Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
Leginkabb bőr szijasat gondoltam.... Bar nem tudom melyiket jobb viselni " ezer" eve nem hordtam orat.
Ezeket nezegettem eddig:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Tudom majd "eloben" kell megnezni ezek egyenlore igy kep alapjan jonnek be...
Az, hogy zafir vagy kristaly a lapja az miben szamit es mennyire?
Meg, hogy automata vagy nem?Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
-
condy
senior tag
válasz tupacamaru #74496 üzenetére
???
Szerk. Ok. Leesett! Orient Bambino...
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
tupacamaru
veterán
Nagyon jó az a Bambino-s kép a főoldalon.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
stewe780
őstag
Ennyiért én egy japán quartz-ot ajánlanék. Nekem a citizen és a seiko-k tetszenek. Ettől függetlenül azonos árban kb mind ugyanazt a minőségi szintet adja. Sokkal többet számít, hogy kinézetre melyik tetszik. Mekkora méretű legyen? Bőr vagy fém szíj? Stopperes egyszerű forma? Automata vagy quartz? Stb. Ballagj be egy boltba, nézz körül próbálj fel egy párat, aztán ha van néhány kiszemelt, akkor már jobban tudnak itt is segíteni.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
g0n21
senior tag
válasz JackFeryll #74492 üzenetére
Én Innen, a Crown and buckle-ről rendeltem a héten egy fekete 19mm-est, nincs sok nekik, de legalább van nekik ritka méret...
Kíváncsi vagyok mikorra jön meg, így amerikából.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
JackFeryll
őstag
Remélem egyszer megjön a szeptember 15-én megrendelt és kifizetett Rios szíjam. Még a 4 hét nem telt le.
Ti bőr NATO-t/zulu-t hol vennétek ?
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Egy kis segitseget szeretnek kerni ora vasarlas temaban... Nem igen vagyok otthon az orakban..
Szeretnek venni vmi elegans orat. Nezegettem pl, Festina, Orient, Fossil, Timex, orakat. ( arban max 50k lenne ) Ezek minosegben, hogy szerepelnek sorrendben? Melyik markat ajanlanatok leginkabb?Koszi
sfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Zozzer888
addikt
válasz Zozzer888 #74487 üzenetére
Most így hirtelen nekifutva, az elsőtől nem vette el a kedvem. Természetesen nem az Omega helyére keresek órát, csak gondoltam rá, nem jönne rosszul, mikor rossz az időjárás (nincs cseppálló órám - omega nem lett még megnyomva) de mégis felvennék valamit ami analóg. (A Casio az 5atm-es, de digit...na meg a GShock...de az más bicó)
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Reverting
őstag
válasz Zserno #74481 üzenetére
Condy:azert majd valami jobb kepet is dobjal majd fel, kivancsi vagyok ra nagyon... "SS" szijra...
az ora nagyon jol nez ki... jo fogas volt...iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Zozzer888
addikt
válasz JackFeryll #74483 üzenetére
Akkor visszaolvasok Bocsi, mostanság beindult az egyetem, aztán összevissza vagyok
nem nagyon találom, ha valaki tud hozzá kereső szót, akkor azt megköszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Achtung!Achtung!
Képzeljétek el, jövök haza, mit találok az asztalon...valami katalógus...nézem..."Legendás Katonai Órák", ilyen szórólap. Minden számhoz jár egy óra másolata...na mondom, ilyen xarért elkérnek pénzt, faxa, kuka...
Aztán csak nézegettem...hoppá, az órák elemmel mennek, 1 év gari (tehát működik).Ahogy néztem 1-2 darab eléggé tetszetős, a felső sorból az első 3-ra szívem szerint beneveznék. Az első 2500, a többi 4000 lesz...de nem tudom, megindult a vezérhangya És még a Q&Q-t is veri árban
-
kovacscsi
tag
Victorinox Swiss Army Women's 241189 Ambassador Clous De Paris Watch
Én egy ilyet szeretnék, de sajna nem tudom, hogy honnan lenne érdemes rendelni -
stewe780
őstag
Oppá! A Spacematic árfekvésével nem voltam tisztában. De most kicsit utánakerestem... annyira már nem is tetszik...
A Concuest viszont még mindig!Más: 1 hónapos lett a ... na úgy mondom, hogy:
a legutóbb vásárolt órám , a Citizen aw1240, egyben betöltötte a kerek 3 másodpercet a sietsége.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
hdman
őstag
Most akartam linkelni 444.hu-ról az órás sztorit, de látom vótmá
Az eszemet eldobom, itt aztán tényleg minden megtörténhet... (Kommenteket érdemes elolvasni)
Sopron city :)
-
Reverting
őstag
Ma...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
von toth
tag
A felső kategóriás Casio-k szerkezete átlagos használat mellet hány évig működőképes? Edificeket értek ez alatt, a G-shockot gondolom jó sokáig.
-
IstvánO
csendes tag
http://olx.hu/hirdetes/ferfi-automata-ra-ID2w7Cj.html#97868674c8
Ezt próbáltam meg, de tényleg nem OK az előző.
[ Szerkesztve ]
-
IstvánO
csendes tag
Vajon hogyan: minden tökéletes müködik (idézet a hiordetés szövegéből).
Az utolsó kép láttán ez nem túl valószínű.
[ Szerkesztve ]
-
Cha-b
senior tag
válasz JackFeryll #74454 üzenetére
Passz, mondjuk az ár elég baráti fent hardveraprón, főleg hogy még alkudható is.
CSAKAKISPEST!!!!
-
stewe780
őstag
Írjatok már neki, mert nem hagyja abba!
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
apholyon
aktív tag
válasz BAti77 #74409 üzenetére
Köszönöm a részletes választ, pontosan erre gondoltam magam is, csak azért kételkedtem, mert az én órámon is be van skálázva 20 sec-ig, miközben nem diver (még csak nem is forgatható a lünettája) - igaz, 10 bar-ig WR
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
entropy
tag
Na "végre" megállt az órám 1 óra híján 3 napot, 72 órát ment. Most húztam rajta 3-at és az eredményt majd kivonom a 71-ből. Ez így korrekt, vagy totál rossz logika ez esetben?
-
condy
senior tag
válasz Bati0501 #74444 üzenetére
Én mindig elmegyek szavazni, de a politikával (pláne az ilyen jellegű lejárató részével: kinek, milyen, honnan, miből) nem foglalkozom. Próbálok nem ilyen, cseppet sem jóindulatú hírek alapján ítélkezni. Itt meg maradnék az óráknál, hiszen ezért vagyunk itt.
-
Bati0501
őstag
Ez is az oldalról van,de nem tudom,h honnan: "hamis termék vásárlása hazánkban nem büntetendő, kizárólag azok gyártása, forgalmazása, értékesítése stb. jár büntetőjogi, szabálysértési vagy egyéb következményekkel. A hamis termék vásárlása még akkor sem büntetendő, ha a vásárló tudatában van annak, hogy hamis terméket vásárol.
Ugyanakkor, aki hamis terméket vásárol nagyobb kockázatot vállal: gyengébb minőséget kap, nem tudja garanciális, szavatossági igényét érvényesíteni, sok termék az egészségét, testi épségét és életét is veszélyeztetheti."Pár nappal a választások előtt,ezt így...kíváncsi vagyok,h lesz-e belőle vmi,vagy csak legalább itt helyi szinten.
-
condy
senior tag
Uraim! Kérem! Nem totál mindegy, hogy milyen órája van? Amennyit atyáink keresnek...
Ha éves szinten akkora bevételem lenne (nem panaszként mondom félre ne értsétek), akkor én is vennék egyet. Sőt! Talán évente egyet.
Ez a replika duma, meg nem is értem minek kellett! Egyszerűen csak el kellett volna mondani: Sporttársak! Jól keresek! Polgármester vagyok! Ellőtte is jól fizető hivatalom volt! Ebből telik! Nem tudom miért kell ez a parasztvakítás? Replika...Szerk:
Bati0501: Ha meg törvénytelen, akkor meg az a gáz, ha nem eredeti![ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
válasz WiZARD #74421 üzenetére
A kommentek meg felteszik az i-re a pontot,főleg ez/ek:
"A replika órák gyártása mitől is bűncselekmény?
BTK 296.§ "aki árut a versenytárs hozzájárulása nélkül, olyan jellegzetes külsővel, csomagolással, megjelöléssel vagy elnevezéssel állít elő, amelyről a versenytárs, illetőleg annak jellegzetes tulajdonsággal rendelkező áruja ismerhető fel, vagy ilyen árut forgalomba hozatal céljából megszerez, tart, illetőleg forgalomba hoz, bűntettet követ el"
Ügyes, tudod a guglit használni, így már jutunk valahova. Most már csak a replika fogalmát kell kikeresned, és akkor meg is szűnik a fejedben a homály, már ami ezt a témát illeti.-még neki áll feljebb?
Ha meg az nem tetszik neki,h a replika szót órás körökben az újra kiadott darabokra szokták mondani-ami hűűű,de nagy melléfogás egy nem órás témával foglalkozó oldalon- akkor írja azt és ne arra kenje,aki még kikereste az ide vágó paragrafust.Sztem.Nem az, epp ott keszulnek, ahol a replika huszezresek."-Ezt meg csak én nem értem?Azt akarta mondani,h az igazi és a replika(hamisítvány) is egy helyen készül?Nappalos és éjszakás műszak? - _ -
Ha vkinek azóta lett új "kis drágasszága",annak gratula!
Pár nap "lemaradásban" vagyok,de a korábbiakból kiindulva sanszos,h azóta van(nak) új szerzemény(ek).[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
Ez nem az a fórum ahol hirdetnek!
Elsőre általában nem szólunk érte, de azért az elemi helyesírási, szövegformázási szabályokat tartsd be!
Átláthatatlan amit írtál, de az meg már tűrhetetlen, hogy állandóan legelőre sorolod a beírásaidat, magad reklámozandó. Egyszer is láttuk és mivel stílusa nem üt el az olx-es bidámékétól, nagy ívben le is tojom akármiről is van szó."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
DavidOff198
csendes tag
Tisztelt Fórumozók!
Keresek Roamer Searock típusú órához Modelszám: 521 hozzá való tüskecsattot!
Hol tudnék hozzá vásárolni?Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
-
törölt tag
Akko Rogán Jaeger-e is gagyi?
-
tacto
aktív tag
Amennyiben a huszezres is hamis volt, kerek a tortenet (az ottani kommentekben is olvashato).
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz phranxinatra #74429 üzenetére
Igen, jogos tuti az is csak "replika"
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
BAti77
aktív tag
válasz csabulaxi #74420 üzenetére
Ez szerintem egy japán werkkel szerelt szingapúri összeszerelésű darab lehet (KG ), ahogy fiktív1 is írta.
A malájoknál "M" vagy "MS" van...A japánoknál rá szokták írni a "JAPAN" vagy "J"-t, legalábbis amennyire én látom...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Zserno
tag
Én azt mondom, hogy az embernek legyen inkább egy olcsó de eredeti órája mint egy moslék utánzat. :-)
Ti akik ott vagytok sehol........
-
WiZARD
addikt
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
stewe780
őstag
Ne bánd. Az az erősen kiemelkedő korona amúgy sem biztos, hogy hosszú távon kényelmes lenne.
Ha hajlandó vagy megfizetni egy Longines Conquest-et, akkor én azt ajánlom. Az egy rendkívül szép, letisztult óra. Az omegában az a hullám háttér nekem nem jön be.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
vendingo
veterán
Kéne egy kis segítség!
Van egy Citizen eco drive órám (pontos típusát nem tudom), aminek a koronáját nem lehet "rögzíteni".
Mármint, hogy van 3 állás: dátum állítás, idő állítás, illetve amikor fixálva van, hogy ne lehessen tekergetni.
Mintha nem lenne rajta menet, egy fél fordulatot megy és kipattan.
Javítható ez a hiba?
Az óra ~ 2 éves.Elvileg 5 év gari van rá.
A hivatalos citizen garancia az világszintű, vagy csak az adott országba szól? (angol amazonról vettem)Remélem menthető, mert nincs betervezve óracsere. Ha leváltom akkor omega-ra, de arra most nincs keret.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Jojo5
őstag
válasz stewe780 #74399 üzenetére
Ma fel is próbáltam a Spacematic-ot az Irányi utcában, megmondom őszintén, nekem nagyon kicsinek hatott a PRS516 után, sőt mondhatni már már csalódtam is egy kicsit, nagyon elgondolkodtam, hogy legyen inkább quartz SMP vagy Longines Conquest....
Őszintén szólva, még teljesen tanácstalan vagyok...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
BAti77
aktív tag
válasz apholyon #74396 üzenetére
Az általános, 12 l-es 200 bar-os búvárpalackokkal történő, a maximális 18 m-es lehetőségű merülésnél kb. 30 perc a merülési idő. Ebből kb. 20 perc a hasznos lent lét, a többi durván a süllyedésre és az emelkedésre kell. Merülésnél a megfelelő mélység elérésekor, így könnyebben be lehetett lőni a lent tölthető időt. Ma már inkább esztétikai elem, nincs igazi jelentősége a búvárkomputerek korában...
(#74402) csabulaxi
Úgy tudom "J"-vel jelölik a hátlapon..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
csabulaxi
senior tag
Egy Seiko Monsteren hogyan lehet megállapítani, hogy Japánban vagy máshol gyártották?
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest