Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
condy
senior tag
válasz Ereshkigal #69280 üzenetére
Grat, grat! Nagyon szép!
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
WiZARD
addikt
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
BAti77
aktív tag
válasz vadászcsiga #69282 üzenetére
Az elsőt Ausburg-ban vettem, ismerős ajánlására a gyártótól (Ocean 1 GMT black), akkor még nem árulták itthon. A másodikat a magyarországi forgalmazótól, a Rios-tól...
(#69287) Szabikaa20
Nekem a szíjat a Steinhart magyarországi szerződött szervizpartnerénél rakták rendbe anno...
TÉR-IDŐ Óra -Ékszer Kft.
1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Tel.: +36-1-322-5452
Talán őket is érdemes megkérdezni..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #69276 üzenetére
Ja, köszi. Ez lemaradt.
-
atko67
csendes tag
válasz Ereshkigal #69291 üzenetére
Köszi!
Igazad van,de a Ds first nincs automatába,és eszméletlen szép. Ráadásul a szerkezete is jó minőségű kvarc.
( nem G10)
A Seiko pedig egy gyűjtemény része, mert van már kézi húzós,automata crono, quartz digitális,quartz analóg.
Még egy sima automatát kell szereznem.[ Szerkesztve ]
"AZ ÓRA MECHANIKUS!! "
-
atko67
csendes tag
-
Szabikaa20
őstag
válasz bbuffy #69286 üzenetére
A riosnál is már reklamaltam!Csak attol felek,hogy az orát viszakell küldeni!És félek hogy több hónapig nemlátnám! Órával nincs gond csak a szíjával!
BAti77: Hát nem tudom kinek a számlájára írható....
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
bbuffy
senior tag
válasz vadászcsiga #69284 üzenetére
Nem egy helyről van szted?
Ha garis akkor rioshoz kell vinni.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #69274 üzenetére
A németek azt vallják, hogy jó a bizalom, de még jobb az ellenőrzés!
Sajnálatos ez az eset. Én a magyar forgalmazón verném el a port. Övé a haszon egy része, és a felelőség.
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
bbuffy
senior tag
válasz vadászcsiga #69282 üzenetére
A hu is de.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
BAti77
aktív tag
válasz Szabikaa20 #69253 üzenetére
Tanácstalanul nézem a hibákat...
Már a második ilyen szíjjal szerelt Steinhart-omat koptatom, de egyikkel sem volt soha ilyen problémám...
Igazából egyetlen egyszer kellett javítani az első órán a csatot kb. 3 évesen, mert eltört a biztosító (amin a logó van) tengelye és majdnem elhagytam az órát is (pont vízben!)...
Küldtek egy újat és pótolva lett, de ennyi, más probléma sosem adódott. Pedig én is csavartam már szét a szíjat több helyen is..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #69276 üzenetére
579 euróra volt leárazva náluk, ebből lejött 29 € kuponnal + rájött a banki sarc. Ami érdekes, hogy most, pár nappal később már 745-ről van 645-re leárazva. A dobozában a fityegőjén is 745 van.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #69278 üzenetére
Hát ja egy esetből meg nem is lehet levonni sok következményt
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #69274 üzenetére
Az újonnan vásárolt Poljotommal jártam úgy, hogy konkrétan csillogó, hosszúkás (gondolom fém) "reszelék" volt a sötét számlapjára szóródva/ragadva. Szobában nem tűnt fel, de kint fényben igen. Mondanom sem kell, nagyon lehangolt, hogy így kiadnak egy új órát a kezükből a németek (csak a kaliber ruszki benne). Írtam nekik, hogy na most mi van?! Egyből jött a válasz, hogy nagyon sajnálják, nem értik, hogy fordulhatott elő, küldenek még egy példányt, aztán visszaküldöm, amelyiket szeretném. Plusz, mert postáznom kell, kaptam egy extra fém és egy bőr szíjat is hozzá. Megértem Szabit, hogy csalódott, de sajnos el kell fogadni, hogy bárhol becsúszhat hiba. Remélhetőleg normálisan kezelik majd az ügyét.
-
Szabikaa20
őstag
válasz jookomak #69267 üzenetére
Természetesen igen!De ha egy új,hordatlan óra csinál ilyet az már azért gond és nem 1 hanem 2 hibáról beszélünk!
vadászcsiga: Hát sajnos ez van!Épp most írt rios mert kérdeztem tölük nem e lehet o1-est o1 GMT-s lünettával kérni,azt írták nem lehet.És önekik is beszámoltam minden hiváról és kifejeztem az elégedetlenségemet is! Nem gondoltam volna hogy ilyen hiba Steinhartéknál megtörténik!Cseppet komolyabbnak gondoltam öket!
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #69275 üzenetére
Aztak...ez szep, grat. Részleteket irhatnál. Pénzügyi.
Magyarok vagyunk vagy mi?[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
Nem tudtam ellenállni egy leárazásnak (lassan olyan leszek, mint barátnőm), na meg egy ideje gerjedtem is rá: katt. Szép nagyon. <3 Egyébként meglepően erős a lume, és billeg az asztalon járás közben.
Na, és tegnap meg is kaptam: "Nagyapámnak volt ilyen."[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Eddig az ebolával riaogattak, most már drakula is?
Szabikaa
Sajnálom : (
Hülye gondolat az hogy ha a rios ilyen nemtörődöm akkor arra sem figyelnek milyen árut vesznek at? Úgy tudom laci ott vette. Svájciakról meg egyáltalán a germánokról az a képzet van hogy precízek meg minden de lehet hogy nem sok meo van náluk, vagy keletre küldik a gyengébb minőséget?
Hülyeség?[ Szerkesztve ]
-
teratti
senior tag
-
Takuun
aktív tag
válasz teratti #69269 üzenetére
Szerintem ez a példány nem elromlott, hanem alapvetően hibás darab volt, csak nem vette eddig észre a gazdája. Előfordul az ilyen. Telefonoknál feltűnőbb pl, mert ott sorozatgyártásban nagy tételben tolják kifelé. Kibontod a csomagot és már akkor pixelhibás vagy természetellenes színekben pompázik a display az első bekapcsolásnál. Sajnálatos, de előfordul.
-
Zozzer888
addikt
válasz Ereshkigal #69234 üzenetére
Nekem mondjuk a játszósom is karcmentes, mert arra is vigyázok Nem ilyen Gshockot igénylő dolgokra gondoltam, hanem pl bicajozás (nem extrém) stb
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
condy
senior tag
válasz von toth #69236 üzenetére
A táblagépekre gondolva igazad lehet! Egy kis marketing, és viszik mint a cukrot. Minden esetre, nekem akkor sem kell! Jelen agyam szerint, bár én is öregszem...
Szabikaa20: Egyszerűen nem értem (bár ez nem jelent semmit)! Ugyan azon a napon jött meg a Laci és az én Steinhartom, igaz az enyém 44-es, de azóta szinte minden másnap a kezemen van, és semmi gond! Ne írd le még az O1-et, tudom, hogy bosszantó, de sajna van olyan, hogy porszem kerül a gépezetbe. Nem írt még a cég választ! Írj nekik egy igen-igen felháborodott levelet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Szabikaa20
őstag
válasz Wg5113 #69261 üzenetére
Ááá...Még ha rossz lenne a szemben a belsö menet és a jó csavart belecsavarnám esetleg nemtudnám kivenni vagy szétcseszném azt is összetörném az órát nagykalapáccsal!
teratti: Hát örülhetsz... Én is inkább várhattam volna 6-8hetet.Itt nem a Lacival van gondom,lehet ö se tehet róla!
[ Szerkesztve ]
-
Wg5113
aktív tag
válasz Szabikaa20 #69259 üzenetére
Sajnállak! Talán a túloldali felső hosszú csavart bele lehetne próbálni, hogy legalább tisztuljon a kép.
-
Takuun
aktív tag
Az én emlékeim szerint meg Laci0808 kezén pár napot sem volt, mert a méretével voltak gondjai. Ezért is adta el. Szóval tulajdonképpen vadiúj óráról beszélünk.
Szerk: Akkor jól tudtam!
Szabikaa20
Dobjál rá egy szép bőrt vagy egy NATO-t aztán relax, közben meg megjön a csavar is hozzá németből.[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
válasz trassher #69256 üzenetére
"Használtan" vettem Laci0808 fórumtárstól,az óra 8-10napos volt és az összes fólia rajta volt.Nem tetszett neki az óra mert kicsi volt neki és ezért nem is használta,dobozban állt elmondása szerint.Én átvettem,mert végülis új volt.Én nem tudom mire véljem,de ez így nem lesz jó! Aztán még kitudja,mert lehet a csavar rossz,de a menetet benne nem tudom,hogy rossz e?!Azt csak akkor tudom meg ha lesz új csavar.De ha rossz a menet fent is akkor a szíj kuka,mert az elsö 3 szem egyben van azt nem lehet külön cserélni és akkor fog kelleni olyan is.Már írtam Günternek,szerintem már hülyének fognak nézni és ráfogják,hogy júzer hiba és nem jótállják!
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz trassher #69256 üzenetére
Azt hiszem Laci0808 az előző tulaj. Szerintem itt topikon belül nem nagy divat a kókányolás, tehát ezt kizárnám.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
trassher
addikt
Már nem emlékszem pontosan de ha jól emlékszem használtan vetted. Nem lehet hogy az előző tulaj kókányolt / kókányoltatott vele?
g0n21: Eddig nem volt minőségbeli panasz a topikban a steinhartokra szóval vagy az előző tulajnál nem volt valami rendben vagy a gyárban volt balf@sz a minőségellenőr.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
entropy
tag
uhhhhh... bye bye steinhart marine 38...
-
Szabikaa20
őstag
Ez lehetséges??? Csak én vagyok ilyen peches???Ezt ma vettem észre...
Mondom becsavarom,biztos kilazult!Lóf*s*t!!!A csavaron rossz a menet!!!Annyiha hogy a másik feléröl szépen kilehetett nyomni....Mondom kicserélem kiveszem a nemhasználatos szemböl....Aha persze!A fenti csavar 1-2mm el hosszabb!
Idáig csak sz*ptam a Steinhartal!Soha senkinek nem fogom ajánlani!Egyik órával se voltak ilyen gondok még a 3dolláros kvarcal se!A Festinám 100x jobb minöséget képvisel! Én már nem tudom mit gondoljak?!
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #69250 üzenetére
Szerintem azért szeretne forgatót, mert nem kíván a beállítással bíbelődni, csak felkapni, és uzsgyi
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
fagyalllo
őstag
válasz tupacamaru #69248 üzenetére
Na igen, ebben a 200 méterben én se bíznék, nyomáspróbáról még nem olvastam tapasztalatokat.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
tupacamaru
veterán
válasz fagyalllo #69246 üzenetére
A vizállóság vajon mennyire lehet valós?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #69213 üzenetére
Ez egy megbízható eladó, jóval áron alul szoktak végződni a licitek: [link]
-
bbuffy
senior tag
válasz Szabikaa20 #69239 üzenetére
Tablettel fotozgatunk, szürke pólóban, vastag inka ezüstkigyóval ?
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
válasz Ereshkigal #69241 üzenetére
Persze,én se úgy gondoltam,h főben járó bűn lenne,csak az etiket(?) vagy nem tudom mi mintha ezt mondaná...
Persze van,aki öltönyhöz torna cipőt vesz fel-na de sztem az azért már tényleg sok. -
Bati0501
őstag
válasz trassher #69204 üzenetére
Egy Solar-os Seiko-m már van,de a mostani kiszemeltem egy automata bőrszíjas szépség lenne,szóval teljesen más.Ugye jól tudom,h zakóhoz-elegánsabb öltözethez a bőrszíj az illő és nem a fémszíj?
/csak mert elég sok filmben is pl. fémszíjas órát hordanak az elegancia megtestesítői egy bálon mondjuk.../ -
von toth
tag
válasz Exoduskaka #69237 üzenetére
Timecenter fórumtársat kérdezd. Ő Citizen distributor. Vagy endorser. Vagy mi.
-
Exoduskaka
csendes tag
Kedves Szakértő Fórumtársak!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, lévén elég láma vagyok még az órák terén.
Nagyon tetszenek a búvár(hoz hasonló) órák. Eddig egy Seiko Kinetic SKA367P2 a birtokomba kerülő ketyegő.
A kérdésem arra vonatkozna a versenytárs Citizen Eco-Drive modelljei, gondolok itt a hasonló búvármodellekre, mennyire megbízhatóak? Jobbak a Seiko technikájánál? Mert a sárga drágaságomra nem mondhatok panaszt, 6 éve mutatja nekem az idő múlását, és szerintem nem is mutat rosszul a csuklómon :Bevallom három további versenyző / modell dobogtatta meg a szívem (igaz kellene hozzá(juk) egy jó ár is.. ):
BN0070-09E
BN0085-01E
BN0000-04HNektek mi a véleményetek róluk?
Köszönöm a segítséget előre is.
-
von toth
tag
válasz jookomak #69205 üzenetére
Hamilton. Én ugyanebben a cipőben járok, de ha rászánom akkor egy Hamilton Pan Europ.
Nem kell se több se kevesebb.
Condy:
Nyugi be fog ez futni. Kap még egy kis marketinget, egy kis plusz fícsört. Milyen jó lesz ha lesz benne vagy negyven funkció, és még értelmesen is néz majd ki. A táblagépeket is tajgetoszolták az elején aztán lassan mindeninek van egy.
[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
válasz Szabikaa20 #69228 üzenetére
Szerintem meg hordjad napi szinten. Új még, had idomuljon a járás/szerkezet a hordási szokásaidhoz. Legalább két-három hét után nézegesd komolyabban az eltéréseket, addig szerintem ne foglalkozz vele...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Ereshkigal
őstag
válasz Zozzer888 #69230 üzenetére
Játszósnak nem ilyen órát vennék fel. Szerintem te sem.
Ilyet az fog hordani, aki eddig nem hordott órát, de ez az extra funkciók miatt már érdekes/hasznos számára, meg majd lehet vele menőzni...
Én jelen pillanatban akkor tudnék magamon ilyet elképzelni, ha beteg lennék, és egy ilyen ketyere mérné, tárolná az adott paramétereket, amiket aztán ki lehetne elemezni. Pulzuson kívül tudnak ezek mást mérni?[ Szerkesztve ]
-
teratti
senior tag
Hogy éjszakára hogyan rakod le pl. koronára...stb. Fentebb írtam, hogy én hiába csináltam nekem sem sikerült semelyikkel sem a négy lehetőség közül. Igaz nekem gyorsítanom kellene... Nekem is késik de nagyon keveset nem is foglalkozom vele csak kipróbálás szinten kíváncsiskodtam.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
condy
senior tag
válasz flexxx2 #69229 üzenetére
Na ezért felejtős ez nálam! Örülök, hogy végre vannak óráim, nem hagyom ott!
Mindenkinek aki hozzászólt!
Félre ne értsetek, én nem török pálcát senki felett (hogyan is tehetném), akinek tettszik, vagy megveszi, esetleg még hordja is, csak egyszerűen nekem nem jön be. Van okostelcsim, szeretem is, de nem azon nézem meg az időt, hanem a karórámon. És mivel van telóm, nem akarok az órámmal telefonálni. Ennyi!"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
vadászcsiga
félisten
Automatánál?
-
Zozzer888
addikt
Szerintem tök jók ezek, a Casiom helyett pl simán hordanám, de az öreg Doxàt, meg az Omit nem tudná "lenyomni". Ennyiért meg nagyon sok... Ha valakit nem érdekel az óra annak lehet tuti vétel, de akit igen az max 3.-4. játszósnak venné... na de ennyiért?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
condy
senior tag
válasz flexxx2 #69220 üzenetére
Igen, ez már kezd hasonlítani!
Bár szerintem még mindig értelmetlen fejlesztés. Biztosan leszek páran, akik órát hordanak majd, csak azért, hogy villoghassanak vele, de szerintem az okos telóhoz ez csak egy újabb ficsör, ami divat lesz egy darabig, mint anno a plusz klaviatúra, meg ilyenek, aztán meg egy újabb innováció feleslegessé teszi.[ Szerkesztve ]
-
flexxx2
őstag
Alakul ez az okosóra dolog [LG]
[ Szerkesztve ]
-
szigy
csendes tag
Erről a kínai szerkezetről vannak esetleg tapasztalataitok?
Vagy hallottatok róla jót/rosszat?
[link][ Szerkesztve ]
-
apholyon
aktív tag
válasz fagyalllo #69208 üzenetére
Egyetértek, felesleges a díszítés (a kevesebb jelen esetben több), de elõl nem zavaró, hátul meg nem látod...
Egyébként (ezt hozzá nem értõ, lelkes amatõrként írom) az új Seagullokat nagyon dícsérik... nekem spec. bejön ez az óra, fõleg hogy milyen elérhetõ áron van... persze picit zavaró a China made, akármilyen minõség is...Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Ra3
őstag
válasz vadászcsiga #69213 üzenetére
Egy pár hónapja már linkeltem hasonlót, arra az ebayen Parnis ceramic bezel címszóval találtam rá, liciten 20k környékéről indult, ha jól emlékszem 30k-ért el lehetett hozni, azóta nem is néztem, de még mindig tetszik.
Azt hiszem a WUS-on a csatot szidták kicsit, de amúgy nem volt különösebb gondjuk vele:[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
bbuffy
senior tag
-
teratti
senior tag
válasz Szabikaa20 #69209 üzenetére
Hűha, add el gyorsan... Pihentetéssel tudod szabályozni vagy megmarad?
bbuffy: mindenképp elvinném máshová...hogyhogy nem találták meg az okát
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
vadászcsiga
félisten
-
bbuffy
senior tag
Azt vettem észre hogy a 7750-em két három nap alatt összeszed egy-két perc késést. tudom hogy ez baj, de tavasszal volt szervizen az Irányiban, utána oda vittem vissza ezzel a problémával és semmit nem találtak. ennek ellenère késik. kit illetve mit javasoltok?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szabikaa20 #69209 üzenetére
Tragikus
-
condy
senior tag
válasz fagyalllo #69200 üzenetére
Az a "china made" felirat mindent visz!
Ha a kínai óragyártás a tudatára ébredne, lennének nagy csodák! Már most is tepernek, és tudnak szépet és jót "alkotni", de várjuk ki a végét. Remélem megéljük, bár én nem vagyok csájna fun."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Szabikaa20
őstag
5mp késés tegnap délután vagy este óta az O1-en nem sok?
-
fagyalllo
őstag
válasz Dzsana #69207 üzenetére
Kerestem egy másik képet és már értem mire gondolsz, pont takarásban van a rugóház, ezen a képen már jól látszik: [link]
Hátulról: [link]Sokkal jobban tetszene matyóhímzés nélkül, mindegyik szkeletont elcsúfítják vele...
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz fagyalllo #69206 üzenetére
Semmi-semmi, csak elmélkedtem, hogy hogy néz ki a Sea-Gull felirat alatt található motorrugó. Olyan, mint ha nem lenne fedele a rugóháznak, továbbá a csapágyazását sem értem, mert olyan, mint ha egy nagy követ látnék ott, amiből kikandikál egy tűhegyes csap, ami persze lehetetlen lenne....
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
jookomak
őstag
Ahogy látom, én máshogy gondolkozom, mint a topik többsége. Én egy órás típus vagyok. Mikor végre megvettem a Steinhart o1-et, akkor tökéletesen boldog voltam. Vagyok is vele, még mindig. Ugyanakkor motoszkál a kisördög, hogy ha cserélném, akkor feljebb kéne lépni. Fortis, Oris, Hamilton irányba mozdulnék esetleg. Ugyanakkor nagyon tetszenek a Seiko skx007-ek (nem pepsi, bááááár) is, de egyértelműen visszalépésnek érezném.
Sajnos most meg anyagilag nem állok olyan jól, hogy olyan ketyegők álljanak nálam, amiket alig hordok. Na de majd diploma után!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok