogy a Te szavaiddal éljek.
-
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest