Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22908) axioma válasza macilaci78 (#22907) üzenetére


axioma
veterán

Koszi az infot, de messze is van, meg nem latom, mi a jo u'gy benne. Marmint lerakni 3 sor infoval (tobbet ugyse olvas el senki) a hardvert, ilyenek szerintem biztos leteznek is szerte az orszagban, tobb helyen, es teljesen allando jelleggel. [Persze a ferjemnek lehet eltero velemenye, szoval majd atadom az infot.]
Ezert volt jo a rendezveny, mert ott beszelgetni lehetett rola, meg akar elinditani, ami olyan. (Hasonlo modszerrel en meg logikai jatekokat vittem, azt se lett volna ertelme csak mutatni, hanem probalni kell.) Ez csak egy hobbi, es ilyen szintig erdekes, nem teljes semmilyen szinten a gyujtemeny, ami hozza jutott kidobas helyett, az van. Raadasul Szegeden biztos vagyok, hogy egeszen komoly multidezo keszletei is lehetnek egyes embereknek, azert informatikaban mindig eros volt (egyik ismerosom pl. vitt haza egy bolgar-lemezt abbol, amit az elso leegett ibm-bol kiszedve az alagsori terminalterem falara raktak diszitesul, es mikor azt a termet is megszuntettek pont azidotajt, amikor en is ott tanultam, akkor eppen jokor volt jo helyen, hazavitt egyet).

ati012: igen, ezert csak majdnem, es annyi csalas volt a dologban, hogy felulreprezentalt volt a tarsasagban a kozepkorban jaro infos erdeklodesu tomeg.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.