Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci0808
csendes tag
válasz hercsi #71004 üzenetére
Erről már korábban hosszan beszélgettünk. Tény, hogy kint olcsóbbak, de pl. az olaszoknál, ahol jelentősen kevesebbe kerülnek, ott előfordul €100 szállítási költség is... Persze így is olcsóbb, de vigyázni kell velük, mert huncutak Igazán élőben éri meg megvenni, csak ahhoz ott kell lenni pl. Torinóban.
Meg kellene valahogy győzni Young topiktársat, hogy álljon rá a Hamiltonra is, mert lenne rá kereslet
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
entropy
tag
-
entropy
tag
válasz hercsi #68334 üzenetére
(basszus beírtam egy kisregényt és eltűnt mert kidobott a prohardver...) Röviden: Kézen volt nagyobb sietése, korrigálni nem próbáltam. Mindig a kezemen volt, kivéve egyszer és akkor úgy vettem észre, hogy jóval kevesebbet siet csak, 5-6 mp-et. Inkább össze-vissza jellegűnek mondanám, de csak mert nem vizsgáltam úgy kifejezetten, meg voltam vele elégedve. Az árához képest szerintem nagyon jó kis szerkezet.
-
fagyalllo
őstag
válasz hercsi #68124 üzenetére
Nekem van (és hamarosan lesz egy második) 821A órám, a pontosságáról nem tudok nyilatkozni, pár napnál tovább nem szoktam használni. A másodperc mutató ritmuszavarát próbáltam reprodukálni, de hamarabb megsajnáltam az órát, minthogy jelentkezett volna, szóval egyáltalán nem zavaró jelenség.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
entropy
tag
válasz hercsi #68124 üzenetére
Hali. Nekem miyota 82s5-el szerelt órám van, ami szerintem elég hasonló lehet a 821A-hoz, azzal az eltéréssel, hogy az 1A centrál másodpercmutatós és van rajta dátum, az s5 pedig decentrális másodpercmutató és nincs dátum. Persze javítson ki valaki, ha tévedek.
Nekem csak jó tapasztalatom van a 82s5-el, nagyon pontos, nagyon gyorsan felhúzza magát (viszont hangos kicsit a rotor, de nem zavaró), átlag napi 8-10 másodpercet siet, emiatt 5-6 naponta szoktam utánaállítani. De volt olyan is, hogy ennél sokkal kevesebbet sietett. Szerintem jó kis cucc és az ára is nagyon kedvező ezeknek a miyotáknak.
Én ezután is szívesen fogok miyotával szerelt órát venni.[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz hercsi #60873 üzenetére
Szia, állítható visszafelé is, ha ezt nem a dátumváltáskor teszed meg. Teheát 22 óra és hajnali 2 óra közötti időtartamon ne tekerd visszafelé, mert kinyírod a naptártárcsa ugrasztó rugócskát, kart, stb.
Nem másodperc stoppos, így nem tudod megállítani, de nem is atomóra ez, hogy ennyire másodperc pontos legyen. Úgy is el fog térni valamennyit.http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
skx007
csendes tag
válasz hercsi #59602 üzenetére
Több helyről is vettem, eleinte ebay-ről, vegyes tapasztalatokkal, volt ami bejött, volt ami nem, a jókat nem jegyeztem meg, így innen nem tudok ajánlani.
Boltok, ahonnan az elmúlt években vásároltam:
gnomonwatches.com - 6-7 darabot vettem, jó minőségűek, gömbölyített fém szerelékek, puha anyag, viszont a lyukak 2-3 hónap után elkezdetk kitágulni, viseltessé válni
10watches.com (DAGAZ) - 1 Zulut (Xulu) vettem, jó minőségű, de merev, rideg anyag, szinte dörzsöl
timefactors.com - 2-3 db-ot vettem, jó minőségű anyag, valamivel merevebb, mint a gnomon-é, de nem zavaró, varrott, csak matt, szögletes szerelékek
natostrapco - innen vagy 8-at vettem, jó mennyiségi kedvezményük van, ez egyik legpuhább, legkényelmesebb szíjaim tőlük vannak, van náluk ragasztott és varrott is, tartósabbak, mint a gnomon.
Értelemszerűen a rideg, durvább Nato, Zulu szíjak tartósabbak, de nekem kényelmetlenebbek is. Néhol lehet venni heavy duty NATO-t is, amielyek 1,75 mm-esek, szemben az átlagos 1,2 - 1,25 mm-el. Nekem a Zulu szíjak nem jöttek be, más pedig inkább azt szereti.
Ezektől nem vettem, de WUS-on ajánlottak:
strapshop.co.uk, strapcode.com
Röviden ennyi....
[ Szerkesztve ]
-
skx007
csendes tag
válasz hercsi #59580 üzenetére
Nincs, ha jó minőségű a NATO szíj, azt pedig majd csak a használat során tudod, meg, hogy jó minőségű-e, persze előny, ha ajánlott, megbízható forrásból vásárolsz.
A jobb NATO szíjak nem bolyhosodnak, szöszösödnek, a lyukak nem foszlanak, az anyaga nem túl merev, nem sprőd, a fém részek 316L acélból vannak,ilyesmi....
-
hercsi
tag
válasz hercsi #58884 üzenetére
Köszi skacok!
ronin s8
Talán még meggyőzhető...persze csak akkor vetemednék arra, ha tudom, hogy nem OK a cucc...
(Egyébként nem az a full divatvezérelt leányzó, úgyhogy nem lesz sztem lecserélve egyhamar...)Attila!
Ha Miyota van benne, akkor nyugodt vagyok...mindenesetre írtam Tommynak, hogy informáljon legyen olyan kedves a szerkezet pontos típusáról...meglátjuk megteszi-é.Famalac
Ott már nézelődtem, ill. annyival emeltem a tétet, hogy legyen zafírüveges, ha belefér...dave118
Köszi, de ez nem bejövős... -
dave118
senior tag
-
Laci0808
csendes tag
válasz hercsi #51541 üzenetére
Úgy tudom, hogy valamelyik nagy svájci márka (Tissot vagy Certina?) leányvállalata. A Roger's-ben nagyon dicsérték, swiss made, árban jó, egyik másik szép is (nekem), úgyhogy én is szemezgetek vele (is).
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
-
válasz hercsi #51444 üzenetére
Szerintem senki se mondja meg, mert ez a márka, ritka mint a fehér holló. Egy biztos, 70ezer felett. A westendben. A szökőkútnál. A fáraó ékszerüzlet. Egy Orosz nőé. Ő forgalmazta ezt a márkát. De a csekély kereslet miatt, pár éve abbahagyta. Viszont ha sikerül beszélned vele. Ő biztos mond rá 1 árat. És a beszerzésben is segít. Viszont én nem üzleteltem vele, mert láthatatlanba nem veszek órát. Így nálam, csak a Roger's jöhetet volna szóba. Elérhetőséget nem tudok adni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Amazon Prime Video
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anime filmek és sorozatok
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest