- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Húha! Durca...kéne

-
Neurotoxin
őstag
-
atko67
csendes tag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Szeretném,ha teljesen átnézné,és rendbe tenné.Egyébként működik,és elég szép állapotban megmaradt.
Néha hordanám csak,nehogy megsérüljön. Régóta vágyok egy 67-es órára,ami egyidős velem.
Ezt 1967-esnek hirdették az ebay-en. A gyári szám szerint néztem a SEIKOHOLIC oldalán,ott 1966.decemberinek dobta ki a kalkulátor.Hogyha ez igaz akkor Négy hónappal idősebb a kicsike. -
legiaap
félisten
Tud valaki valami értelmes lépés számlálós órát?
Csak ilyen gagyi műanyagokat találok. -
törölt tag
A szovetszijak, hogy birjak a mindennapos hasznalatot?
-
gatto_
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
válasz
csabulaxi
üzenetére
Rákerestem, mert vagy 25 éve nem láttam a kérdéses órát, de emlékeim szerint ilyen volt.

Japánból kapta, soha nem volt senki kezén és most talán még az első elemével pihen valamelyik fiók mélyén.
Akkor k@rva menő volt.Dzsana olvastam a sztoridat, a mi negatívunkra csak most láttam rá, szerintem azt már nem lehet kitörölni.

A mai napig kiráz a hideg a szánalmas dumájától, én nem vettem volna be.
"(NAGY óragyüjtemény kerül(t) átrendezésre,,, és abból sok-sok szép óra aukcióra)
EGY ÚJABB OBER-KLASSE (felsö-osztály) KARÓRA KERÜL ITT KÍNÁLATRA" -
ronin s8
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Hát bÉLA pörög, az biztos!

-
Dzsana
senior tag
válasz
csabulaxi
üzenetére
Nekem eszembe nem jutott tőle órát venni, mert kínai vackokat árul, viszont én marha, bepróbálkoztam nála zsebóra díszdoboz vásárlással, 10-esével árulta. A hirdetés szerint új, nem használt dobozok, amelyek kiválóan alkalmasak a zsebórák tárolására, prezentálására, postázására. Hát utóbb kiderül, hogy ezek közül egyikre sem alkalmasak, mert 1. nincs fedelük, hogy tároljam így benne, pláne hogy postáznám, 2., kínai zsebórák levetett dobozai voltak, gondolom azoké, amiket árul a vaterán, és sehogy sem akartak beleférni a 48-50 mm-es zsebóráim. 3. tele voltak cellux darabokkal, gyűrődéssel, kopásokkal, és neki ez volt az új, nem használt. Ez a D1óra1 egy utolsó senkiházi csaló, aki még a reklamálásomra se reagált, csak a negatívomra, bevarrt nekem is egyet. Megkérdeztem őt is, és a vaterát is, hogy mire fel, hisz én teljesítettem a vásárlói feladataimat, szerencsére a vatera megértette, és törölte az én negatívomat. Annak ellenére ennek a dél-afrikai bejegyzésű cégnek kell nagyon a bevétel, mert egy ilyen eladót már rég ki kellett volna tiltani, de hát ahogy a mondás is tartja, a pénznek nincs szaga. Azért lehetnek fenn ilyen eladók, hogy zokni77 és társait már ne is említsem. Huh, ez jó hosszú lett, már-már egy blog bejegyzésnek is elmenne!
Pedig most kurva szarul vagyok. 
-
ronin s8
senior tag
válasz
csabulaxi
üzenetére
Ne is törődj vele! Vannak emberek, akik soha sem fogják megérteni a lényeget.
Egy kis részük megijed a törvénnyel való fenyegetéstől, másik, hasonlóan kis részük belátja, hogy ciki, de a többség lesz..ja.Én sorra olyanokba botlom bele, akik arról próbálnak meggyőzni, hogy egy olcsó kínai pontosabb, mint egy mechanikus. És? Ők meg a mechanikus óra lényegét nem értik.
Az én öcsém műanyag szerkezetes egyköves spiáter tokos kárc Citizent hord 30 éve, ami megdöbbentően pontos. Egyszer esett le a koronája, de ezt leszámítva csak elemet kellett benne cserélni. Egyszer-kétszer irigykedve ránéz valamelyik órámra, de pénzt nem adna értük...

-
csabulaxi
senior tag
válasz
Empsepo
üzenetére
Karcos a Corum hátulja.
Más:
Az óravásárláshoz.
Van egy bátyám, együtt dolgozunk, egy irodában, végig aszisztálta az elhatalmasodó óramániámat. Ő az utóbbi 20 évben nem hordott órát, pedig több is van neki, mindet kapta, általában Swatch Casió, de van egy 80-as évekbeli kvarc, ami a hőmérsékletet mérte, de nem emlékszem Seiko vagy Citizen. Mindben lejárt már az elem.
Szóval egy felhasználóként vaterázunk. Én az utóbbi pár hónapban felé sem néztem, de a napokban belépve látok egy negatív értékelést. Jobban megnézve egy zsebóra vásárlás rendezéséből kialakult vita miatt adtak egymásnak negatívot. Láttam Dzsana is bevert neki egy mínuszt.
(D1óra1) Elővettem és kikérdeztem és teljesen ledöbbentem, hogy az aukciófigyelőben is halomban állnak a több millás nagy nevű órák gagyi hamisítványai.
Pedig ezerszer átbeszéltük már vele a témát, de még így az 50 felé is hisz a mesében hátha megfogja a tutit.
Baromira kiakadtam, ha nincs szerencséje a csávótól még egy hamis Jeep órát is vett volna. De az egészre a koronát az tette fel, hogy ma bebilleg egy valami női újsághoz vásárolható műanyag női órával a csuklóján.

Aszonygya, hogy azonnal kellett egy melóhoz óra és ez megtetszett neki. Odaadtam volna neki a Makot. Idióta.
A vaterás csávó meg azóta is rendületlenül adja el a kínai vackait és kapja értük a sok sok pozitívot.
Nem értem az embereket!!!!!! -
Adamf40
csendes tag
válasz
internation
üzenetére
A Mátyás király úton van egy órás, aki elég rendes, és közel van hozzád is. Úgy emlékszem a Rokon sport mellett van valahol.
-
ronin s8
senior tag
válasz
Empsepo
üzenetére
Vannak ilyen elrendezésű órák. Azon túl, hogy tényleg nem gyakori (és ezzel nem akarok senkit sem megbántani, főleg nem azt, akié), de nem is egyedi. Régen is voltak ilyenek, és ma is próbál néhány manufaktura kirukkolni valami nem szokványossal.
Nem véletlenül nem terjedtek el. -
Empsepo
senior tag
válasz
Dr.Zoo
üzenetére
Milyen Corum-ről van szó?

Tesztek egy képet, akármilyet.
(#37759) Misi1979
Szép ez az Omega!
Finom darab.
MÁS.
Tegnap bent jártam a városban, gondoltam megkukkantom már azt a hírös Franck Müller óraszalont, erre semmi.
Tök sötét, kirakat üres.Mi van velük? És ha vásároltam volna valamit?

-
Misi1979
őstag
Csendélet Omegával és Sirocco-val:

-
Misi1979
őstag
válasz
internation
üzenetére
Dzsana mester nem hiszem, hogy örülne neki, hogy egy mutatófelrakás miatt postára kelljen rohangálnia, mivel szegedi
Javaslom a mammutot amúgy. Nem dolgoztattam még velük, de tudom, van szerszámuk. Ha nem tudják vállani azonnal, a mammut alagsorában az egyik sarokban is van egy órás, az élelmiszerbolttal szemben. -
Misi1979
őstag
válasz
internation
üzenetére
Bemész a mammutba, ott a földszintén, rögtön a bejáratnál van egy órás, tuti van szerszámuk. Nem tudok közelebbet Békás felé.
-
ronin s8
senior tag
válasz
internation
üzenetére
Értem. A belvárosban tudok ajánlani valakit, de itt a fórumon is van órás, pl. Dzsana Mester.
-
ronin s8
senior tag
válasz
internation
üzenetére
Hol vagy helyileg?
-
ronin s8
senior tag
válasz
internation
üzenetére
Ja. Ez is csavaros. Asszem Miyota van benne, de ezt nem lehet javítani, a kronót igen. A mutatókat talán vissza tudják neked rakni.
-
ronin s8
senior tag
válasz
internation
üzenetére
De Te egy kronográfot linkeltél be, aminek lehet, hogy le lehet csavarni a hátlapját.
-
Miamiquake
aktív tag
Mai kedvencem:
-
ronin s8
senior tag
válasz
internation
üzenetére
Te sehogy, de egy órás le tudja.
De ez nem ugyanaz az óra... -
ronin s8
senior tag
válasz
internation
üzenetére
Ez csavaros hátlap.
-
ronin s8
senior tag
Ami műanyag, az egybe van. Ami acél, az nem lehet egybe, max. monoblokkos, mint egy Seiko Scuba, vagy egy monoblokkos régi Omega. Az alumínium kérdéses, azt össze tudják préselni, de szerintem ez is monoblokkos, tehát egybe van, de a számlap felől meg lehet bontani. Bár ezt meg kétlem, mert nem fér bele a márkaimidzsbe
A szvaccsnál az a lényeg, hogy ne lehessen javítani... -
ronin s8
senior tag
válasz
Misi1979
üzenetére
Műanyag szvaccsok azé' egybe vannak ám.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viccet félretéve, számomra szimpatikus a srác hozzáállása. Ő hosszú távra szeret órát venni. Pont ezért érzem úgy, hogy ez a "valami" alul teljesít. (Nem vitattam az ízlésését, az egy másik téma, hogy néz ki az óra). Neki az eggyel feljebb lévő katagóriából kellene választania, ahol az innen-onnan összekurkászott, felfújt (ízléses/ízléstelen vegyesen) tokok vannak (Doxa, Marvin, Roamer, esetleg Invicta). Ehhez a modellhez biztos lehetne hasonlót találni, amit kitartó hordás után lehet szervizelni.
A kulcsszó a szervízelhetőség. Eg kínai vackot is lehetne, ha ez lenne a gyártó és a kereskedő (!!!) célja, de nem ez. Hanem az, hogy vedd meg, hordd egy rövid ideig, és vedd meg az újat. De ő nem ilyet akar, csak mellényúlt. Ha pedig egy életre akarna választani (vagy legalábbis évtizedekre), az már az önálló arculattal, évtizedek óta jelenlévő dizájnnal rendelkező márkák felségterülete (Omega, Breitling, Rolex). Persze ezek drágák, de annál drágábbat nem nagyon tudok elképzelni, hogy megveszel valamit, majd egy idő után egyszerűen kidobod, mert nem tudsz vele mit kezdeni. Ez a 70 e egyébként már egy hasonló tudású Doxa magassága lehet.
Ha már hordta pár évig, kiderül a hordási nyomokból, mit tud a tok, a szerkezetről is kiderül pár dolog, tehát világosan látszik, mi a továbblépés útja... -
fiktív1
tag
Ilyen jóféle szíjakat csinálnak valahol itthon?
http://www.youtube.com/watch?v=X6MOMz3SR_c
-
Cha-b
senior tag
válasz
internation
üzenetére
Hát ha egybe van öntve a tokja, mint a swatchoknak, akkor ha minden igaz senki nem fogja neked szétszedni. Legalábbis ha jóltudom a swatchok is szétszedhetetlenek javítás céljából.
-
Misi1979
őstag
válasz
ronin s8
üzenetére
Nézd, ha tetszett neki, ő baja, szerintem neked is volt divatórád, max ifjabb korodban nem úgy hívták a gyereket
Van, aki továbblép, van, akinek teljesen megfelelnek ezek az időmérők. És ez így szép.Az, hogy mennyiért vette, szerintem részletkérdés. Bele lehet menni abba, hogy ennyiért mi mindent lehet már kapni, meg hogy ez egy filléres kínai vacak, amire rá van biggyesztve egy márkának látszó valami, ergo átverés. De ezt felülírja a legfontosabb, amit az első mondatban van: ha tetszik neki, viselje egészséggel!
Nézd a jó oldalát: legalább nem kamubrejtlinget, kamurolekszet vett.
fiktív1: tesznek bele mindent, miyotát, kínai csodákat.. Valószínűleg ebben miyota van, mivel viszonylag "drága" volt.
-
ronin s8
senior tag
válasz
internation
üzenetére
Az nem baj, hogy tetszett (ízléseken nem vitatkozunk), annál inkább az, hogy hosszú távra vetted.

A "tervezett elavulásról" hallottál már, és a mögötte húzódó elvekről?
http://www.youtube.com/watch?v=TpG34bTj5Do
-
ronin s8
senior tag
válasz
internation
üzenetére
Tulajdonképpen szerencséd volt vele.

Ezeket a következő szenonig szokták hordani. Időközben vagy megúnják (ez a leggyakoribb ennél a vevőközönségnél), vagy tönkre mennek.
-
internation
csendes tag
válasz
ronin s8
üzenetére
Lehet neked van igazad,de nekem tökéletesen megfelel(t), funkcióját ellátta mint óra és kalendár, 4-5évig semmi baja nem volt , de egyik reggel felvettem semmi baja nem volt még esetfele ránéztem és a mutatók le voltak esve

Ne csaptam oda sehova, nem zakóztam stb... Ezért picit értetlenül állok a dolog előtt... -
ronin s8
senior tag
válasz
internation
üzenetére
Nézd, mindenféle lenézés nélkül hadd mondjam el, hol követted el a hibát:
Ott, amikor megvetted.
Ezek nem órák, hanem drágán mért kínai szemetek, divatcuccnak felcicomázva, órának csúfolva...
Ezt persze nem kötötték az orrodra. 
Most, hogy tudod, mit ér, ennek fényében sok az a 70 ezer. Minden további Forint pénzkidobás, amit ráköltenél. Ha találsz valakit, aki szétberheli, és visszakendácsolja rá a mutatókat, szerencséd lesz.
-
Misi1979
őstag
válasz
internation
üzenetére
Óráshoz vidd, ne óraboltba.. hol laksz helyileg?
-
dojcsáklaci
csendes tag
Sziasztok!
Eladók az alábbi órák:https://picasaweb.google.com/dojcsaklaci/CitizenBullheadTimexElectric
Mindkét óra évek óta a fiókban pihen,előtte jól működtek.Valószínűleg a Bullhead-re ráfér egy tisztítás,olajzás.Számlapja kopottas,már javítgatta valaki,hozzám már így került.Jelzett szíj,és korona.A Timex is jól működött,míg volt benne elem.Miután lemerült,kivettem belőle.Ajánlatokat,kérdéseket vagy itt,vagy a publikus emilemen tehettek fel.Miskolcon vannak az órák.Köszönöm a figyelmet. -
ronin s8
senior tag
válasz
internation
üzenetére
Ja, azt visszateszik neked a szakik. Aszittem megállt.
-
ronin s8
senior tag
válasz
internation
üzenetére
Meglepne...
-
ronin s8
senior tag
válasz
internation
üzenetére
Ezeket javítják...?

-
Misi1979
őstag
Egyébként a Tissot T-Touch meg a Hamilton Multi-Touch is elbújhat egy egy 1984-es Casio mellett, ha már az innovációt nézzük. Itt egy videó róla: youtube
-
internation
csendes tag
Sziasztok!
Fossil óra javításában tud valaki segíteni?
-
ronin s8
senior tag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Nem semmi képek!

-
Reverting
őstag
Sziasztok... erdeklodnek h valaki rendelget e itt az ebay-rol orat... csak mert kineztem egy Tissot de nem vagyok tisztaban a vam es egyeb dolgokban... tud valaki segiteni? Egyaltan van vam? Vagy csak a tender tulrol? Help...

-
törölt tag
-
BAti77
aktív tag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Eredeti asia werk, vagy csak eu-s replika?

peestike itt mindenfélével foglalkoznak...(lásd: ezt a bejegyzést is)

-
peestike
senior tag
sziasztok!
casio órákkal esetleg foglalkozik valaki itt a fórumon?
köszönöm!
-
Miamiquake
aktív tag
Itt a tuti béjemvés óra szép képekkel, és tökéletes szöveg kíséretében.
ja és persze jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Watch 8 női szíjak egyben eladóak ajándék tokvédővel
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig most kurva szarul vagyok. 

A szvaccsnál az a lényeg, hogy ne lehessen javítani...