- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
föccer #39843 üzenetére
Amikor ilyennel betalálnak, hogy itt egy gép, nagyon lassú, de semmilyen tulajdonságát nem ismerik vagy csak annyit, hogy vindóz, akkor ha rá is nézek, rögtön azt nézem mit kellene lecserélni a legminimálisabb összegből, de persze 'áh, nincs rá pénz, jóleszígy, csak rakd rendbe!' válasz lesz a legvalószínűbb.
Most szombaton csak TeamVieweren kellett távgyógyítsak. Nemértik, nincs hely a C meghajtón, de ők semmit oda nem raktak. Ránézek, 2 játék felpakolva (Minecraft meg valami nemtudommi), aha Ti nem, csak a gyerek. Töröltem, rögtön 5GB+, ezután nézem tele a lomtár, ezt is töröltem, elindítottam a töredezettségmentesítést de ennek befejezését már rájuk hagytam. Hú, egy angyal vagy, köszönjük! Áh, nem minden hős visel köpenyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest