Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fiktív1
tag
válasz Zolee_70 #47183 üzenetére
Zolee!
Na, megérkezett? Gratula hozzá, super gép! Egyedül a világítás kéne még bele, de így is lehet látni sötétben azért. Majd egész nyáron ebben toltam, imádom. 9 után gond nélkül szinkronizál, nálam az ablakban. Se beállítani nem kell, sem megbontani elemért, csak gond nélkül hordani.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz phranxinatra #47195 üzenetére
Szerdán megint felpróbáltam, meglepett, hogy volt némi holtjátéka a lünettának és a gyöngy nem volt teljesen egyvonalban a 12 órás indexszel. A méretét szokni kéne, de hát 46 mm után minden óra kicsinek tűnik, az SMP-k és az AT-k is.
Úgyhogy megvettem inkább ezt:
[ Szerkesztve ]
-
phranxinatra
aktív tag
válasz Tusuka #47165 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe:
http://prohardver.hu/tema/svajci_es_egyeb_orak_topicja/hsz_47022-47022.html
Szinte ugyanez, csak itt még a h is néma: übló.[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz ronin s8 #47185 üzenetére
ööö nehéz kérdés, mert 3-at is tudnék mondani, árban is más kategória a 3...
Milsub
116619LB - fehér arany, kék számlapos/lünettás Submariner
116710BLNR - kék/fekete lünettás GMT Master IISoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Takuun
aktív tag
válasz trassher #47177 üzenetére
Én már vettem szíjat nem egyszer a RIOS-tól, de közvetlen és nem a vaterán keresztül.
Szerintem hívd fel őket a honlapjukon megadott időpontok között, általában akkor valóban elérhetőek. Az e-mail-re sok idő mire válaszolnak.
Amúgy nagyon készségesek, szerintem akár még meg is csinálják neked.
Saját véleménynem, hogy szerintem biztosan nem lesz szép a végeredmény. -
törölt tag
-
ronin s8
senior tag
válasz Reverting #47158 üzenetére
Olyan, hogy "Glashütte" önmagában nem létezik. Egy ilyen nevű város van Szászországban, Nématországban, közel a Cseh határhoz, a régi NDK területén. Ez olyan, mintha azt mondanád: Geneve, vagy Schaffhausen márka.
A német újraegyesítés után nagy erőkkel, sok-sok német pénzzel feltámasztották a glashütte-i óragyártást (ami előtte is működött, de az NDK alatt jelentősen gyengült a színvonal). A Lange und Söhne mellett a Glashütte Original a másik luxus márkájuk, de van olyan, hogy Nomos Glashütte, vagy Mühle Glashütte is."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
trassher
addikt
Vateráról rendelt már valaki RIOS szíjat? Lehet olyan kérni hogy vágják meg nekem a 24mm-es szíjat hogy felmenjen 22mm-es órára? Nem állnék neki saját magam mivel tuti elb*sznám.
Redmi Note 7
-
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Reverting #47158 üzenetére
Nekem sajnos a szerkezetek nem mondanak semmit.
Laikusként is korrektnek tűnik. A szíj nem zavarna egyelőre, nem tervezem úgyse élestesztben a 300m-t kipróbálni. Lehet direkt lett halványabb a mutató.Köszi a többi tippet is.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Ra3
őstag
válasz WiZARD #47169 üzenetére
A "merci" mutató az jó hogy nincs rajta, nem is tetszik, meg gyakorlatilag már mindenki azt másolja, pont a napokban láttam egyik munkatársam Casio-ján , a nagyító se hiányzik, az egyik Citizen-emen van, de azért se vagyok oda.
A szervízháttérre írtátok hogy jó, az ETA-k azért eléggé ismertek vagy célszerű szakszervízbe hordani? Amúgy egy 5 éves nagyszervíz nyomáspróbával mennyibe fájna egy Steinhartra?''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
BAti77
aktív tag
Bátran ajánlom az órát. A nagyító nekem sem hiányzik róla, sőt...
A szíj is onnan van, minőségi strapa darab.(#47169) WiZARD
A vintage GMT-ről nem igazán tudják, hogy "másolat", legalábbis a körülöttem lévők többségének fogalma sincs róla...(mint ahogy az eredeti Rolex-ről sem...)
A Steinhart-hoz nem is így állok hozzá, hanem mint egy elfogatható minőségű, jól használható órához, ami még tetszik is. Szerintem így kell ezt nézni, aki meg csak a másolatot látja benne, ne vegyen ilyet...[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
törölt tag
-
WiZARD
addikt
válasz BAti77 #47167 üzenetére
Nekem is van 2 Steinhartom, szeretem őket, ár/értékben elég jók.
OVM-nél néha zavar a tudat, hogy rolex másolat, néha nem.
Mondjuk küklopsz és merci mutató nélkül talán kevesen gondolnak egyből rolex-re, és ilyen szempontból ez az ocean vintage gmt is egész jó, mert kevesen fogják egy szimpla másolatnak vélni.
Nav B-uhr -nál szerencsére nincs ilyen gondomRiosshopon kívül itthon nem nagyon kapni. Én közvetlen a www.steinhartwatches.de weblapról rendeltem
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
BAti77
aktív tag
Én is ilyen Steinhart-ot vettem tavaly és szerintem nagyon megérte az árát.
Amúgy ugyan úgy jártam mint te, ezt a régi Explorert nem ismerve szerettem bele...
A Rolex-től (40 mm) nagyobb (42 mm) és nincs rajta nagyító, viszont nem 100, hanem 300 méterig vízálló. A 2893-as werk napi járáseltérése nálam +3 mp./nap amit stabilan tart (szabályozva nem volt). A szervizháttér is adott már hozzá. Sokan amúgy nem nézik sokba ezt a márkát, pedig szerintem nem olyan rossz. Régebben 5 évig hordtam tőlük órát és semmi bajom nem akadt vele..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
WiZARD
addikt
válasz ronin s8 #47163 üzenetére
pedig vintage rolex vonalon ismert és megbízható eladónak számít.... nbtimes references
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-
csabulaxi
senior tag
Nézi valaki az Édes életet?
Berki milyen órát vett ekkora alkuval?„Amikor egy kis boldogsághormonra van szükségem, elmegyek vásárolni, a csokit meg meghagyom másnak. Élvezem a vásárlás menetét és az alkudozást. Az óra árát másfél millióval sikerült lejjebb vinnem, az autóét pedig kettővel, ami azt gondolom, nem rossz. [...] Nem iszom, nem dohányzom, nem csajozom, nekem ezek a szenvedélyeim " – fűzte hozzá az egykori Fradi-vezér, aki a TV2 celebműsorában, az Édes életben persze meg is villantja az autót és az órát."
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Empsepo
senior tag
Tegnap találkoztam egy ilyennel: [link]
A jellegzetes " tizenkettesről " ismertem meg.
Nagyon finom kis órácska!
A következő kiszemelt. -
Reverting
őstag
válasz fi:zi'k #47129 üzenetére
Egesz jol egyben van igy a kepeken... a szokasos Miyota 8215 beepites egy buvar tokba... Szoval van zafir van koronazar, csavaros hatlap, 300m,es jo a meret, a borszij inkabb cseres lesz, foleg ha vizbe is rakod... kicsit keves jutott a Superluminova-bol a mutatokra... Rengeteg buvar van ami hasonlo es jo ar ertek aranyu...
En is most azon vagyok h olyanokat probalok felderiteni amik ugymond kulonleges es nem kozismert az altalanosagban...
egy kis segitseg... persze itt van dragabb olcsobb vegyesen...
Eddig ezeket szedtem ossze :
A.Cairelli
Mark&sons
Helberg
Ocean7
Zinex
Benarus
Serket
Dwatch
Glashutte
Debaufre
Squale
Bremont
Kobold
Deep Blue
Artego
Helson
Kazimon
Korsbek
Halios
Zenton
Armida
DWP
Glycine
sAs
Magrette
Prometheus
Orsa
Artego
Zixen
AEgir
Boschett
Lüm-TeciPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Ra3
őstag
válasz Empsepo #47152 üzenetére
Citizen BR0075-51E
Sima eco-drive zafírüveges kvarc, csak retrograde számlap, azért van alul az a járástartalák-kijelzőre hasonlító mutató, ami amúgy a 0-24-et mutatja. Igazából a nagy dátumjelző, meg a kismásodperc ami leginkább megtetszett rajta.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Deer76
aktív tag
válasz Deer76 #47146 üzenetére
Omegát se nagyon találtam.
Azt hiszem az én ízlésemhez a Patek órái állnak a legközelebb a drága órák közül.
Egér:
[ Szerkesztve ]
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Ra3
őstag
válasz trassher #47148 üzenetére
Pár egeret már én is lenulláztam, mondjuk pont a 6000-es Lasermouse-t nem sikerült, melóban 6 évig bírta, de akkor se döglött meg, csak leszámoltam
Most Logitech mx310-et használok, Koreából újonnan 3-4000 ft szállítással és tökéletes.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
-
Ra3
őstag
válasz WiZARD #47145 üzenetére
Ez egyben magyarázat is arra hogy miért nem tudtam a létezéséről
Amúgy lehet hogy túl régi az eredeti forma és már nincs gyártásban, azért hagyja Rolex hogy így nyúlják? Bár az újabb Explorerek is hasonlóak nagyon.[ Szerkesztve ]
-
Deer76
aktív tag
Akkor a Rolex is esélytelen nálad?
Amúgy Rolexek közül nem igazán látok nekem tetsző darabot, talán ez: [link]
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
WiZARD
addikt
ha csak 10x annyi lenne...
inkább 30xSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Ra3
őstag
válasz Deer76 #47141 üzenetére
Hát a rios-nál 120k, azt hiszem máshol nem is kapni itthon, ráadásul a német honlapjukon azt írják hogy áprilisig nem is érdemes rendelni, mert kis darabszámban gyártanak, és addig nem lesz. Amúgy ETA werk van benne mint a Tissot-kban, Hamiltonban, Certinákban, szóval ennyiért nem rossz.
Szerintem gyorsan felhúzódik, egyik ismerősnek Orient Curator van, nem kellett sokáig rázogatni hogy 10 órával feljebb menjen a járástartalék mutató, nálam is a Defender 7-8 óra hordással lerakás után simán hozza a 40 órát, de lehet hogy még többet is.
[ Szerkesztve ]
-
Deer76
aktív tag
Komoly órának tűnik, mennyi egy ilyen? Mondjuk én nem vagyok búvárórás. A Mako meg a Ray azért jól néz ki meg ez is.
Arra nincs ötletem, hogy az én órám mennyi idő alatt húzza fel teljesen a rugót. Dzsana megnézte, nagyon pontosan jár a szerkezete.
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz Deer76 #47138 üzenetére
Orientekkel még én is szemezek, ez a golden eye nekem is tetszik, csak jobban kedvelem azokat amin van lume is, valami búvár jellegűt még szeretnék aztán leállok egyelőre. Egyik ismerősnek Mako van, másiknak Ray, majd megnézem még őket közelről.
Leginkább ez a Steinhart jön be, csak árban nem nekem való:[ Szerkesztve ]
-
Deer76
aktív tag
Hát nekem van ez az Orient, meg Dzsana megszervizelte édesapám régi Raketa óráját, az jó lesz tartaléknak, csak majd kell rá szíj. A Raketara szerintem majd fekete bőrszíj kerül.
-
Deer76
aktív tag
válasz trassher #47133 üzenetére
Én meghagytam az óra dobozát, de amúgy az asztalomon tartom, mert úgy majdnem minden nap viselem.
Enyém ilyen: [link]A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Ra3
őstag
A héten én is lőttem egy akciós dobozt a netről, már mindenhol órák henteregtek, pár hónapja szemeztem az aldis dobozokkal is, de azok annyira nem jöttek be, ez viszont tetszik, jó nehéz is, nem mondom hogy fa, de legalább nem spórolták ki az anyagot:
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Deer76
aktív tag
válasz huszar90 #47075 üzenetére
Gratulálok, nagyon szép órát vettél, márkatárs.
Amúgy én is a fórumon keresztül találtam az Orientre.
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz Miamiquake #47114 üzenetére
Én is mehetnék olcsóbb órákat eladni? Casio, Tissot, ilyesmi. Nem ismerem az ilyen börzéket.
-
teratti
senior tag
EZ az importőr mennyire megbízható az órák eredetisége szempontjából tudja valaki, volt már onnan órája?
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
Bravo23
csendes tag
Ez mennyire van jó állapotban?
Poljot -
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #47121 üzenetére
Még ezt a pesti békát lenyeltem volna de szombaton leszek ott, vasárnap meg gályázom így esélytelen sajnos.....
-
csaszi72
senior tag
válasz vadászcsiga #47117 üzenetére
meg vidéken ménem?
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Arcképgyáros
Visznek oda drága órákat is? (millás órák)
-
teratti
senior tag
Basszus, miért nem szombaton.....
-
Miamiquake
aktív tag
VASÁRNAP ÓRABÖRZE!!!! a déli pu mellett.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
huszar90
aktív tag
válasz Empsepo #47109 üzenetére
Ahhoz képest, hogy ez egy belépő szintű automata, nagyon minőségi benyomást kelt Alaposan átforgattam és semmi minőségbeli hibát nem vettem észre, pedig elég éles a szemem. Sajnos másodperc pontosra nem tudtam beállítani, mert nem tudom hogyan kell megállítani a másodperc mutatót, de ezalatt a bő 1,5 nap alatt pontosnak tűnt. Bár nekem a pontosság nem igazán volt szempont Nagyon gyorsan felhúzza magát, reggel mikor felvettem volt benne mínusz 7-8 óra a járástartalékból, ezt fél óra alatt, mire felöltöztem, megmosakodtam, fel is húzta magát maxra. Az egész óra rettentően tetszik és a pillangó csatos bőrszíj nagyon gyorssá teszi a felvételt. Ami viszont nem annyira tetszik, hogy a számlap eléggé tükröződik vagyis inkább csillog. Ami természetes fénynél széppé teszi (ahogy a fotómon is látszik) de mesterséges fénynél nagyon zavaró, főleg ha több lámpa is megvilágítja, akkor rettentően csillog össze-vissza. De ezt az egy dolgot leszámítva csak ajánlani tudom, többen is megdicsérték ma a klinikán ahol dolgozom
-
trassher
addikt
Voltam a roger's-ben debrecenben. Hirsch Liberty-t néztem, ott a feketét ajánlották de nekem a sötétbarna jobban tetszett + 22mm-esben nekem keskenynek tűnt. Mondtam neki hogy a 24mm-es is rárakható ha kicsit alakít rajta az ember de nem értette a csaj hogy mit akarok. Így vettem egy Beco tartót hogy ne az asztalra rakjam le az órát, 2400-at megért.
Redmi Note 7
-
Misi1979
őstag
-
B42 ISS
csendes tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna segíteni a következőben:Van egy Tissot T-Touch óra, ami tökéletesen mutatja az időt, a dátumot, tökéletesen működik az ébresztő, a stopper és az iránytű is, viszont a Thermo funkció az aktuális hőmérséklet helyett 83,9 Celsiust mutat állandóan és a magasságmérő csak egy m betűt.
Próbáltam rákeresni a Net-en, ahol találtam is, de csak angol nyelvű írásokat és azt szűrtem ki, hogy sajnos ez nem egyedi jelenség és van ahol beázásra utaltak (30 méter vízállóságú) van ahol olyasmit írtak, hogy újra kell kalibrálni az egész órát... stb. Szóval mivel több esetet is felsoroltak és számomra nem egyértelmű, hogy mi okozta és orvosolható-e, ezért azt szeretném kérdezni, hogy érdeme-e vele foglalkozni? Nagyságrendileg kb. mennyiért orvosolható, vagy inkább érdemesebb így eladni? Egyébként szinte karcmentes és a többi funkció patent.Ezt szíjja, ezt meg szoríjja Kend!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest