Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12152) Balinov válasza szumo (#12151) üzenetére


Balinov
félisten

nem lehet eleg koran kezdeni, de alapveto hw ismeret szerintem kell. Bocsanat,hogy belepofatlankodok outsiderkent, de azt hiszem az en peldam tanulsagos es kovetendo:

kulker szakkozepbe jartam, heti 2x szamtekoraval anno. 386DX-ek voltak, haloba kotve, floppy-rol bootolva win3.11-el. Nekunk anno volt olyan orank, hogy a szamtektanar megmondta, hogy mindenki hozzon kovetkezo orara csavarhuzot, lehetoleg csillagfejut. Mindenki lesett csak, hogy most mivan, de azt kaptuk feladatnak, hogy szet kell szedni a gepet (na jo, alaplapot nem kellett, csak kivenni a fogegysegeket, majd mindent vissza kellett szerelni. A teszt pedig az volt, hogy ha mukodott, akkor nem kaptal semmi jegyet, ha nem, addig kaptal 1est szamtekbol, mig nem mukodott a gepet ujbol. Meg a lanyok tobbsegenek is ment, na jo, volt aki beszedett 1-2 karot, de ezt a tanar felevkor jovairta:).

Gyakorlat nelkul nincs elmelet, ez teny, csak ezt a tanmenetbe is be kellene epiteni, ami nem tunik megvalositottnak.

bocsanat az off-ert

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.