Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9404) bandiras2


bandiras2
senior tag

Boltos sztory, a pult túloldaláról:

Haver hívott az "elektronikai szakáruházba", hogy akciós a PC 65 ruppóér. Nézem az adatlapot, elég semmitmondó: 1 magos cerka, 1 giba ram, unknown alaplap, unknown integrált videoizé, 80Giba unknown winya, DVD-RW, valami unknown táppal, de faszán designos dobozban.+egér+billzet+zárjegy.
Mondtam neki, irány a bolt, Fehérváron a mekinél, nincs messze. 63 ruppóér 2 magos cerka, 2 giba ram(a drágábbik), 250 Seagate, Gigabyte lap, Gef7300 kaliberü intel féle integrátummal(+PCIEport), DVD-RW, a legolcsóbb ház(über designos, csak óvatosan kell hozzáérni, mert nincsen anyagvastagság, de a belső elrendezése meglepően jó, és nem sorjás), meg egy 500 Wattos valamilyen táp(ez maradt a boltban ami még belefért a keretbe).
+egér+billzet, és nincsen rajta zárjegy.
kevesebb pézér majd 2x olyan jó gép, mert hülye azért nem vagyok.

Montam a boltos srácoknak, adjanak egy sarkot az asztal végén meg egy csavarhúzót, mer sok a doboz, szatyrunk meg nagyon nincs, 15 perc alatt összelapátoltam, majd léptünk hozzám installálni. Most örülés van nagyon, én meg gazdagab lettem egy kontrollerrel!

Nagy UPP a segítőkész boltosoknak!!!

BÚÉK, és kevesebb hülye vevőt mindenkinek!

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.