Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozomester
csendes tag
Üdv mindenkinek. Csak hogy visszataláljak.
-
g0n21
senior tag
Itt egy másik darab, hasonszőrűek.
Külföldön előbb el tud menni ennyiért egy óra, itthon nemigazán.
Főleg, ha nem tömör arany, hanem csak aranyozott. Máshol a solid gold megy 6-800k körül.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Pé
senior tag
Nálunk is van egy 853-as IWC. Szép kis cuccok ezek
-
mufi
senior tag
válasz Szabikaa20 #77687 üzenetére
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
Aladdin
aktív tag
válasz TimeCenter #77658 üzenetére
Azért az csúnya lenne, ha a szaunában az óra 60 fok fölött lenne, gondolom akkor már a hátlap otthagyná a nyomát a csuklómon. Sokat szaunáztam legutóbb az Aerospace-ben, hát saccra a 40 fok körül volt, úgy elvezette a bőr és az izzadság a meleget. Napon rosszabb volt a helyzet, mint a szaunában...
-
ds podium
csendes tag
Valaki vásárolt már a skywatches.com.sg oldalról?csak arra lennék kíváncsi,hogy minden rendben volt-e a szállítással,termékkel kapcsolatban....Egy barátom szeretne onnan órát rendelni,mert nagyon jó árakon vannak a szejkók Bocs,ha már írtatok róla,most nem néztem vissza a bejegyzéseket...
O+A
-
attiati
veterán
ebből a Zenith El Primero 410 szépségből nem készült replika?
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #77673 üzenetére
Vagy a homokóra. Annak se hasznãlna az olajozãs.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
vadászcsiga
félisten
válasz TimeCenter #77671 üzenetére
Hmm. Hát ezt kénytelen vagyok elhinni. Köszi a felvilágosítást, akkor marad a napóra
-
Misi1979
őstag
Vaterkára felkerült egy Steinhart o1 vintage red, akit érdekel.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
TimeCenter
tag
válasz vadászcsiga #77662 üzenetére
-
kb7
újonc
válasz Ereshkigal #77668 üzenetére
köszönöm még annyit, valahol olvastam, hogy az arany színű órák egy idő után nagyon csúnyán megkopnak, mekkora realitás van ebben ill. napi használat mellett mennyi idő ez ha egyáltalán törvényszerűen bekövetkezik
-
kb7
újonc
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről? http://www.tutuora.hu/fossil/fs4724.html
Nem értek hozzá de furcsállom,hogy egy 45 ezres órára még nem raknak zafírt, vagy nincs ebben semmi különös?Továbbá arra lennék kíváncsi , hogy kvarc vagy automata órák közt mi a különbség és melyik a jobb?Köszönöm
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #77665 üzenetére
Még a szerkezet is megegyezik: Ronda 5030.D
Magyarban ezek a werk nevek iszonyat idetlenül hangzanak. Ronda, eta, soprod
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
consono
nagyúr
válasz consono #77659 üzenetére
Ja, látom, ez a Gardé. A Junkers (pont a bauhaust, "meglepő" módon) meg a Zeppelin egyes modelljeit is ők csinálják, ha minden igaz, szóval annyira ez is német, mint azok
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
TimeCenter
tag
válasz vadászcsiga #77653 üzenetére
Fog járni továbbra is, de az olaj már nem az igazi benne. Elvesztette a kenési tulajdonságát. Innentől kopik a szerkezet. Nem véletlenül írják, hogy működési hőmérséket -10 °C és +60 °C között.
-
M1ó
csendes tag
Nem tudom hogy volt-e már.......
Még egy alternatíva Max Bill-re!
LiNK -
Ereshkigal
őstag
válasz kronómalac #77652 üzenetére
Igen, szerintem is. Viszont már ez sem könnyen beszerezhető.
BAti77: ezek nekem már túl puccosak.
-
rtivi
csendes tag
válasz vadászcsiga #77653 üzenetére
The Big Survivor
-
Zozzer888
addikt
A világ legrosszabb esernyője , de legalább mutatja az időt
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
kronómalac
újonc
-
mufi
senior tag
-
Ra3
őstag
válasz ronin s8 #77646 üzenetére
Az megvolt hogy fű alatt a Citizen nagyon nyomul, persze ezt a svájciak nem verték nagy dobra, de ha svájci gyártónak akar werket szállítani akkor kellene valami gyártási kapacitást is telepítenie, nem?
Gondolom olyan könnyen nem ússza meg hogy áthozza az alkatrészeket a határon, összerakják és mehet rá a swiss made felirat...''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
ronin s8
senior tag
válasz JackFeryll #77645 üzenetére
Olyan nagyon nem kellett. Talán a mutatói mások, mint a korabeli Sub-oké, és átfúratlan, behegesztett stiftekkel készítették őket (ezért nem lehet hamisítani). A sok hülye meg azért veszi, mert nagy eséllyel az összes Military Sub volt már háborúban.
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
ronin s8
senior tag
Szerintem csak inkább valami közös kínai tulajdonlásról lehet szó. Vajon miért van a Festinákban kínai (japán eredetű) werk?
Az ETA kivonulásával párhuzamosan a Sellita és a Soprod ezerrel növeli a kapacitást, hogy mire (talán 2018-2019-re) már csak a Swatch Group-ot látja el az ETA, utolérjék a volument. Ezért nem engedte a svàjci bíróság az ETÁ-nak az azonnali kivonulást.
Megsúgom, hogy a Citizen agresszíven terjeszkedik Svájcban...
-
JackFeryll
őstag
válasz jookomak #77627 üzenetére
Ha jól tudom a Soprod A10 drágább mint az ETA 2824-2. Ezen felül díszitett werk + Steinhart rotor + alapból kerámia lünetta.
Prémium családba tartozik az is lehet hogy limitált példányszámban.Az eredmény nem hiszem hogy meglepő, főleg hogy még így sem drágább mint egy swatch group-os márka.
(#77642) ronin s8
Mellesleg érthetetlen miért kellett annyira majmolni az eredeti dizájnt, hogy 200 métert írtak a 300 helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Takuun
aktív tag
A Barbos diver eléggé felkeltette az érdeklődésem. Az alábbi boltról hallottatok már: www.horlogeworld.nl
[link] -
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #77641 üzenetére
A Soprod meg már egy ideje a Festina tulajdona, biztos így próbálnak visszaszivárogni a svájci gyártók közé. Amúgy a Sellitán meg ezen kívül milyen nagy werkgyártók vannak akik átvehetik a swiss made órákban a főszerepet, és tudnak annyit gyártani ami erre a piacra kell?
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
ronin s8
senior tag
válasz JackFeryll #77551 üzenetére
Minden esetre ezeket legalább nem tudják szériában hamisítani, mint a piros feliratú Sub-okat...
-
young78
tag
válasz verybigboy #77196 üzenetére
Fogok tudni segíteni, majd írok privit.
Üdv -
törölt tag
válasz vadászcsiga #77628 üzenetére
De.
Ez egy hosszabb folyamat lesz. A többi werk gyártó nem rendelkezik ekkora kapacitással, mint az ETA. (szvsz)
-
BAti77
aktív tag
válasz Ereshkigal #77631 üzenetére
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Ereshkigal
őstag
Hasonlóan letisztult holdfázisos órára valakinek van tippje?
-
Balli
őstag
Dehogy ér egy ilyen Omega 600k-t... Kicsit több mint fél éve jó sokáig hirdettek itthon 340k körül, ujszeru allapotban, új gyári kaucsuk szijjal. Már bánom, hogy nem vettem meg de titiokban reménykedek, hogy majd egyszer WiZARD meghirdeti a sajatjat Volt mar rajtam eloben, ez egy nagyon szep ora.
Illetve egy mostani példa, ahol 400k kezdő licittel nem kelt el az óra femszijjal egy megbizhato eladotol.[ Szerkesztve ]
Athens 2004
-
huszar90
aktív tag
Lehet szörnyülködni 100 ezerbe fog kerülni ez pixeles kijelzőjű valami De legalább a Michael Kors rajongó hölgyek megtudják lepni valamivel a párjukat, a márkanév már majdnem stimmel....
-
bigdaddylaza
tag
ez sem rossz szerintem..
-
entropy
tag
válasz Szabikaa20 #77620 üzenetére
Egyetértek. Én is gondolkodok már egy ocean one-on, pedig tőlem elég távol áll a búváróra stílus (be kell vallanom valamiért mostanában megtetszett valamiért ez a steinhart ocean one), de kipróbálnám... Még sose volt a kezemen, addig meg nem tudhatom
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz jannuss #77617 üzenetére
Ocean One ugyan Rolex másolat, de szó se volt arról, hogy gagyi lenne.
Az meg teljesen szubjektív, hogy kit mennyire zavar, hogy Rolex másolat, de nem lett leszólva emiatt imho.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
jannuss
tag
Sziasztok,
jött válasz a Steinhart Magyarország képviselettől:
/akit érdekel persze/A kért órák rendelhetőek, kb. 2-6 hét a beérkezési idejük. Az ára a következőek:
STEINHART "OCEAN One Premium Blue" - Premium Line - Art.Nr. P0919 163 800 Ft
STEINHART APOLLON automatia - AP1001 127 000 Ft
Elkeseredtem, mert az ocean one-t lehúztátok mint gagyi rolex másolat, az apollon meg kézen elég hülyén néz ki, rákerestem a guglival és van pár elszomorító kép:-((((
Esetleg más konzerves doboz ilyen árban?
-
huszar90
aktív tag
válasz dave118 #77614 üzenetére
Meglepett az igaz, de végülis örültem neki mert kiderült hogy ő is óra kedvelő, egy szép vintage arany doxa volt a kezén. Pár percig feltartottuk a sort, lehet szidtak is minket
(illetve hogy pontos legyek az enyém fehér számlapos, amit Zoli linkelt az meg pezsgő színű most nézem )
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok!
Cserére szeretném kínálni a képen látható gyári 10 micron aranyozású Doxa karórát.
Az üveg egy picit karcos, ezt leszámítva nagyon szép állapotban van, a szerkezet is hibátlan! Pontos és tiszta! Ha valakit érdekel, tessék privátban érdeklődni!Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
Ra3
őstag
válasz WiZARD #77610 üzenetére
Igen, egyszer már volt itt is téma hogy folyamatosan pozicionálják egyre feljebb az Omegát, emiatt ha 8-10 éve vásároltál, és nincs nagyon leharcolva akkor kb. annyiért el tudod adni mint amennyiért vetted (mínusz szervizköltség+infláció).
Az árat amúgy a chrono24-ről néztem, de nem sokat keresgéltem, csak beírtam hogy Omega GMT, ha jobban utánajárna az ember, vagy kivárná akkor biztos lenne olcsóbban is.[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
2500$ (-kedvezmény) az 6 éve volt.
Ha ehhez hozzávesszük az sima SMP árának változását, akkor érthető a mostani használt ár.Most 1500-2000$
A 600k használtan nagyon sok hangzik, vaterán volt egy ilyen talán 1 éve, és valami 350-400k környéke rémlik.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
vadászcsiga
félisten
Na végre megszólalnak hozzáértők is ezzel a dzsenovaval kapcsolatban.
-
-
donpe
aktív tag
Régebbi Breitling Chronomatot hol érdemes szervizeltetni?
-
Ra3
őstag
Na akkor meg is válaszolom magamnak, módosított ETA 2892-A2, és 2007 környékén 2500usd volt a listaára, és állítólag ebből még voltak engedmények, aminek fényében kicsit soknak tartom a jelenlegi használt árakat.
Ugyanakkor az óra továbbra is nagyon tetszik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok