Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti9005
újonc
válasz
BonFire
üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Nagyon ritkán fordult elő velem is, hogy nem értettem magyar nyelvű dalszöveget. Alapból nem hallgatok magyar zenéket, de most meghallgattam pár népszerűbbet, és értettem a primitív szövegjüket, bárcsak ne értettem volna...
Egyébként vannak magyar gyöngyszemek is természetesen, amikben vannak olyan szavak, amiket sosem hallottam: [link] Szerintem ez mostanában a legértékesebb album a magyar zenék közül, tudom ez egy kicsit off most."Ha ez megnyugtat, a dalszövegeket én se értem"
Ez inkább elszomorít sajnos. Azt hittem, hogyha majd meglesz a B2 vagy a C1, akkor már menni fognak ezek. Egyébként egy oldal szerint ez a készség a C2 szint ismérve inkább: [link]
Viszont ez az oldal rosszul írja, mert tudtommal a C2 nem egyenlő az anyanyelvi szinttel.Esetleg valaki tud linkelni olyan weboldalt, ahol lehet gyakorolni ezeket?
Múltkor már találtam, de most nem találom meg. Olyan volt, hogy szintek szerint volt osztályozva, és be kellet gépelni a szöveget. Az utolsó szinten direkt nagyon rossz hangminőségű felvétel voltak, amikben majdnem csak a sistergés hallatszódott meg: tehát feltételezem, hogy ezezek a gyakorlatok sokat segíthetnek a hallás utáni megértésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest