Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna

Hozzászólások

(#5104) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap semmi érdekes nem történt amit érdemes lenne lejegyezni. Még délelőtt kiszámoltam egy tetőnek a faanyagszükségletét és leadtam az árajánlatot. Nem nagy munka de dizájndobozolása van aminek a kiképzéséhez egy rakás faanyag kell. Nem tudom a mai árak mellett ez mennyire lesz életképes. Nyilván a tervező húz pár vonalat és elégedetten hátradől hogy egy nagyot alkotott, az építtető pedig nyúljon mélyen a zsebébe.
Még kibővítettem a cipős polcot is hogy elférjünk. Délutántól meccsnézés volt.
Ma délelőtt Adriért megyünk. A miserend változott ezért másik templomba kell mennem. Amióta Boldi megszületett a Szemináriumi templomba jártam egészen a covid kezdetéig mert onnantól kezdve azt bezárták. Azután a Szent Imrébe jártam és most levették a fél 8-as misét ezért át kell tennem a Prohászka templomba a miséimet. Még ez is közel van apámhoz. Azért az érdekes hogy a 4 belvárosi templomból egy sem ad reggeli misét vasárnap. :F Igazából nem is a helyhez inkább a paphoz ragaszkodnék. A legelső pap aki a Szemináriumiban volt az nagyon jól beszélt. Kis papírtekercsek is voltak 1-1 evangéliumi idézettel amit mise előtt el lehetett venni. Itthon megnéztük és egyfajta iránymutatás is volt, vagy épp párhuzam az életünkre. Sajnos évente váltanak és őt csak az első évben hallgathattam. Utána vacakok voltak. Az utóbbi időben egy fiatal srác volt aki néha csak hadovált valamit. Kíváncsian várom milyen lesz az új helyen .
Délután Adri 16. szülinapját ünnepeljük. Pont ma töltötte be ezt a kort. lesz torta is amit nem ő készít hanem rendeltük.
Szép napot mindenkinek.

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.