Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
Urak.
Nem szeretne valaki lapost PC-re boltolni?
-
törölt tag
-
Poiro7
senior tag
-
Varoz
addikt
válasz
juliabrilke #23490 üzenetére
Nem ők a fő marhák, hanem aki kitalál egy ilyen körforgalmat, amiben körbe se tudsz menni, mert el se férsz. Az emberi kreténség határtalan.
Sopronban láttam ilyen förmedvényt, de látom Fehérvár vezetése vagy járt ott vagy tanácsot kért tőlük. Egyre gyanúsabb. A lakás árak is kezdenek Sopronosodni. -
eddie1978
senior tag
-
chatran
őstag
Ha már annyi szó esett a körforgóról. Itt a hivatalos cikk róla, szép képekkel illusztrálva. Jól látható, hogy a balra kanyarodó busz teljesen "megeszi" a pöttyöt középen.
-
Komi28
senior tag
Hol található ez a videó? Ezek szerint már vannak itt fehérváron is szupertrafik? Ott ahol mutatja zölden rendszeres a forgalom rajta, hogy elférjenek és haladjanak is az autók. lesz ott kaszálás ha figyelni fogják.
Más kérdés mindenkitől: vettünk a gyereknek kínából színváltós ledszalagot, távirányítóval. Távba betettem elemet, összedugtam a dobozkát és a szalagot, bedugtam áram alá aztán semmi nem világít
Valamilyen módon kilehetne próbálni melyik része nem működik?Kösz
-
Rambovits
senior tag
Igaz amit mondasz, viszont a parkoló autóktól és a fáktól alig lehetett látni valamit balra. Nagyon ki kellett menni, hogy belásd, ami persze nem probléma. Csak innentől az utánad következőknek is végig kell játszani ezt a procedúrát, ami összességében rohadtul lelassítja a haladást.
-
szijartg
őstag
De! De, ez csak a balra bekanyarodókat nézi! Akik átmennek a záró vonalon! Meg akik nem állnak meg ott a stop táblánál! Sokan voltak/vannak! De lehet, hogy még a sárgán/pirosan áthaladókat is!
50k-ra megbüntették a szomszédom is itt! Fejér megyei baszás küldi ki a csekket, nem a rendőrség! -
Rellind
senior tag
Jó reggelt.
Nem tudtok valami akciós parfüm lelőhelyet a városban? -
pd
tag
Így van, mindössze annyi kellett volna, hogy egy rövid szakaszon záróvonalat festenek a Királysoron a Budai felé haladva a Géza út után, így tuti szabad maradt volna a sáv a balra kanyarodóknak. Totál érthetetlen nekem is ez a megoldás, nem ez volt a dugók gócpontja a városban, az tuti.
-
szebe
addikt
Ha a Gézáról balra kanyarodtál a Királysorra (Kórház/Budai felé), akkor tulajdonképpen csak a balról jövőre kellett figyelned. Jobbról a balra-kanyarodó sáv volt a belső, az egyenes a külső, te pedig a belsőbe kanyarodtál, ami totál üres kellett hogy legyen (már ha az esetleges balra-kanyarodót elengedted)
Jobbra meg így is megoldották már páran a buszmegállón keresztül...Sosem láttam a Gézán 4-5 kocsinál többet várakozni, nem értem minek kellett az oda...
-
tick
aktív tag
Nem jártam arra még, de csodájára fogok járni
Én alapból mindenhova körforgót tennék (normálisat, nem csak felfestettet) ahol csak két sáv van lekanyarodók nélkül. A Budai / palotai egy jó kérdés, de simán játszana egy nagy, külön sávval annak aki az elsőn ki akar hajtani. (vagy egy három sávosat lámpákkal a közepén mint Győrben)
A baj az egésszel hogy egy körforgó lassabb, de egyenletesebb. Így ha előtte egy lámpás kereszteződés van az csúnya eredményeket tud szülni.
Vagy mindenhova vagy sehova. És mivel az utóbbihoz tervezés és finomhangolás szükséges... ami lássuk be ekkora autó mennyiség mellett már nem megy nekik. Maradt a könnyebb út. De ez csak az én véleményem -
pd
tag
Erős a gyanúm, hogy azért maradt a közepe lapos, mert másképp ott busz nem fordulna be a Géza utcára, az tuti biztos.
És ugye itt akkor eljutottunk a kérdéshez, hogy ha a balra kanyarodókat akarták segíteni, akkor tettek volna egy balra kanyarodó sávot a Géza végére (hogy ne akadályozzák a jobbra kanyarodókat), meg festettek volna egy gyorsítósávot a Királysorra és kész. Huszadannyi költség, kétszer olyan jó megoldás. Csak gondolkodni luxus.#23461 gyenge47: Jó ez igaz, de az ünnepek miatt tuti nagyobb lesz a forgalom, és garantáltan idegesebb, kapkodóbb mindenki. Ma is ebben a félig esős időben sötédesékor azért kihívás volt észrevenni egy-két helyen a gyalogosokat.
#23462 sch_a: De, az.
-
sch_a
addikt
Egyébként ez nem a Budai út-Piac tér kereszteződés? Oda is raktak szuper traffit? Csak mert annak a bemutatóvideójából van a kép:
-
-
tick
aktív tag
én örülök a körforgalmaknak
az emberek jó része képtelen normálisan indulni lámpánál... egy helyben állnak amíg az előttük lévő autó nem haladt két métert... a lámpák összehangoltságáról nem is beszélve
inkább araszolok gyök kettővel alapjáraton/üresben okosan mint hogy 3 percenként haladjak 10 métert -
pd
tag
Hát nagyon nagy jóindulattal lehet azt körforgalomnak nevezni. Valakinek nagyon elgurult a gyógyszer egyébként itt a városban. Amióta minden nyamvadt kereszteződésben körforgalom van, csúcsidőszakban beáll az egész Várkörút/Rákóczi és a csatlakozó utak. Nagyon nem gondolták ezt át.
A gyalogosok miatt akkora kocsisorok vannak, hogy őrület. És persze a gyalog közlekedők hamar megszokták a jó világot, újabbra már körülnézni is luxus az 50%-nak, mert "elsőbbsége van". Lesz majd még itt óbégatás, amikor egy-kettőt kivasalnak, ahogy jön a rossz idő, csúszós utak, egyre hosszabb sötét időszak stb. -
válasz
Intruder A 6 #23447 üzenetére
A bírósággal átellenben megtalálod, a II. Rákóczi sulival szemben. Elvileg ez a nyitvatartása:
Hétfő: 08:00-13:00
Kedd: 08:12:00- 14:00-17:00
Szerda: 08:00-13:00
Csütörtök : 08:00- 12:00; 14:00-18:00
Péntek: 08:00-13:00 -
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja merre van a városban tüdőszűrő?
Kórház területén, esetleg rendelési idő? -
szebe
addikt
Lehet tippelni, mikor fárad ki a rendőrségi helyszínelő először a Géza út - Királysor
kereszteződéshezkörforgalomhoz.Hetekig fel volt túrva, ennek ellenére elég nagy hányad sz*rik rá, és fékezés nélkül átrongyol.
-
mdk01
addikt
Ha már szóba került az akkumlátor, hallott már valaki a Nagyszomabtin lévő akkumlátorosról? Már egy-két helyről vissza hallottam hogy jót árul és olcsón, családiháznál Nem jártam még arra megnézni sem, de lehet holnap elugrom.
A csavarakkuról igaz, hogy kicsit túlárazzák a dolgokat, de nagyon segítőkészen letesztelték az aksimat. -
PhilBrick
őstag
válasz
juliabrilke #23440 üzenetére
És a törlesztők sem változnak....
-
Ryder1
senior tag
válasz
juliabrilke #23442 üzenetére
Elhiszem én, hogy nincs. Azért írtam, hogy a közeli települések is játszanak. Én csak közvetítő vagyok.
-
juliabrilke
veterán
Amikor még 40k volt az albérlet, akkor kiröhögtek a felvett lakáshitel miatt és mindenki ezzel az összeggel számolt a következő 10 évre.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
juliabrilke #23432 üzenetére
Én-e?
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
2 fő részére albérletet keresek ismerősnek Székesfehérvár, Várpalota, vagy Csór területén. 1-1,5 szobás, max 35+rezsi. Ha tudtok valamit, akkor privátban várom. Minden megoldás érdekel.
Köszi!
-
törölt tag
1155-ös alaplap eladó! 4000,-
ha viszed a lapot, akkor 3000ért adok mellé egy félmagas fekete matx házikót fsp táppal.
képet jaja1981 készítette (tőle nyúltam)
ssd-nek és normál hdd-nek is van hely benne. -
A@ron
tag
Sziasztok!
Asszony megy ma Densoba kora délután recepciós interjúra. Valakinek van esetleg tapasztalata, mire érdemes készülni?
Köszi előre is!
-
1stVikman
senior tag
Szia, ha még aktuális:
Facebook-on tette közzé a rádió:Fehérvár Rádió
31 perce · Székesfehérvár, Hungary ·
Ruff Norbertné
Sziasztok segítséget szeretnék kérni töletek!Sajnos pont a mai napon az ünnepek elött ment tönre a család mósogépe sajnos nem tudok venni másikat nem tudnátok bemondani a rádióban hogyha valakinek lenne egy előltőltős mosógépe esetleg ingyen nem tudná-e felajálani nekünk!Három gyereket nevelünk és a házat is törlesztük sajna nincs lehetőségünk most még egy nagyon olcsot venni se!Köszönöm nektek!Elérhetőséget szerintem a rádióban adnak kérésre.
-
kunberci
senior tag
válasz
justflash #23416 üzenetére
Szia!
EC Bázis-ban alkatrészenként meg lehet venni. Külön a műanyag házakat, meg a 2-szer 4 csatlakozót, csak meg kell forrasztani.
P-4 hosszabbító kábel -
tzimash
őstag
válasz
juliabrilke #23420 üzenetére
csak azt, amelyik megérdemli
-
mtade
aktív tag
Fm2 félkonfig érdekelhet valakit?
A75ös asrock lap, A10 5800k APU, 2x4GB HyperX Fury memória
CPU hűtő szerintem gyengusz ha hajtani akarod, wotoztam vele, de a gyerek miatt 0 időm van játszani, megfeleslegesedett a háznál.
Nézegettem az aprót, 40k körül kérnek egy ilyen csomagért...
-
A@ron
tag
Sziasztok!
Van egy régebbi Electrolux mosógépünk (600 fordulat, 4-5 kiló ruha), amit lecseréltünk a hónapban.
Úgy döntöttünk a családdal, hogy ezt a régi gépet szeretnénk odaadni egy rászoruló családnak vagy idősebb párnak, egyedülálló személynek ingyen/jelképes összegért. Szállítást sajnos nem tudjuk megszervezni, mivel nincs autónk.
Szeretnék érdeklődni, van-e esetleg olyan fórumtárs, akinek környezetében van olyan család/rászoruló személy, akinek szüksége lenne egy ilyen mosógépre?
Nálunk a 90-es évek közepe óta van szolgálatban, néhányszor lett javíttatva, de működőképes, a mai napig teszi a dolgát szépen.
Ha esetleg tudtok ilyenről, akkor kérlek dobjatok egy PÜ-t, bízom benne hogy így szebbé tudjuk tenni mások karácsonyát.
Köszi
-
justflash
aktív tag
4 pines CPU tápcsati hosszabbítója van valakinek?
-
sandor906
tag
Itt is megnézheted: [link] az akksit
-
sch_a
addikt
Autóba akkut hol kapni legolcsóbban a városban? Netről rendelés most nem játszik sajna, mert gyorsan kéne. Auchanban megvettem az akciós Vartát, de vissza kell vigyem, mert túl magas. Csavar-Akku? Akku-Fa? Árakat nem találtam egyiknél sem.
-
vashal
tag
Hello
eladó 1 db BONTATLAN Vodafone Smart Speed telefon.ma 16 órakor lett véve innen szól a garancia.irányár 18k
-
tzimash
őstag
Olcsó pci-e VGA-t keresek netezős gépbe, max 1-2 ezerért.
-
törölt tag
zsugorcsövet hol tudok venni?
kb így járt a fejhallgatóm, csak nekem 2 helyen tört el, és van egy 3 centis darab külön
szóval ezt szeretném a jelenlegi ragasztószalagos megoldásnál kicsit esztétikusabban megoldani, és abban reménykedtem, hogy egy zsugorcsővel ez megoldható.(#23402) szebe
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest