Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz teratti #68495 üzenetére
Itt vannak például , Mobilrol most ez sikeredett.
Nem azt mondom, hogy olcsó, vagy satobbi, szerintem ezek azok az órák, amiket megéri felújítva megvenni 60-90k-ért, aztan ha majd egyszer kell bele valami, akkor lesz.
Nem tudom, hogy 0-rol felújítani mennyi lenne., meg nem vagyok szakértő.
Jo állapotúak linkje[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Nick no.1
aktív tag
-
Attila!
tag
Panerainak nincs saját szerkezete?
-
g0n21
senior tag
válasz teratti #68492 üzenetére
60-90 ezer között lehet számolni velük, es a seiko annyiban jobb mint a Citizen, hogy kint sok hozzá az alkatrész, a citizenemhez meg nagyjából semmi (8110a, 67-9119)
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #68490 üzenetére
Venni akartam egy ilyet a hetekben megmenteni az utókornak és felújítani. De Dzsanával egyeztetve a kilátástalan jövőt az eredeti alkatrészek beszerzését illetően és a bekerülési költséget számba véve letettem róla.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #68489 üzenetére
70-es évek Amerikájában ez a seiko chronograph egy elegáns órának számított. Columbo elvitt egy 200$-os zakót az ékszerészhez hogy ajánljon hozzá egy órát.
[ Szerkesztve ]
-
-
Babarnew
tag
..esetleg van otlet/megbizhato lehetoleg hazai beszerzesi forras CITIZEN NIGHTHAWK orara ? Koszi
-
Jeke05
csendes tag
-
WiZARD
addikt
válasz bbuffy #68471 üzenetére
Ne is mondd.
Eddig a hideg is kirázott a Paneraioktól, aztán 1-2 hete történhetett velem valami, mert azóta napról napra jobban tetszenek372-es az álom számomra (bár lehet, hogy picit nagy)
112 ami még tetszik.
Lényeg, hogy Luminor tok, szendvics számlap-os, és kismásodperc nélküli, egyszerű legyen[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Jeke05
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek gáz/ciki/izléstelenség egy ilyen fekete számlapos automata Tissot Le Locle órát sportosabb szereléshez is mint pl. sima pólóhoz farmerrel felvenni?
Mert ahogy nézem ez inkább "dress watch", vagyis inkább "ünneplős", "öltönyös" és nem hétköznapi stílusú óra, de hátha mások nem ennyire szigorúak.Referenciaszám:
T41.1.423.53 -
bbuffy
senior tag
-
condy
senior tag
válasz bbuffy #68462 üzenetére
Megismétlem! Nem fizettem előleget! Beszéltem velük telefonon, majd regisztráltam, rendeltem. Kaptam egy mailt, hogy utánakérdeznek. Aztán megint hívtam őket, hogy mi van, azt mondták, majd írnak emilt, ha utaljam az előleget. Vártam, vártam, és jött is az emil, hogy jön a futãr. Ennyi volt!!!
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
entropy
tag
válasz csabulaxi #68473 üzenetére
Hát nem tudom... De amennyire beleéltem magam már egy hamilton khaki field auto titaniumba annyira lesújtó ez a mai nap miatta
-
csabulaxi
senior tag
válasz entropy #68407 üzenetére
Rákerestem az említett olasz oldalon a kedvenc órámra a Hamilton kollekcióból.
840 euro + 50 euro szállítás = 890 euro = kb 280 ezer Ft, ez nálunk boltban 430 ezer ft.Én úgy értelmezem, hogy 1000 euróig 50, felette 120 euro a posta költség és talán 2 % akezelési költsége a tranzakciónak, de még akkor is gyanúsan olcsó.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
fagyalllo
őstag
válasz Earl_Muttley #68466 üzenetére
Néhány ezresért el lehet adni, ebay-en nagyon sok van belőlük, futószalagon újítják fel őket Indiában. Én 2700-ért csíptem meg egyet aukción, általában 5-10k között kelnek el.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
pézoli
csendes tag
válasz vadászcsiga #68456 üzenetére
óraépítés.[ Szerkesztve ]
Roger Dubuis. 100% Poíncon de Geneve.
-
Szabikaa20
őstag
Mai munkám! Lehet még kap egy varrást a hétvégén! Szobafénynél fotózva.
Jah és 24mm 128/83mm...[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Earl_Muttley
őstag
Uraim. Ma egy kisebb telefonjavításért kaptam egy ilyet.
HMT Janata.
17 köves, mechanikus.
Barom kérdés, de teljesen laikus vagyok.
Ér valamit, el lehet párezer ft-ért csúsztatni? Mondhatni szép állapotban van.Ő lenne az, képekért sorry:
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #68368 üzenetére
Az oke,de már 2x is elkuldte üzenetben is!Itt még minek 3x is?!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
bbuffy
senior tag
válasz vadászcsiga #68460 üzenetére
Nem volt túl olcsó.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
vadászcsiga
félisten
Ebayen most ment el egy steinhart 302€-ért [link]
-
entropy
tag
válasz Ereshkigal #68452 üzenetére
Jah azóta már rájöttem, hogy nyáriszüneteznek szeptember 1-ig. Takarékon dolgozik csak valami ügyfélszolgálatuk..
-
entropy
tag
Steinhartéktól mennyibe kerül a szállítás, mert az oldalukon nincs írva Ungarn? De ha Ausztria 15 euro akkor gondolom Magyarország is. Illetve, hogyan néz ki a rendelés? Mivel ilyen kis darabszámban készülnek nem lehet 1-1 módosítást kérni? Pl. nekem tetszik a 38mm-es marine, de kék a rotorja ami iszonyat undorító szerintem... Nem nagy dolog persze, meg gondolom nem lehet ilyesmit kérni
-
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #68449 üzenetére
Igen olvastam, de a kommentekben dícsérték. Jó werk, jó minőség, külhonban biztos megvan a piaca.
-
bbuffy
senior tag
Én semmit csak az elején hogy mennyit utaljak. Tényleg furcsák. Hétfőn felhívom őket.
Ennyit irtak: ahogy beérkezett az utalás, elindítjuk a termék beszerzését és tájékoztatjuk ha beérkezett.
[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Ereshkigal
őstag
válasz entropy #68362 üzenetére
Semmi választ nem kaptam, se emailben, se skype-on. Talán jövő héten megpróbálom telón, kíváncsi vagyok, azt fel bírják-e venni, bár most csökkent a lelkesedés, rendeltem egy Junghans-t helyette.
Más. Kirakatban nézegettem ma Zeppelineket, élőben sokkal szebbek a fotóknál. Egy 7680-ast el is fogadnék krémszínben.
-
Laci0808
csendes tag
válasz fagyalllo #68444 üzenetére
Amúgy meg lehet, hogy ez az az ár ami normális, amit mindenki szívfájdalom nélkül ki tud fizet, működnek is rendesen ameddig működnek, és nem kell félni, hogy odab.szod a garázs falához Részegen
apholyon: régen jártak ennyien ezen az oldalon...
[ Szerkesztve ]
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
Zol72
csendes tag
válasz vadászcsiga #68439 üzenetére
Nagyon szép darab és a doboz is komoly.
-
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #68439 üzenetére
Köszi, itt vannak igazán a makrók...szép kidolgozása van.
-
fagyalllo
őstag
válasz Laci0808 #68442 üzenetére
Ahogy olvasgattam tapasztapatokat, kb. Parnis szintű, tisztességesen kivitelezett órák, a nem látható részeken lehetnek elnagyolt felületek, az egyszerű japán szerkezettel nem igen lehet gond, a víz nyilván kerülendő.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
-
Kgabi56
tag
válasz Szabikaa20 #68365 üzenetére
Szevasz!
Mintha azt írtad volna,hogy sokan nem mutatják meg óráikat!
Én megmutatom!
Sőt Vályi tanár úr által adott dokumentációt is közkincsé teszem!
Ezt az anyagot a Föld minden részéről töltögetik folyamatosan.
(Amerika-Oroszország-Dél Korea)Gabi
-
Laci0808
csendes tag
válasz fagyalllo #68434 üzenetére
Sosem hallottam róla. Mármint a TAG-ról De tényleg, sosem hallottam még ezt a Pagani-t, de valszeg nem is veszek én ilyeneket, pedig szépek. Marad a svájci vonal, ha minden jól megy
Golota: Az súlyos feketelistás, mindkét korábban linkelt listán rajta van. Az már biztosan fertőz is
-
Zol72
csendes tag
válasz bigdaddylaza #68364 üzenetére
Köszönöm! Igyekszem fejleszteni. Talán a fiam is fogja értékelni ha oda nő. Bár neki is van már kettő, pedig még csak 7 éves.
-
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #68425 üzenetére
Kár, hogy nem nagyítható a kép egy linket tudsz küldeni?
-
Laci0808
csendes tag
válasz Zozzer888 #68430 üzenetére
Persze, tudom én, hogy ezek mind jobbak, főleg a Certina f.sza, az Akribos-ban csak a robusztus, maszkulin külső fogott meg. Amúgy meg az USA-ból rendelném, de onnan meg nem rendelek
Ha meg Seiko, akkor talán ez:
Ennek milyen lehet a lünettája, nagyon kopik?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Szép
[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
Most jó áron van:[link]
-
tupacamaru
veterán
válasz fagyalllo #68421 üzenetére
Azért én erre nem alapoznék, aki kapott innen már órát annak mi volt ráírva a csomagolásra értéknek?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
condy
senior tag
válasz fagyalllo #68417 üzenetére
De rá is kérdez a rendszer, és ha kérsz dobozt, fel is számol 1-2dodót.
De minek is a doboz?bbuffy: Eddig ok, de gondolom a reges levél mãs móka, mint a csomag, ha van doboz, ha nincs.
Fagyallo: thx. Valami ilyesmire gondoltam, de a te megfogalmazásod jobban tettszik!!![ Szerkesztve ]
-
-
condy
senior tag
válasz bbuffy #68415 üzenetére
Azt mondjãk a hozzáèrtők, hogy nem csomagkènt küldik, ha nem kėrsz dobozt, csak reges levélként, és az átcsusszan. Itt hallottam.
A rendelés véglegesítésénél is kiírja a rendszer TAX:0$
Nem úgy mint pl. aJomashop, ahol beletekerik az adót előre az árba.De ha megjön, beszãmolok róla.
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz Laci0808 #68412 üzenetére
Elhiheted, hogy nem vagyok egy nagy kőnig rendelőgép. Ez a harmadik külföldi rendelésem. De persze szívesen segítek. Majd szólj...
Zozzer rãmutatott a tutkóra! Napocskás seiko! Tökéletes választás...
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
-
Laci0808
csendes tag
válasz entropy #68407 üzenetére
A Virtuoso-nál 1000 € alatt 50 €, de az sem kevés.
Zozzer888: Citizen? Annyira szeretném szeretni mint a Seikot, csak nem nagyon megy
Condy: Szerintem már 15days (Majdnem Cindy-t írtam )
[ Szerkesztve ]
-
entropy
tag
válasz Laci0808 #68402 üzenetére
Hát... én rendeltem már sokszor külföldről és mindig megjött, de ez a két olasz nem tetszik annyira. Az a virtuoso tele van customer review-val amik kicsit úgy néznek ki mintha maguk írták volna, de biztos én vagyok csak a paranoiás...
Najó a chrono24-es tele van mindenféle érdeméremmel, szal csak-csak megbízható... de 100 euro.. pfff...Most egy kicsit szomorú vagyok. -
Laci0808
csendes tag
válasz entropy #68396 üzenetére
Nem írtak, hanem belemásztam a rendelés folyamatába, és ott derült ki. Próbáld meg, kosár, tovább, aztán valahol majd jön a postaköltség is. Remélem, hogy jól emlékszem rá, és nem vertelek át... De ez a postaköltségen túl is kockázatos (vagy én vagyok gyáva...) Mások itt úgy rendelgetnek külföldről mint kenyeret vesznek, én meg nem merek. Eddig kétszer próbáltam, 50%-os a siker, az egyik megjött, a másik nem
Mindazonáltal, ezek még az 50 € postával együtt is megérik, az itthoni árakhoz képest."Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Trollok komolyan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest