Hirdetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TrollBalint #4761 üzenetére
Nincs semmilyen tapasztalat, de majd lesz, játszanánk a sima Pandemic-el és valamikor a későbbiekben kezdenénk bele a Legacy-ba. Azért kérdezgettem róla most mégis, mert ahogy a piac meg a helyzet áll, úgy látom, hogy ha az ember eldönti valamiről hogy szeretné/érdekli, akkor érdemes meglépni a vásárlást minél előbb ha van rá anyagi lehetőség. Pl. én sem gondolnám, hogy fél éven belül játszanánk vele, de utána mindenképpen. Ha meg valamiért mégsem nyúlunk hozzá, akkor eladom.
Runo: Angolból megvenném az újat, de ha a tiéd magyar nyelvű 1. évad, és nincs "tönkretéve" (azaz visszaállítható még annyira, hogy két új játékos ugyanazt az élményt kapja mint egy újnál) akkor írj rám nyugodtan, ha úgy döntesz hogy szabadulnál tőle.
-
törölt tag
válasz
TrollBalint #4761 üzenetére
Nekem pont ezért nem tetszik!
Talán 3-at játszottunk vele, de rájöttem, hogy a teljesen kooperatív játék olyan, mint ha egyedül játszanék!
Ez a "megbeszéljük mit csináljunk" dolog az erősebb akarattal érvényesül!
Most porosodik a polcon, már azon gondolkodom, hogy eladom, 2 éve hozzá se nyúltam!
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macska topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- További aktív témák...
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest