Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• net84

őstag

az elöbb bejött egy fószer, hogy neki olcsó, gagyi, és kicsi szkenner kell, amit nem kell a 220-be bedugni
    nézegetem a canon-okat, mégse adjak neki egy ratyi szutyok gépet, amikor is közli, hogy az egyik konkurenciánál van 9k-ért mustek, olyan esetleg?
    megnézzük, van, 8,8k :DDD
    ezzel még nem is tudott volna kiakasztani, csakhogy közben mászkált fel-alá, nem is figyeltem oda rá, kerestem a mustek-et
    aztán letámaszkodott a pultra az egyik kezével, és az alacsony pultnak köszönhetően tökéletesen a képembe vakarta a másik kezével a tökeit - de hogy egyszer ne legyen elég, ezt kb 3szor eljátszotta fél perc alatt (nem vakarni, mosni kellene), azután lettem arra figyelmes, hogy kettőt lép, majd vakar...
    kicsit idegesítő és bunkó viselkedés
    még kicsit morgott azon, hogy miért csak jövő hét közepére jönne meg, ha megrendeli, de burkoltan közöltem vele, hogy ilyen szart csak rendelésre hozunk, ha canon kellene, akkor az lenne, igaz kicsivel drágább, de legalább jó...majd visszanéz - szerintem nem látjuk többet :DDD nem fogom megsiratni, ha máshol veszi meg.

Új hozzászólás Aktív témák