Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
istra
újonc
válasz
alphaville #88394 üzenetére
Nem tudom megy a többi közzé ,sajnos úgy össze vannak rohadva ,hogy szerintem ,nem lehet rendbe tenni
van náluk még egy, amiből egyben szépen kijött a szerkezet, annak ezüst volt a számlapja ,így elvitték hogy szépen leveszik róla ,és a szerkezetet megkapom egyben. -
istra
újonc
Barazil gépsor ásott , mikor arra figyeltem fel ,hogy nagyon viháncolnak,mire odaértem már szétverték és szétfeszegették az órákat ,mivel a tokok 14K aranyból voltak az óra láncok pedig 8K aranyból ,az órák közül az egyik az Dubois a többit még nem tudtam megfejteni. Zsidó hagyatékok voltak
NYUGALOM MEGZAVARÁSÁRA ALKALMAS KÉPEK !!!!!! -
istra
újonc
Hahó
A stiftek ,anyagában felépítésében van különbség ? Gondolok arra, hogy egy tényleg vizet is látott búvár óra
stiftje ,pl rozsdamentes acél ,és a szerkezetei is ? El tud benne korrodálni a rugó vagy valamelyik alkatrész ?(#86844) g0n21 : Köszi .
-
istra
újonc
Üdv
21 mm nato szíjat,hol tudnék beszerezni ,több helyen csak 20-22 mm-es van . -
-
istra
újonc
Sziasztok
Segítsetek légy szíves, adott a képen látható óra nagyon tetszik tudom quartz ,nem automata , de nekem megdobban a szívem ha látom ,használt karcos,de nem sűrűn látok ilyet. Árban egy Orient Ray árában lenne,
az is tetszik de inkább ,úgy vagyok vele,hogy elfogadom, megéri szerintetek a használt az új ellenében ?
Általában nem vagyok egy döntésképtelen típus,de az óra ismeretlen terep számomra.
Ami még bizonytalanságot okoz az az orient mérete, 21,5cm a csuklóm átmérője , lehet ovodásan nézne ki az orient a lefelé simuló lünettával. -
istra
újonc
rendben köszönöm nektek
-
istra
újonc
Sziasztok
Segítenétek légy szíves ennél az óránál ,tudom kvarc, meg nem a legszebb ,de nem találtam róla semmit timecenternél láttam ,de ott 100m ír az órán 200m van meg mintha a promaster emblémáját látnám rajta,
létezik ilyen promaser ? -
istra
újonc
Üdv, uraim
Megéri esetleg ez az óra, az érte kért összeget ? Nagyon tetszik, de mégis úgy érzem ,hogy ez egy kicsit sok érte . Mondjuk az óráról se tudok sokat.
http://ekszer-ora.vatera.hu/karora/ferfi_karora/citizen/citizen_promaster_buvarora_1989970355.html -
istra
újonc
válasz
stewe780 #75110 üzenetére
Értem és köszi
Nem búvárkodom ,csak folyamatosan a vízben tartózkodom ,műszer vizsgálja a medret ami kb 160cm mélyen van .Óra kapcsán nézem most már a kvarcokat is.
Köszi a belinkelt típusokat Timecenter ,megnézem azokat is ,illetve rákeresek a zafirüvegre.
Kolégámnak g-shock van de mindég el kell engednie a műszert ,hogy gombot nyomjon rajta,ha le akarja olvasni az időt, ezért gondoltam analógra erősen világító mutatókkal . -
istra
újonc
válasz
stewe780 #75078 üzenetére
Megnézem a quartz órákat is.
sokszor a döntési nehézség az,hogy mindenhol mást mondanak ,azért orientálódok az automata irányában mert ,mondták,hogy a eco drive szerkezetben 15 évente kondenzátort kell cserélni, az automatát 3-5 évente tisztíttatni kell ami 2-3 hét kiesést is jelent , a quartz meg elem cserét igényel kb 2-3 év szintén .Ezt mondja az eladó . Ezzel szemben a fórumon visszaolvasva pl a automatára 10 év tisztítást olvastam ,és hogy a eco drive kondenzátort nem is egyszerű cserélni, így még mindég reálisabb egy automata 10 évente kb 10e-ért tisztítva , legalább is az én olvasatomban ahogy visszaolvasok. -
istra
újonc
Köszönöm a segítséget mindenkinek .
Ma Győrben jártam,és elmentem a Bálint óraboltban , ott Seiko solar típusú órára ajánlottak, vagy citizent ,az
Orientről nem voltak jó véleménnyel ,a hölgy az automata órákat egyáltalán nem ajánlotta.
Megnéztem a G-shockokat ,ami analóg az 70e-100e között van , aTG30 monstere is pofás darab de szerintem ár érték arányban ,mégis maradok a Orient Raynél .köszönöm
-
istra
újonc
válasz
WiZARD #74968 üzenetére
Kikötőkben ,elhagyott ,beejtett tárgyak .horgonyok,motorok, felborult ,vitorlásokról leszóródó,tárgyak
kerestem már Hamiltont Fonyódon de Rolexet is Balatonfüreden . Nyáron az órát a ruha alatt viselem hidegebb időben felette, az orient tetszik mert eléggé laposnak tünik elfér a ruha alatt ,de nem tudom,hogy a gombok mennyire zavarnak mivel a jobb oldalán vannak az órának így ha visszahajlik a csuklóm akkor talán nyomhat vagy feszülhet,a Deep Blue csak egy kettő amelyiknek nem áll ki a koronája ,csak magas az ára ,valamint nem erősségem a külföldi oldalról történő rendelés. -
istra
újonc
Üdvözlök mindenkit.
Óra vásárláshoz szeretném segítségeteket kérni ,a fórum nagy részét már átolvastam ,de a tapasztalataitok szerintem majd előrébb visznek.
Általános mindennapi használatra szeretnék órát vásárolni ,amit munka közben is tudok használni ,erre 50000 +-5000 ft szánok, sokat dolgozok vízben ,nyáron ,és télen is ,karcolódásnak nem lenne kitéve, de ami fontos lenne,hogy bírja a hideget,a vizet ,lehetőleg fém legyen ,fém szíjjal ,de tudjak hozzá venni ,kaucsuk szíjat.
Nem szeretnék bonyolult kijelzésűt , sima analóg ,sötétben könnyen leolvasható óra érdekelne.
Többen írtak Seiko automata ,vagy Orient órákról ,elolvastam de nem tudom,hogy egy automata óra mennyire bírná ezt az igénybevételt.
Eddig egy G-Shockot hordtam ,de azt elhagytam, valamint a mindennapokban nem volt kényelmes a magas műanyag óra.
A csuklóm eléggé vastag ,így a nagyobb méret nem gond.köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest