Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhilBrick
őstag
Egy garanciás Asus 290 OC valakinek esetleg?
-
mtade
aktív tag
Esetleg golenyák
-
Fred23
nagyúr
Olcsón 5-ös torx csavarhúzója volna valakinek? Illetve hol lehet ilyet Fehérváron venni, és nagyjából mennyiért? Media Markt talán? Remélem, 1k körül már be lehet szerezni...
-
deicide
veterán
válasz
juliabrilke #23789 üzenetére
Mondjuk attól is függ, milyen Opel-t.
Az OPC ára nem sokkal volt kevesebb, mint a Hondáé lenne, de azért kicsivel 10 alatt maradt. -
juliabrilke
veterán
válasz
LamerGyuri #23786 üzenetére
Szerelésnél/koccanásnál is lehet egy Opelt venni kb. az összegből, amit otthagysz a szakiknál.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
LamerGyuri #23786 üzenetére
Még szerencse hogy nem Opel.
-
Tom5
addikt
Nokia Care ottvan még a plázában? Ha nem akkor Fehérváron van valahol?
-
sheep
addikt
válasz
Motion_Blur #23776 üzenetére
Van egy kézi/gépi mosó a OIL kút mellett mellett, az One World bútoráruház mögött.
Kézzel lecsapatják utána pedig gépen is átmegy. Szerintem szépen dolgoznak, oda szoktunk menni. -
deicide
veterán
válasz
Motion_Blur #23776 üzenetére
Muneznek van egy ismerőse kb ott, ahol a Széchenyi és a Szárcsa út szétválik, ott szépen dolgoznak.
-
Motion_Blur
félisten
Autót szeretném lemosni, teszkó melletti mosó milyen? Leginkább a só miatt szeretném leveretni, de erre a legtöbb sterimós mosó alkalmatlan, legalább egy aktív habos mosó kéne bár a kézi lenne az igazi... sajnos én most nem tudom lemosni magam.
Mit tudnátok ajánlani? Kézi is jó lenni de pl sikamikával nagyon rossz tapasztalatom van.
-
Jarod1
veterán
Tudtok ajánlani valami megbízható bőrkabát tisztítót?
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok
fényszóró polírt hol találok itt fehérváron? praktiker parkolót hagyjuk. Az üveget se tudta megcsinálni
-
Napfénysüti
nagyúr
Panasonic DMC-FZ38 bridge gép még mindig eladó helyieknek némi kedvezménnyel: [link]
-
PhilBrick
őstag
Én Kelenföldre legtöbbször hajlandó vagyok felmenni. Jó kompromisszum szerintem.
-
bim
veterán
-
törölt tag
válasz
D.Orion #23757 üzenetére
cl9-es ramokat vettem amúgy.
annyira nem vagyok képben az időzítésekkel, de a nálam járt 1333-as ramok 1600on mentek 9-9-9-24-es időzítésekkel 1,5 volton, és ennek fényében nem tűnik annyira durvának a 7-10-10-24 1,65 volton.
illetve aki komoly ramot venne, az már nagyobb modulokban gondolkodik, mert 4x2 giga ramot már csak cserével tudsz bővíteni, és bizony gta 5 és fc4 már reklamálni szokott 8 giga ramnál komolyabb grafikai beállítások mellett.
de szíved joga hirdetni hónapokig, nincs azzal baj, de az emberek nagy része csak az árat és a modulok méretét nézi. -
D.Orion
veterán
válasz
#92888064 #23744 üzenetére
CL11-et én is veszek röhögve sokkal olcsóbban. Akinek nem kell a CL7 az ne akarja megvenni CL11 árban, ez le is van írva. Nem érdekel, hogy mennyibe kerül a másik ramja, idővel el fogom tudni adni. Csak az a kérdés, hogy 1 hónap vagy 3.
Nem az a baj, hogy nincs rá jelentkező, hanem az, hogy nincs értékelhető kommunikáció. Most mindegyikre van 1-1 aki ígéretes és CL7 is kell neki. Ők érdekes módon tudják értékelni a dolgot.
(#23743) juliabrilke: Ja hát igen, és ha jó olcsón sikerül megvennie, akkor feldobja majd pár nap múlva ő hw-ra.
-
Komi28
senior tag
válasz
MunezXBK #23745 üzenetére
Merre árulod az autókat? Csak mert, hogy oda ne menjünk alkudozni
Ja és adtam el úgy cuccot, hogy mikor telenfonban mondtam nem pesti vagyok majdnem elájult és azt mondta "vidéki". Ezt olyan hangsúllyal mind ha aki nem pesti az már nem is ember.
A második pesti vevőnek már azt mondtam nem vagyok pesti, de tudom hol van mert azt hiszem az a főváros nem mert úgy tanultam régen? Értette a viccet. -
Újra van néhány darab Sandisk 16GB-os Class10-es MicroSD kártya 2000-ért.
Érdeklődés privátban.
-
Jarod1
veterán
eladó :[számgép asztal]
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Van egy eladó Albacomp/Clevo M761TU
- Intel Core 2 Duo T3200
- 1GB PC2-6400 DDR2-800
- 120 GB HDD
- NVidia Geforce 9300M GS
Aksi cserés.Vajon mennyit érhet?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
juliabrilke #23746 üzenetére
Háát...amikor a 3.7M-s autóra bemondja, hogy akkor 3.2-t adok érte, azért elég nagy veszélyben van a testi épsége.
-
juliabrilke
veterán
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
juliabrilke #23743 üzenetére
Erről jut eszembe. Ember jön grand C-max-ot nézni, minden oké, jön a kérdés:
- mi az alja?
- az alváz.
- jó, akkor mi a vége?
- 210 körül.
- jó, akkor forintban.
Köszönöm a figyelmet, kérem kaccsojjaki.
-
törölt tag
válasz
D.Orion #23742 üzenetére
hónapokkal ezelőtt 5000ért vettem 2x2 giga ramot, és havernak 2x4 gigát szereztem 9000ért, szóval csak az árazással van baj. amíg van olcsóbban hasonló portéka, addig ne számíts sok jóra.
ez a tipikus hirdetni vagy eladni akar eset. illetve sokan nem szeretik az 1,65 voltos memóriákat. -
D.Orion
veterán
Számtech eladásban azt hiszem a hardverapró lassan az ország szégyene lesz. Haosnló oldalak mellé fog kerülni, mint az olx és társai.
Fut két ram hirdetésem és mindkettőre érkezett már 8-10 érdeklődő. De olyan komoly szándékokkal, hogy ha feladom postán akkor utal is vagy utánvétel, de neki kell. Leírom neki, hogy oké és mint s hogy fog menni a feladás és átvétel... Erre pedig egyik sem ír vissza semmit!!! Ez majdnem 20 embert jelent. Többségük újonc ill. ahhoz közeli, de több hónapos v. akár több éves regisztráció is van közte.
Most visszaírtam mindegyiknek, hogy mégis mi van. Hétfőn pedig befáradok a moderátorokhoz és megkérem őket, hogy nézzek rájuk, mert némelyiknél felmerül bennem a dulpareg gyanúja.
Komolyan mondom én érzem szarul magam, hogy el akarok adni valamit és nem vagyok hajlandó 100km-t utazni a termékkel v. pofátlan módon nem Bp-n árulom és még van képem kiírni is a hirdetés infójába.
-
szebe
addikt
Ejjj...
-
kem
addikt
TV-t esetleg tud valaki? 50k korul erdekelne valami jovoheti atvetellel.
-
Smuky23
csendes tag
-
Timyyy
őstag
Na akkor kérdezek jobbat.
Mivel a laptopot nem akarnám minden nap hazacipelni melóból, mi lenne, ha a gépemet akarnám összekötni a tévével?
Mondjuk hogy ne kelljen állandóan pendrive-ra másolgatni a filmeket, és mindenféle ultra csúcs szuper verziót is megnézhessek, mert egy 60 gb-s filmhez nincs elég nagy pendrive-om.Ehhez éppenséggel 10 méteres HDMI kábelre lenne szükségem, de pontosan milyenre is? Ebayen nézelődök, és annyiféle csati van hozzá, meg ilyen olyan átalakítók, hogy megkeveredtem picit.
A netbookot meg a tévét most ilyennel kötöttem össze, ez megfelelne a géphez is?
És ezzel mi a helyzet, beválhat? Vagy felesleges?Ja, a gépemben lévő cuccok az adatlapomon olvashatók.
Volt aki azt mondta, hogy minél hosszabb a kábel, annál szarabb lesz a kép. Ez látható különbség, vagy csak szőrszálhasogatás és elhanyagolható (alig észrevehető)?Ezesetben viszont úgy lenne jó megoldani, hogy miközben megy egy film a tévén, a gépen zavartalanul lehessen netezgetni például.
-
Timyyy
őstag
válasz
LamerGyuri #23727 üzenetére
-
Timyyy
őstag
válasz
coqito #23725 üzenetére
Ilyen beállítással sehol nem találkoztam. A képernyőfelbontás menüben is csak 1 monitor rajzocska volt, nem 2.
Felbontást is csak a monitor képességeihez mérten lehetett állítani. Sehogy se tudtam 2 képernyő ikont odavarázsolni, amikor a feljebbi fotót készítettem a másik fórumba, akkor épp össze volt dugva a tévével és mégsem kerültek elő új lehetőségek sehol sem, semmilyen beállításokban, pedig áttúrtam az egész vezérlő pultot.... -
Timyyy
őstag
válasz
LamerGyuri #23723 üzenetére
SP1 de frissíteni nem szoktam. .Net is van fent, gondolom 4-es, de pontosan hol tudom megnézni a számát?
A chipsetet felraktam, ha eszközkelőben frissíttetni akarom az adott mappából, azt írja hogy naprakész.Most nézem, hogy a drivderes mappámban ugyanezek bent vannak mint amiket te linkeltél, a száma is passzol, szóval eddig is ez volt fent, tehát gondolom jónak kéne lennie....
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Timyyy #23722 üzenetére
Ugye SP1-es, naprakészre frissített? 4-es .Net keretrendszer fent van? A chipsetdriver felment? Ha eddig a válaszok igen, akkor Eszközkezelő, jobbklikk a videokártyán és a gépről akarod frissíteni, majd tallózd be azt a kibontott Graphics mappát, hogy onnan keressen frissebb drivert.
-
Timyyy
őstag
válasz
LamerGyuri #23721 üzenetére
Win7 32 bit.
-
Timyyy
őstag
válasz
LamerGyuri #23719 üzenetére
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Timyyy #23718 üzenetére
Jaj...
régen ennél "Pro"-bb voltál pc téren...
Catalyst az AMD-Radeon kártyáknál van. Ebben integrált Intel van. A laptopokat pedig szokás rendesen feldriverezni, mert nélküle hol ez-hol az nem működik rendesen. A linkelt képeden olvasható "Szabványos VGA grafikus adapter" is arról beszél, hogy nem is ismeri az oprendszer videókártyádat.
Legalább ezt a kettőt telepítsd fel akkor:
chipset
VGA
és ha ezek megvannak, utána próbáld újra a TV-re csatlakozást. -
Timyyy
őstag
A driver fent van különben a saját monitorján is szar lenne a kép, de catalyst pl nincs. Abban kell majd álltgatnom?
Meg pontosan azt sem tudom milyen vga van ebben (szerintem integrált), és ilyen komplett driver packot szoktam rádobni újratelepítés után...Fecogame: pont 45-ért lehet venni újan Euronicsben. Felejtős hogy 30nál többet kapj érte.
De ha 5S-re cserélnéd nekem van eladó
-
bandiras2
senior tag
Eladó lett 3x 1GB DDR II
Privizzen rá akinek kell 4 kHUF ért az egész. Ha vasárnapig nem viszi senki, akkor kirakom az apróba. -
iPhone 4S 32GB - 45k
-
Timyyy
őstag
-
A@ron
tag
512 MB PCIe videokártya valakinek?
Tesztelve volt, de azért a 3 nap próba jár hozzá
-
Fred23
nagyúr
válasz
LamerGyuri #23697 üzenetére
Van rá esély, hogy itt megcsinálnák.
-
deicide
veterán
Hozzám vágtak 3db WD30PURX-et, olcsón megválok tőlük, ahogy szoktam.
Most szombati átvétellel.24k/db, azaz nagyjából árgép nettó.
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #23704 üzenetére
Hy...
Nézd nem fogom leírni mert már párszor megjártam leírtam a forumon mit merre ,hogyan majd pár forumlakó vissza írt
-kizárt dolog mert nekem a tesom ott dolgozik és ök tuti nem csinálnak ilyentSzar alkatrészt adtak és 3. csere után sem sikerült olyant adni ami jó a kocsiba
válasz- kizárt dolog én már 5éve náluk vásárolok és sosem volt semmi bajom velük..Szóval ha nem gond nem írok nevet...
-
-
törölt tag
Hy...
Tegnap vásároltam 4db új nyári continentál gumit egy nagykerben.Nagykerben nincs szerelés ezért gondoltam elviszem egy gumis műhelybe.Fel is kerestem öket 2srác netezgetett a másik sőprögetett.
Semmi munkájuk nem volt.
Rákérdeztem össze szerelnék az alufelnikkel (újak)?
-Hozott gumikat nem szerelnek.
Kicsit értetlen voltam és kértem ismételje meg mert ilyennel nem találkoztam.Lényeg ,hogy nem náluk vásároltam igy nem szerelik össze.
Aztán jött a srác aranyköpése: Milyen dolog,hogy elmegyek étterembe és viszem a rántotthúst.Na megfordultam és soha a büdös életbe nem megyek arra fele és senkinek nem fogom ajánlani...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest