- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Használj te is európai terméket! 🇪🇺 eu emoji
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Sziasztok!
Millió céget, weboldalt találtam. De mindet végignézni... Ti biztos tudtok segíteni.
Olyan weboldalt keresek ami napi szinteű leckéket ad amire kb 1-2 órát tudok szánni. A közepes angolom akkor fejleszteni, hogy kint könnyedén boldoguljak. Felmérések szerint valahol B1 és B2 közt mozgok. Leggyengébb szerintem nálam a beszéd, ezt mondjuk csak online tanárral lehetne megoldani, egyelőre arra várok. Van olyan weboldal ami struktúráltan rengeteg élethelyztet tanít és mindemellett változatos levkéket ad? (Fogalmazás, új szavak beépítés, szinonímák, idiómák, hallás utáni értés, később beszéd emberekkel stb.)
Nem baj ha fizetős, csak olyan sok van, hogy nem tudom melyik fain és ilyen Duoling-szerű cuccokba nem szívesen futnék bele.
Köszi szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- TP-Link Archer MR600 4G+ Cat6 LTE Wifi
- AKCIÓ -INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V20 -INTEL i5-12600KF-16GB RAM -RTX 4060 - DLSS3 -1TB SSD-2 ÉV GAR
- Lenovo ThinkPad X395, E495 - Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, gar
- Msi Claw A1M-036 konzol + tok
- Dell Latitude 7490 i7, 16GB, 256-512Gb SSD SSD - számla, 6 hó garancia