Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz TheSaint #10466 üzenetére
Ettől még lazán be tudnának vágni a UPC árai alá (vagy legalább arra a szintre), de nem nagyon akarnak. A Digi pedig nyugodtan ott lehetne a lakótelepeken (ha jól tudom Vas mellett Tolna az a másik elb@szott megye, ahol egyáltalan nincsenek jelen), de mivel tisztában van vele a tarr, hogy ezzel el is búcsúzhatna lakótelepi ügyfeleitől, inkább fizet nekik... Ez az igazán undorító.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
vitya81
tag
válasz TheSaint #11102 üzenetére
Köszönöm az infót. A ház elhelyezkedése itt is hasonló. Légvezeték cseréje megtörtént, modem csere még nem volt. Most már azt fogom preferálni, ha újra kijönnek. Most 1 napja semmi bajom a szolgáltatással,de félek, hogy ez hamarosan változni fog (a tapasztalat ezt mutatja).
Üdv: Viktor
-
Bozek
nagyúr
válasz TheSaint #11910 üzenetére
Most se jobb? Felénk tegnap jártak a Tarr-osok, valamit bütyköltek a ház előtt az oszlopon és azóta még nem tapasztaltam visszaesést az említett két frekvencián. Persze az is lehet, hogy csak épp nem volt gond, hosszabb ideig kellene tesztelnem. Este 8-tól 1-ig néztem, meg reggel egy 2-3 percet.
[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
válasz TheSaint #12988 üzenetére
Ha már kiküldik az értesítést, jelzed az igenyt, akkor legalább annyit tegyenek meg, hogy egy listára ezt felvezetik és később indulásnál beállítják.
Hibáztak, meg se probálják kicsit javitani, vagy a felhasználó felbosszantását elkerülni.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz TheSaint #19613 üzenetére
Nem vagyok jogász, de tudomásom szerint egyoldalú szerződésmódosítást, és ezzel egyidejűleg díjemelést nem túl tanácsos bevállalni egy Tarr-nál sokkal nagyobb szolgáltatónak sem. Most ez a levél a részükről tényleg valós? Mert ha igen, akkor itt súlyos jogi következmények várhatóak.
Én biztos, hogy nem fogok nekik többet fizetni, mivel még jó ideig tart a hűségszerződésem.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Markizmark
addikt
válasz TheSaint #19648 üzenetére
Nem hülyék dolgoznak, de azért próbálkoznak pénzt beszedni, nyugodtan NMHH elé lehet vinni bármilyen ügyet. Én sem hagytam annyiban a saját ügyemet, egy ideig járkáltak egymáshoz a tarr és az nmhh emberei, én meg visszakaptam ami vissza jár.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz TheSaint #19680 üzenetére
Ezt a Telekom topicban tudják neked a legjobban elmagyarázni
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz TheSaint #19680 üzenetére
HFC kábeltévés (hibrid fiber coax) hálózatnál a fejállomástól a node-ig optika megy, a node és az előfizetők között koax kábel van. Lehet, hogy nálatok szegmentálást végeztek, ami azt jelenti, hogy kevesebb előfizető van egy node-on, ezért kellett a gerinchálózatot bővíteni.
Tarrnál van olyan terület is van ahol optika megy a házba (FTTH) egy ont nevű eszközbe amiből kijön a koax, utp és telefonkábel. A várható fejlesztésekről előre nem szoktak tájékoztatás adni, akkor értesítik az előfizetőket amikor már működik az új hálózat.[ Szerkesztve ]
-
allnickused
tag
válasz TheSaint #20087 üzenetére
Akkor neked jó lenne. De a cégek nem azért vannak (főleg ez nem), hogy te jól szórakozz-jól érezd magad stb.
[ Szerkesztve ]
Mennyire kell már prosztónak lenni ahhoz, hogy valaki kiírja ide dicsekvésből (aláírás), hogy milyen cuccai vannak? (pl: TV, telefon, autó, pc konfig)
-
Red product
csendes tag
válasz TheSaint #20116 üzenetére
Én is kaptam ma olvastam de nagyon felháborít a dolog.Egyrészt a sok reklám miatt másrészt most váltottam csomagot és így egy év újra a hűségem megint. nem tudom mit csináljak ha nem fogadom el akkor mi van?
T optikát hol vezetik mert itt nálunk sárbogárdon még nincs fejlesztés. -
margithid
veterán
-
8th
addikt
válasz TheSaint #20116 üzenetére
Pont most nézem. Mi a pöcs értelme van így a határozott idejű szerződés megkötésének? 15éve vagyok az előfizetőjük de bevallom elkezdtem keresni a lehetséges alternatívákat ezerrel. Slusszpoén, hogy néhány hete szerződtem le velük újabb egy évre, erre most egyoldalúan árat emelnek... no comment.
[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Wise (ex-TransferWise)
- World of Warships
- Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Asszociációs játék. :)
- Elite: Dangerous
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest