Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Sziasztok!
Millió céget, weboldalt találtam. De mindet végignézni... Ti biztos tudtok segíteni.
Olyan weboldalt keresek ami napi szinteű leckéket ad amire kb 1-2 órát tudok szánni. A közepes angolom akkor fejleszteni, hogy kint könnyedén boldoguljak. Felmérések szerint valahol B1 és B2 közt mozgok. Leggyengébb szerintem nálam a beszéd, ezt mondjuk csak online tanárral lehetne megoldani, egyelőre arra várok. Van olyan weboldal ami struktúráltan rengeteg élethelyztet tanít és mindemellett változatos levkéket ad? (Fogalmazás, új szavak beépítés, szinonímák, idiómák, hallás utáni értés, később beszéd emberekkel stb.)
Nem baj ha fizetős, csak olyan sok van, hogy nem tudom melyik fain és ilyen Duoling-szerű cuccokba nem szívesen futnék bele.
Köszi szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hálózati / IP kamera
- World of Tanks - MMO
- RAM topik
- Yettel topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Stellar Blade
- Zelda Játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest