Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz kunberci #38568 üzenetére
Simán.
Na jó, annyira nem. Ismerős épp vásárolt, tudta, hogy kéne, felhívott, hozattam vele 5db-ot, azt a sárga budafokit.
Az áruház készlete nagyjából reggeli kirakástól másnap reggelig tartott.Gaaabeeesz: édesanyámnak vadásztam, ő a sütifelelős. De ha nincs hozzávaló, akkor süti sincs
[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
Dare2Live
félisten
válasz kunberci #38568 üzenetére
Az elmúlt hónapban nyuggerek 20-50kg adagokban hordák haza a lisztet. Valaki többet is fordult. Most beindult a felhasználása ráadásul idegesek mert viszi az időt, szívás a kenyérkészítés a boltba meg még mindig van kifli...
Nyáron lesz igazán vicces a 30C+ban beizzítani a sütőt....
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
forras2
őstag
válasz kunberci #38627 üzenetére
Hasonló az én receptem is, csak én más lisztből csinálom, mert liszérzékeny vagyok.
20 dkg kukorica liszt, 20 dkg zabpehely liszt, 10 dkg gluténmentes liszt és 5 dkg kókusz liszt. A kókuszliszt a cukor helyett van benn.
3,5 dl szobahőmérsékletű víz, 1 teáskanál só 1/3-ad élesztő.
Élesztő elkever a vízben, lisztek összekeverve, ehhez hozzáad az élesztős vizet, kg 10-15 percig dagasztom, utána 1 órát kel. Ezután újra át dagasztom, beleteszem tepsibe, kézzel megformázom, majd letakarom, és hagyok neki még kb 20 percet, amíg bemelegszik a sütő. Bevagdalom a tetejét, és kb 40 perc sütés. Ennyire egyszerű. Próbáljátok ki egyzser a Ti recepteteket simán sütőben, szerintem jobb, sokkal jobb mint a kenyérsütős verzió. -
rita7107
aktív tag
válasz kunberci #38627 üzenetére
Próbáljátok ki egyszer élesztő helyett:
[link]
Sokkal finomabb a kenyér, vagy bármi más. Tudom rengeteg a pepecs munka vele az elején. Sőt nekem kb. 7-8x kellett kezdenem mire először jó lett. Na meg a liszt (!) minél nagyobb száma legyen BL120 pld. Igaz nem sütök minden nap kenyeret, mert arra nincs energiám. -
mdk01
addikt
válasz kunberci #42788 üzenetére
Megy fel folyamatosan minden, az OSB az elmúlt fél évben 45%-kal, 3 napja számoltam utána.
Készlethiány is van, tehát telefonáld körbe a helyeket és ahol jó áron van és kapható amit szeretnéd mihamarabb vedd meg.
Az épületfa 200e/m3-ig nem fog megállni biztosan, mert felvásárolja kína és az usa egész európában. -
Poiro7
senior tag
válasz kunberci #42786 üzenetére
BRIZS Faipari Kft.
Én tőlük veszem a fát, mert körbejárva a többieket ők voltak a legolcsóbbak
De lehet, hogy közben változott. -
törölt tag
válasz kunberci #42786 üzenetére
Mi itt veszünk mindent.
Minél előbb vedd meg, mert a következő szállítmány mindig drágább.
http://www.norlandfatelep.hu/ -
szebe
addikt
válasz kunberci #44591 üzenetére
Nem tudom, hogy mi lenne, ha azt mondanák neki, hogy max 100 liter, amit vihet.
Nagykertől kéne vennie, amire végfelhasználóként nem jár a hatósági ár.
Mindenképp lesz áremelkedés, max a nép torkán nehezebb lesz lenyomni, hogy miért drágább minden, hát a kúton 480 a benzin!"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
-
-
-
forras2
őstag
válasz kunberci #44591 üzenetére
Auchannál próbáltam tankolni ma, nem sikerült... Mellettem lévő kúton a bácsi teli tolta az autót, meg a csomagtartóban volt vagy 10 kanna még pluszban, azokat is...
Battyánban az Ávia zárva már, Polgárdin az Ávia zárva, Enyingen az Ávia zárva... Akarattyán a molnál minden zavartalan...
Most is ugyan azt gondolom, mint a covid idelyén a rötyipapírról... 1-2 idióta böszme elkezdte terjeszteni, hogy kifogyunk a rötyipapírból, és amikor be vagy zárva a saját házadba nem lesz mivel kitörölni a valagad, baj lesz... Ugyan ez van az üzemanyaggal is... A saját finomítóval rendelkező Mol, Shell, Lukoil benzinkutakon mindig lesz üzemanyag... -
forras2
őstag
válasz kunberci #44607 üzenetére
Előttem tankoltak a kúton, nekem már nem sikerült. Hiába nyomtam a pisztolyon a gombot, nem jött üzemanyag. 2× próbáltam, egyszer sem sikerült, kutas szerint nálam lesz a baj... De a szivattyú motor sem indult el, amikor a pisztolyt a kocsiba tettem...
Komi28 igen
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
válasz kunberci #44610 üzenetére
Az egyik önkiszolgálónál meg az egyik sima kútnál próbáltam, nem jártam ott sikerrel...Mennyiséget meg összeget írt ki a kút, de amikor levettem a pisztolyt mindent nullázott, ha vissza raktam megint írt az összeget és a mennyiséget. Akkor ott elhittem, hogy tényleg nálam van a baj. Sokan voltak, úgy hogy nem álltam be harmadszorra is másik kúthoz...
-
hzsolee
őstag
válasz kunberci #48625 üzenetére
Aha, akkor neked a 16-os verzió... vagy valami ilyesmi.
Hát én sem jártam még arra, remélem megtalalálom. Sok idő nem lesz, meló után zárás felé érek oda. Jó lenne ha nem az orrom előtt b@sznák be az ajtót mire megtalálom őket 🤣🤣A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Gmail
- iOS alkalmazások
- Whisky topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest