Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2246) blunt válasza adik (#2228) üzenetére


blunt
aktív tag

Nem, nem ellened szólt, azt direkt kihangsúlyoztam :)
Nem tudtam, hogy jutalékot kaptok az eladásokból, azt hittem, hogy van egy fix havi béretek, mittomén mondjuk 150k (most csak hasraütöttem) és ennyi :)
Tudom, hogy teljesen más példa (de valahol mégsem), hogy ha teszem azt elmész autót venni, akkor szeretnéd te is megszagolni, nyitogatni, megnézni közelebbről esetleg kipróbálni.
Vannak emberek, akiknek nem számít néhány százezer forintos tétel, de nem ez a jellemző ma MO-n, ha jól tudom :)

A másik amit kérdezni szerettem volna, hamár a jó topicban vagyunk és kötődik a vásárláshoz: Miért van az, hogy pénzt nem kap vissza a vásárló magyarországon ha még aznap visszaviszi a terméket, hogy ''bocsi én voltam a hülye, AGPs kártyát tudok csak betenni az alaplapba, ez meg PCI'' ? Főleg ha nincs olyan termék, ami tetszene vagy helyette kellene neki? Nem akarom felhozni amerikát megint, teljesen másképp épül fel a customer service, de ott 30 napom van arra, hogy visszavigyem ha mégsem kell és szó nélkül kapom vissza a pénzt. Nem egyszer volt jó, hogy van ilyen lehetőségem. Természetesen nem voltam bunkó paraszt, és nem szakadt zacskóval meg széttépett dobozban vittem vissza, hanem 99% gyári állapotban.

Ez tudom, hogy nem a Ti hibátok, hanem a főnök határoz így gondolom, de miért? Valszeg oda a büdös életbe nem megyek vissza ha csak üres DVDket meg dvd írót tudok levásárolni a 70k-s kártya árából.

:R

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.