Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makro
senior tag
Szerintem Róma nem annyira jó, vagy csak nekem nem tudtak normàlis pizzàt küldeni. Be is ültem még régebben valami pasta-ra, aztán elém tettek egy konzervből melegített szószt. Azóta inkább kerülöm...
Ami tényleg ajánlott, az a Marxim (kiszállítás sajnos nincs). Én innen szoktam rendelni: Pepe-Kalóz-Legenda. -
deicide
veterán
Szerintem meg egyetek rendes kaját, ne pizzát, én legalább 4 éve nem ettem és még mindig élek, kibírható nélküle az élet.
-
Slapy
aktív tag
-
quint
aktív tag
Rendelsz magadnak például 100ml 12mg-os 70VG-s alaplevet + valamelyik Revolute High_End aromából egy 10ml-est. Összeöntöd, vársz 1-2 napot, majd örülsz, hogy 3 rugóért lett 110ml lötyid, ami úgy leveri a mutyiboltos szemeteket, mint az a bizonyos vak a poharat
-
justflash
aktív tag
Kalóz -1, tényleg szar. Háromszor rendeltem, kétszer szenes volt a szélső 3 centi, egyszer nyers az egész, egy óra alatt ért ki nem csúcsidőben úgy hogy kb másfél km távra kellett hozni.
Casa szintén ugyanez, Isolabella változó minőségű , a Püspökkert nem rossz, a Rómába meg csak beülni szoktunk.
Don Pepe Tescoból szoktam itthonra rendelni, velük ~1 év alatt nem volt bajom. A Plazaban lévő konyha más, melóhelyre onnan szállítanak, onnan már volt szenes/hajas pizza is.
-
Varoz
addikt
Semmi ilyet nem tapasztaltam. Biztos velem kivételeznek.
-
Varoz
addikt
Vagy eltévedtél és nem is ott ettél.
Véleményed alapján nem egyforma pizzát ettünk. Én csak jó pizzát ettem ott eddig.
Pedig másfél éven keresztül csak onnan rendeltem pizzát, ha pizzáztam. Sőt, most is, ha megyek haza és elmegyek Fehérvárra öcsémhez, akkor onnan rendelek. Tavasszal is ettem egy Cápaeleség pizzát. Fasza volt!Szíve joga ott enni mindenkinek, ahol akar, ne érts félre. De ne állítsunk valótlan, mert a kalóz nem szar az fix!
-
Varoz
addikt
Ettetek ott pizzát vagy csak a fika megy?
Én rendszeres rendelő voltam amig Fehérváron laktam. A gokartpályára is mindig onnan rendeltünk. Egyik legjobb pizza.
A Casaval nem említhető egy lapon, az egy rakás sz.r. Többször rendeltem onnan az elején, de mindig megbántam.
Il Fiore volt még nagyon jó, nem tudom léteznek-e még. -
Varoz
addikt
-
Slapy
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja esetleg valaki hogy melyik fehérvári trafikban van a legnagyobb ecigihez való liqued kínálat? Köszi előre! -
szebe
addikt
válasz
juliabrilke #26023 üzenetére
Most miert, Fezenre meg siman jo idot mondanak
Efottra viszont ahogy hallom mar csak csonakkal engednek be -
varmi2
nagyúr
Hamarosan megyek fehérvárra, és jó lenne egy jó pizzazó, ami házhoz is szállít. A Fezenre megyek.
-
f27
senior tag
Tud valaki 3D tervezobe tervezni nyomtathato anyagot?
-
Zin
őstag
Gilera Runner 180 fxr eladó ajandek turadobozzal,tartoval.Motul 710 2t olajat kapta lehető legjobb évekig.220 ezer de ez irányár!
-
Poiro7
senior tag
Kingmax Kit 8GB (2x4GB) 1600MHz (FLGF65F-D8KMB) eladó.
Ár: 7500Ft -
Rellind
senior tag
válasz
madarasz92 #26017 üzenetére
Én is ott néztem.
-
törölt tag
oem gtx 760 1,5gb vga eladó! 23000,- (gta 5 fullhd high fix 60 fps)
a gpu az 760 (1152 számlóegység), a memória részleg az 660 (192 bit, 1,5gb) a kamu fél giga ram nélkül, amit amúgy is lassan ér el, mint a gtx 970-nél.
oem gtx 660 és 760 néven is fut ugyanez a kártya, az igazság valahol a kettő között van. 1100/7000 mhz-es órajelen használtam, jelenleg egy auras fridge jes-988 hűtés van rajta, ez +4000 forint igény esetén. a 23000 forintos ár gyári hűtéssel értendő. -
lacko99
tag
BITCOIN eladó. Egészen pontosan 0.73567 Bitcoinomat szeretném minél hamarabb készpénzre váltani Székesfehérváron és környékén
Érdeklődni PÜ-ben.Szép napot mindenkinek!
-
A@ron
tag
Videoton FC
1 órája
Ma 13 órakor sorsolják ki az EL 3. csoportkörének párosításait. Amennyiben 2-0-ás előnyről továbbjutunk a szerb Cukaricki ellen, az alábbi csapatok közül kerülhet ki az ellenfelünk:1: Gent (BEL) 25.000
2: Slovan Liberec (CZE) 22.085
3: West Ham United (ENG) 16.256
4: Midtjylland (DEN) 14.720 or Vaduz (LIE)
5: HJK Helsinki (FIN) 10.980 or Beroe Stara Zagora (BUL)
6: Apollon Limassol (CYP) 10.435A finn-bolgár párharc győztese ellen akár lehetne is esélyünk, a többi lehetséges ellenfél eléggé neccesnek tűnik...
A tegnapi játékot alapul véve - Berg azt nyilatkozta, hogy elégedett - , a Gent, West Ham, Midtjylland ellen szerintem 10%-nál kevesebb az esély a továbbjutásra. Slovan, Limassol ellen talán 20%-ot ha látok, ennél több csak a Helsinki vagy a bolgárok ellen lenne. Persze, ha összekapják magukat, ha a játékosokat saját posztjukon játszatná Berg, ha nem lenne magas a fhű, meg nehéz a levegőü... nekem itt túl sok a HA. Persze szurkolni fogok a csapatnak, de jelenleg szerintem még csak az építkezés elején vagyunk, nem lenne abban semmi szégyellnivaló, ha a harmadik körben kiesnénk. Persze ne így legyen. -
Tom5
addikt
basszus....bejelntkezek PH-ra erre vmi gyerek vigyorog az arcomba a bejelentkező képernyőn....
-
Poiro7
senior tag
Intel® i7-3770 OEM eladó.
Ár.: 49990Ft -
szebe
addikt
válasz
juliabrilke #25999 üzenetére
A második félidőből amit láttam, ott azért kapott egy masszív hazaipályát a csukaricski...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Limitált ideig kipróbálható a magyar fejlesztésű Cult of the Child Eater
- További aktív témák...
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest