Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
spanyoll, és kb7!
Keressétek meg young78 fórumtársat, szerintem mindkettőtöknek lesz egy jó ajánlata. -
Szabikaa20
őstag
válasz
_stick_ #76542 üzenetére
Azt hiszem,azt hogy a másodperc mutató nem 0-ra áll vissza úgy lehet korigálni,hogy kihúzod a koronát és nyomdosod valamelyik gombot.A többire sajnos nem tudok válaszolni,de esetleg kérdezd meg Dzsana topiktársat ö biztos tudna kezdeni valamit az óráddal és ráadásul Tissot rajongó,de nem tudom mennyire van most ideje...
-
Zserno
tag
Hiába állítom a dátumot bármikor (kivéve este 9 és hajnal négy között) akkor is vagy előbb vagy késöbb vált át. Elegem lett a kúrva dátumbol.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Birtokomba került egy Tissot P367/467 karóra. Elemcserés lesz, illetve olyan hibája van, hogy mikor a dátumot szeretném léptetni, a mutatók kattogva mennek körbe, kb. úgy, mintha az órát állítanám. Az is érdekes, hogy a stopper működik, de "reset" után a jobb felső kis mutató nem 0-ra áll vissza, hanem pár mp-el elé, de minden alkalommal oda.
A szíj és a csat egész jó állapotban van, viszont a gombok, a korona és a tok felső, forgatható része eléggé megkopott, kb. mint a linkelt képen, lehet megérne egy cserét, ha megoldható.
Tudtok ajánlani egy megbízható Tissot szervizt? Talán ez van a legközelebb hozzám.Ingyen jutottam az órához, ~30 ezret érne meg a javítása, meglátjuk mi fér bele.
-
spanyoll
addikt
És olyan open heart ami nem az Esteem? Tetszene, ha nem 42.5-ös lenne és a hátulja pedig nem olyan amilyen...
Mondjuk a hátulját még túlélem (mivel azt nem sokat nézegetem ugye) , de a 42.5 nekem már szerintem sok lenne nagyon, bááár talán még elmenne.
Jé ez nem is 42.5ös hanem 41-es. Az még okés is lehet. Alaposabban kéne gugliznom na. De ettől függetlenül, egyéb ilyesmi létezik orientből kerek számlappal és olyan hátulsó résszel mint amilyennel az Eminence rendelkezik? -
spanyoll
addikt
Orientnek van open heart példánya dátumjelzővel 35 alatt? Én nem találtam csak dátum nélkülit, aztán lehet, hogy nem kerestem alaposan
mod: Ő pl jó lenne, csak 54-ért sok nekem sajna. -
kb7
újonc
Sziasztok,
Életem első óra vásárlására készülök ebben szeretném tapasztalt emberek véleményét kérni.
Mindenképp bőrszíjas órát szeretnék,elegáns megjelenést kölcsönzőt, 15-25 ezres árkategóriában.
Egy Casio-t szemeltem ki ( Casio MTP-1344AL-1A1 ), de van pár Orient is ami tetszik, továbbá Daniel Klein órák közt szemezgetve találtam egy-két szépet viszont erről a márkáról ez ideáig hallani sem hallottam.
Nekem az említett márkákhoz képest komolytalannak tűnik, de javítsatok ki ha tévedek illetve bármi információval ha tudtok szolgálni azt megköszönném,mert interneten nem találtam róla semmit.A kiszemelt Casiot legkedvezőbb áron 'Tutu' óra weboldalán találtam erről az üzletről lehet-e valamit tudni?
Mennyire kell tartani egy-egy üzletben történő óravásárlásnál hamis példányoktól?Az üveg anyagánál mennyivel jelent többet a Zafír a Kristálynál? Gondolom esély sincs az általam megadott árkategóriában Zafír üveggel rendelkező órát találni
-
Bati0501
őstag
Kb. nincs olyan Helberg,ami ne tetszene...
-
szegi77
csendes tag
Üdv! Ez itt az egyetlen "normlális fórum. Segítséget kérnék,VDB órát keresnék saját részre. Hátha tud itt valaki nekem segíteni
Előre is köszönöm. -
condy
senior tag
válasz
Szabikaa20 #76524 üzenetére
Pattanj fel!
-
polonic
félisten
Egy ujabb nagyon bejovos ora: [link]
-
SupaCow
aktív tag
válasz
phranxinatra #76467 üzenetére
Ezt a life hack-et igazolom énis .
Valóban nagyon jól olvasható a negatív kijelző polarizált szemüvegben.
-
condy
senior tag
válasz
Szabikaa20 #76520 üzenetére
-
Kulbi
aktív tag
Mi a véleményetek erről a régi certináról? Kicsit fura, tényleg ennyire régi ez a design és méret?
[link]
Köszi. -
condy
senior tag
válasz
Szabikaa20 #76520 üzenetére
Merjünk nagyot álmodni!
-
condy
senior tag
válasz
Szabikaa20 #76518 üzenetére
Meghiszem!
Pusztán a felső sorért el is vittelek volna érte...... a hátamon!
-
istra
újonc
Üdv, uraim
Megéri esetleg ez az óra, az érte kért összeget ? Nagyon tetszik, de mégis úgy érzem ,hogy ez egy kicsit sok érte . Mondjuk az óráról se tudok sokat.
http://ekszer-ora.vatera.hu/karora/ferfi_karora/citizen/citizen_promaster_buvarora_1989970355.html -
bbuffy
senior tag
Uccsó kettő jöhet.
-
condy
senior tag
válasz
Lev Abalkin #76504 üzenetére
Ėn rögtön a Monsterrel kezdenėm. Ha maradsz itt, akkor gyarapodik a gyűjtemény idővel, ha nem, akkor van egy kirãly órád.
-
condy
senior tag
válasz
Szabikaa20 #76502 üzenetére
Jól belehúztãl! Vagy ezt mind herrrr Steinhart küldte a "kis" kellemetlensėgért.
-
Lev Abalkin
tag
Ezek szerint a koronáról húzhatóság fontos fícsör...
Az Orientnél viszont a klasszikusabb megjelenés, meg a zafírüveg vonz.Ez nehéz szülés lesz, érzem...Kellett nekem itt olvasgatni.
Meg vonzana egy Monster is. Ezért érdeklődtem a Fehér óragalériáról.
Egyébként ki az, aki a fentiek beszerzésében segíteni tudna?
-
Balli
őstag
Remélem nem vagyok egyedül, de nekem olyan hozzátartozóim, barátaim, kollégáim vannak, akik nem gondolják azt, hogy villogni akarok ha egy drága, jó minőségű órával mutatkozom. Hozzáteszem ilyen életfelfogású barátom nem is lesz soha. Közvetlen környezetemben ezen nem akad fenn senki, nem kell rejtegetni az órámat vagy egy olcsóbbal megjelenni helyette. Üzleti tárgyaláson is felnőtt gondolkodású, értelmes emberekkel szoktam részt venni és nem kisiskolás diákokkal. Azok a számomra kívülálló és ismeretelen felnőtt (?) emberek (tudnék még ide pár jelzőt írni...), akik azt gondolják, hogy azért vettem egy drága órát mert villogni akarok... hát azok véleményére meg magasról teszek, a fiatal suhancokknak akik még így gondolkodnak, meg majd benő a fejük lágya
Ja igen és a drága óra, mint luxuscikk helyett belehet helyettesíteni akár egy olyan terméket is, ami sok ember azért vesz meg, mert kell egy megbízható eszköz a munkájához, egy eszköz amivel a családját tudja jó minőségben fotózniv vagy ideózni, vagy csak ez a céges telefonja stb... ja és nekem nincs almás telóm.. -
Szabikaa20
őstag
Steinhart gyüjtemény...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest