Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Sziasztok!
Millió céget, weboldalt találtam. De mindet végignézni... Ti biztos tudtok segíteni.
Olyan weboldalt keresek ami napi szinteű leckéket ad amire kb 1-2 órát tudok szánni. A közepes angolom akkor fejleszteni, hogy kint könnyedén boldoguljak. Felmérések szerint valahol B1 és B2 közt mozgok. Leggyengébb szerintem nálam a beszéd, ezt mondjuk csak online tanárral lehetne megoldani, egyelőre arra várok. Van olyan weboldal ami struktúráltan rengeteg élethelyztet tanít és mindemellett változatos levkéket ad? (Fogalmazás, új szavak beépítés, szinonímák, idiómák, hallás utáni értés, később beszéd emberekkel stb.)
Nem baj ha fizetős, csak olyan sok van, hogy nem tudom melyik fain és ilyen Duoling-szerű cuccokba nem szívesen futnék bele.
Köszi szépen
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield V
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest