Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30341) Mercutio_ válasza DeFranco (#30331) üzenetére


Mercutio_
félisten

Nem keverném a HDD*-n tárolt adatok hibajavítási megoldásait/redundanciaszintjét, akár a digitális hanghordozók, akár egyéb kevésbé veszteségérzékeny rendszerek hasonló vagy egészen más módszereivel.
Talán nem véletlen, hogy 1-2 félév digitális technikát tanulnak a villamosmérnökök...

Csak, hogy kicsit rávilágítsak mire gondolok: A mobiltelóknál is digitális a jelátvitel, mégse csak tiszta vétel van, vagy nincs vétel, a mai digitális átállás utáni TV-adás se analóg mégse csak tiszta vétel van, vagy no signal.

És mielőtt a nem verbális kommunikációból eredő esetleges dekódolási probléma félreértés miatt betennél a p*niszükön ingát lógatással helyét kijelölő, a homokágyra fektetett 1 kilós márványtömbre épített SACD-lejátszóhoz imádkozók csapatába jelzem, hogy a drága hang és HDMII kábeleket én is feleslegesnek tartom, szimplán csak arra a konkrét kijelentésre reagáltam, hogy ha valami 0/1 értékeket felvevő diszkrét értékekből áll, ott nem lehet különbség, csak meg kell nézni az ment-e be ami kijött.

* Esetleg olvas utána a WD Purple vinyóknak, hová ajánlják, hová nem és miért. Ott pl. simán megesik, hogy az ekceledben egyik nap még az volt, másnap már.... ;]

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.