Hirdetés
- MárkaLánc
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rellind
senior tag
Még mindig Java programot írni tudó embert keresek
-
-
törölt tag
Hali!
Székesfehérváron merre lehet kapni baba fotóalbumot? Ezt nézték ki ismerőseim: Link.
Illetve radiátorra szeretnék venni párásító kerámiát. Praktikerben láttam csak eddig, de az elég ocsmány volt.
-
nagyúr
-
sch_a
addikt
Hibás 42LA6130 LG TV valakinek? Hulladéklerakó idén már nem vesz át TV-t.
Újraindulgatott, cseréltem tápot, egy ideig jó volt, megint újraindulgatott, hátba vágtam párszor és leverte a biztosítékot. Aztán inkább cseréltem. Most meg nincs hova tenni.
-
-
sch_a
addikt
válasz fant0mi #35165 üzenetére
Nekem garanciában tápot cseréltek benne, amikor először előjött ez. Amikor a garanciaidőn túl megint elkezdte ugyanezt, akkor rendeltem egy bontott tápot és kicseréltem én. Most vagy az is szar volt, vagy már más baja van. Mindenesetre eleinte ha szétszedtem, megmozgattam a kicsit a dolgokat, vagy simán tenyérrel rácsaptam a hátuljára a táp környékén, akkor egy darabig működött rendesen. Csak aztán az egyik ilyen ütésnél villant egyet.
Szóval a palotai úton már nem vesznek át idén TV-t. Hova lehetne még vinni? Épp költözök, ezt nem cipelném magammal.
-
rita7107
aktív tag
1 db DVD lemez felületére történő nyomtatást hol lehet készíttetni szerintetek?
-
-
fant0mi
őstag
Az elektronikai uzletek (Mediamarkt, Euronics, stb) nem kotelesek atvenni az elektronikai hulladekot?
Nekem is van ket szar kibelezett szamitogep, nyomtato, meg a tv amit terveztem odavinni. De meg nem neztem utana.https://www.mediamarkt.hu/hu/shop/e_hulladek.html
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz rita7107 #35174 üzenetére
Csak kerni kell.
"használt vagy hulladékká vált elektromos, elektronikus berendezéseit kérésre átvesszük Öntől Áruházainkban, illetve amennyiben egy hasonló eszközt vásárol tőlünk házhozszállítással, akkor Öntől is elszállítjuk régi eszközét, ha szükséges!"Vagy csak kerni kell, de nemet szoktak mondani?
-
Lenne egy eladó 19"-os Samsung LCD monitorom. Csak ideiglenes megoldásként vettem, amíg meg nem érkezett a nagyobb, ezért most eladóvá vált. Ha érdekel valakit, privátban keressen.
-
siti
őstag
válasz fant0mi #35172 üzenetére
ha jól emlékszem a nagy tesconál van egy elektronikai szelektív hulladék gyűjtő, az üveg visszaváltó mellett. Vagy helyi lakosoknak a hulladék udvar, de ebben nem vagyok biztos. amúgy meg marad a lomtalanítás.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
juliabrilke
veterán
A nagy Tesconál felszámoltak szinte mindent, mert megbüntették őket és persze nem rendet raknak ott, hanem lebontják az egészet.
Csak ruhát lehet leadni, meg automatába az üvegeket.rita7107: át kell venniük, csak nem akarják. Meg különben is, a régi tv-t eldobod és futás kifele.
[ Szerkesztve ]
-
válasz fant0mi #35175 üzenetére
Foglalkozik, több is. Még én is, de most nincs rá keret + nemis tudok hova tenni egy 42"-t.
Illetve
Basszus
Ott a Hardverapró, stb. Meg kell hirdetni. Az LCD-je jó, az a legdrágább, és ha beszedsz belőle pár ezret (mondjuk egy 10-est, azé'...) az nem baj...Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Poiro7
senior tag
[KERESEK]
-2X8gb ddr3 ram-ot
-i5 3570-es vagy hasonló procit
-Gtx 1060-as kártyát (két ventist)Ha valakinek van eladó ne tartsa magában, privátban elér
-
Ryder1
senior tag
-
nagyúr
Érdekel valakit új Xiaomi Mi Band 3 8000 Ft-ért?
Csak az akksija lett feltöltve.Més que un club!
-
chatran
őstag
válasz Napfénysüti #35190 üzenetére
Internacionál verzió? Ha igen, miért adod el?
-
nagyúr
-
hzsolee
őstag
válasz Jarod1 #35189 üzenetére
500 giga nem sok, kevés lenne nekem.
Ha megvenném, törjön el a kezem.
Vegye meg hát más, siessen érte.
Kívánom legyen a vinyónak hosszú élte.A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
chatran
őstag
válasz Napfénysüti #35193 üzenetére
Nekem már van, igaz a kínai csirkelábas verzió, ami csak angolra állított telefonnal olvasható.
-
szebe
addikt
válasz chatran #35195 üzenetére
Nekem is "csirkelábas" volt. A custom appokkal kevésbé megtámogatott iOS-re is van már program, amivel nem kell angolul használni a telefont, hogy angol legyen az óra.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
tzimash
őstag
Hol érdemes fenyőt venni a városban? Normann érdekelne leginkább, hol a legolcsóbb, legszebb? Nem kellene nagy, max 1,5m.
-
don_peter
senior tag
Hátha érdekel valakit elektromos autó töltő, töltő állomás, vagy csak töltő elektronika.
Elektronika.
Privátot hamarabb észre veszem..----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest