Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
-
törölt tag
válasz speedernet #180531 üzenetére
Mit jelent az, hogy induló ár?
A Swatch pl. biza svájci.
De amire szerintem te gondolsz, az a Certina-Tissot-Mido vonal.
-
@mriya@
őstag
SZERINTEM a legolcsóbb, belépő szintű, üzletből, újonnan kapható, svájci automata karórák a Steinhartok.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Szulita28
senior tag
Mondain
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
fagyalllo
őstag
válasz speedernet #180980 üzenetére
A klasszikus Monster kifutóban van, a butikban lehet kapni SRP581-et és 583-at, ill. a nagy fb-os csoportban is van most egy új SRP315
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
fagyalllo
őstag
válasz speedernet #180984 üzenetére
Nekem is mindig átsiklott a szemem felette, de a hsz-ek között van egy videó, azt nagyon érdemes megnézni, élőben sokkal jobban néz ki az óra.
Minden Monster erősen világít.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
speedernet
aktív tag
válasz speedernet #181239 üzenetére
Akkor másképpen kérdezem, miben jobb a Seiko autómata szerkezete az Orientétől az előző hozzászólásomban említett órák tükrébe?
Köszönöm szépen a választ előre is
-
@mriya@
őstag
válasz speedernet #181282 üzenetére
SZERINTEM semmivel nem jobb a Seiko szerkezete, sőt az Orient-é még tudja a járástartalék kijelzést is.
Én a három közül az O.-t venném.
Hab a tortán, hogy zafíros, ami a szememben lényeges.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
titán
-
titán
válasz speedernet #206574 üzenetére
igen, 82xx szerkezet van benne.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
lbence
aktív tag
válasz speedernet #206579 üzenetére
Nekem van egy ilyenem, megerősítem lehet húzni koronáról.
1 éve vettem, szerintem az árához képest jó minőség.
Nem vittem el szabályoztatni, 2-3 nap alatt 2 perc sietést összeszed, úgyhogy nem túl pontos.
Az üveg nem zafír, de nekem 1 év után karcmentes, és a kék színezés sem kopik a lünettán.
A lume szerintem nagyon erős, bár viszonyítási alapom nincs nagyon. -
Fall-N
veterán
válasz speedernet #206579 üzenetére
Miért lenne? A Citizen is egy régi jó minőségű órákat gyártó, japán cég ahogyan a Seiko. Bár olyan rajongói tábor nem tartozik hozzá és ezzel együtt a mesterséges drágán tartott ár sem. (Komolyan az ész megáll, hogy FB-n milyen árakon kínálják a több éves Seiko órákat, amiben csak az alap 7s werk van. Múltkor is volt fent 180 ezer Ft-ért egy SKX.)
Citizennek is van pár olcsóbb órákat gyártó leányvállalata, mint a Seikonak. Pl. Q&Q, GO stb.
Miyota werkeket is ők gyártják, ahogy a Seiko a SII Nxx werkjeit árulja a külső gyártóknak.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz speedernet #206602 üzenetére
A Mako III élőben egy számmal komolyabb óra, mint a II. Fb csoportban árulnak egyet röhej áron, szerintem nézd meg, ha elérhető távolságban van. [link]
(#206605) jano_77: inkább titánium, kerámia órákat nézzetek. Az acél nem épp antiallergén.
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
őstag
-
vzsryl
nagyúr
válasz speedernet #206642 üzenetére
Igen, húzható kézzel, ráadásul az már zafír üveges.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz speedernet #206644 üzenetére
Töröld a böngészőt minden eszközödről, MOST!!!!!!!!!!444négy!
Nem fogsz leállni. Ebben biztos lehetsz.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
nagyúr
válasz speedernet #206644 üzenetére
Üdv a klubban
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Empsepo
senior tag
válasz speedernet #206642 üzenetére
Majd úgyis az lesz a döntő amikor kézbe veszed.
Legjobb érzések egyike.
Ne felejtsd, hosszú távra veszed, a zafír üveg hasznos tud lenni...
-
fagyalllo
őstag
válasz speedernet #206748 üzenetére
Az időt előre szokás állítani, főleg dátumváltáskor. Dátumot, napot 21 és 04 óra között nem szabad állítani.
Ha nem hordod, feleslegesen jár az óra, nem látom értelmét folyamatosan "életben tartani" ha felváltva hordot más órákkal.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
dzsi23
addikt
válasz speedernet #206748 üzenetére
Dátumot csak előre, időt hátrafelé is lehet, de ha 1-2 óránál többet állítasz, vagy délnél (illetve éjfélnél) visszább akarod állítani, akkor inkább előre. Pl. 16:25-ről 16:20-ra nyilván visszafelé érdemes, nem kell áttekerni egy napot.
-
pulutodurumo
őstag
válasz speedernet #207061 üzenetére
Inkább a német Amazont nézegesd. Villámakciókban engednek 10€-t, az fedezi a postát. Ott is kínai a kínálat alja (50€ környéke), de legalább gyorsan itt van, és nincs ÁFA meg szórakozás a vámkezeléssel.
Ilyet kínából venni nem nagy bolt, mert a méret, és súly miatt drága a posta."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
rbalint88
addikt
válasz speedernet #207063 üzenetére
Az egyes forgatonak semmi ertelme. Ugyis veszel hamarosan masik automatat is
-
pulutodurumo
őstag
válasz speedernet #207063 üzenetére
Ha kalandot keresel, vedd meg.
Szerintem:
1) Olcsó hatású, gyönge minőségű anyagokból van.
2) Csak egy módja van (2 perc balra, 6p szünet, 2p jobbra,goto 10
).
3) Túl lapos szögben van rajta az óra, egy finnyásabb darabot alig húz fel.
4) Garancia. Kínába ezt visszaküldeni több lesz mint 26$.Egy márkás forgató 200$, egy normális 100$, ami már elfogadható, az 50-60$. Folytassam a sort?
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
speedernet
aktív tag
válasz speedernet #207067 üzenetére
Rendben
Meg fogadom a tanácsot.
Azért kérdeztem mert ha az is megfelel a célnak akkor miért adjak érte többet.....
Magyar webáruházban vannak 20 ezer környékén akkor nézek onnan egyet. -
dzsi23
addikt
válasz speedernet #207161 üzenetére
"már Kamasu néven fut"
A Kamasu volt az egyetlen vállalható név a listán, és ezzel el is dőlt, hogy a másik búvárnak valami gagyi neve lesz.
Ha minden rendben van az óráddal, akkor nem lenne szabad olyan pozíciót találnod, aminél késést produkál, mert akkor az már elég nagy eltérés lenne, a +15 másodperchez képest. A legjobb az lenne, ha minden pozícióban közel lenne a +15-höz, mert akkor szabályozás után pontosra be lehetne lőni. -
Csari93
aktív tag
válasz speedernet #207170 üzenetére
A fórum és személyes tapasztalom alapján van, bár nekem rosszabb lett. Ne stresszelj rakta, 3 naponta beállítod -1/-fél percre és akkor mindig a pontos időt látod, egy hónap múlva pedig 1 perc alatt korrigál rajta egy órás.
www.flickr.com/csari
-
petipetya
nagyúr
válasz speedernet #207298 üzenetére
Vostok esetén ugyanezt tapasztaltam, fémszíjjal nem hallottam a rotort, ám NATO-val már igen, és onnantól kezdve fémszíjjal is, hiszen ekkor már öntudatlanul kiszűrtem a szíj csörgése mellett.
"nincs rá lezsóidő"
-
Empsepo
senior tag
válasz speedernet #207414 üzenetére
Hát én nem tudom.
Ez most a menő? -
titán
Igen, nagyon valószínű, abszolút úgy tűnik. Kissé csiszolt rája.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
xXxian
senior tag
Rájabőrt tipikusan a katana (japán hosszú kard) markolatán, a textil vagy bőr fonat alatt használnak. Sokszor naturálus, de színezik is, utóbbi esetben én csak homogén módon színezettet láttam. A rájabőr egyébként rücskös, nem sík, el tudom képzelni esetleg, hogy itt feketére festették, majd ezután a kitüremkedéseket lecsiszolták ezért néz ki így. Remélem érthető, ahogy leírtam. Így néz ki egyébként minimális feldolgozás után: https://www.ebay.com/itm/15-5-Best-Stingray-Skin-Rayskin-Samegawa-for-Japanese-Katana-Wakizashi-Tanto-/223448441148
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
gipsztigris
addikt
Óvatosan a vietnami bőrösökkel! Tegnap érkezett Vietnamból ez a "struccbőr" szíj. Nem mondom, hogy sz@r, azt sem, hogy csúnya, de legfeljebb csirkebőr és nem pedig Strucc!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
speedernet
aktív tag
válasz speedernet #207423 üzenetére
Ha már itt tartunk milyen vizi, tengeri állat van még amiből különleges szép szíjat lehet készíteni?
-
gipsztigris
addikt
válasz speedernet #207426 üzenetére
Cápa és kül. halbőrökből.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
fagyalllo
őstag
válasz speedernet #207482 üzenetére
Igen, ez egy átverésnek látszik és az is. Elég amatőr.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
@mriya@
őstag
válasz speedernet #207482 üzenetére
Nálam: error page.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
dzsi23
addikt
válasz speedernet #207486 üzenetére
25 eladást mutatott, amikor néztem, hamar elfogyott, ami valszeg nem is volt.
-
zez-zez
tag
válasz speedernet #207504 üzenetére
A StrapCode készít ilyeneket a Mako 2-höz. Olvastam olyan infót, hogy a mako 1-hez nem jók, de a Mako 3-al kapcsolatosan még nem találkoztam infóval.
Én a helyedben írnák nekik a honlapon található üzenetablak segítségével, megkérdezném hogy a fenti szíjak megfelelnek e a mako 3-hoz. -
zez-zez
tag
válasz speedernet #207506 üzenetére
Tedd majd közé a válaszukat légyszi
-
csabulaxi
senior tag
válasz speedernet #207680 üzenetére
a flex néhol sikító
de a sterimo-t (igazából sterimob) is lehetne akár kerhernek (Kärcher) is hívni, de, hogy gőzborotva vagy nagynyomású mosó, az tuti kizárt (viharsarok)"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Relaxmpv
csendes tag
válasz speedernet #207732 üzenetére
-
pulutodurumo
őstag
válasz speedernet #207788 üzenetére
Szerintem még ne. A napi 10 mp+ teljesen elfogadható. A nyári melegben, aztán ősszel, télen úgyis kicsit máshogy fog járni. Ha nagyon piszkál a dolog, keress olyan pihenő pozíciót neki, ahol késik.
-
fagyalllo
őstag
válasz speedernet #207793 üzenetére
Nyomokban állati szövetet tartalmaz, de ez a sokkal drágább szíjakra is igaz.
Ha valóban valódi bőr kell, sokakkal együtt tudom ajánlani: [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
törölt tag
válasz speedernet #207795 üzenetére
Keresd meg itt privátban.
-
burjois
csendes tag
Nem vertek át, a látható felület bőr, esetleg belül lehet töltelék anyag, de az a sokkal drágább szíjakban is van.
.....gusztus dolga.
-
titán
Hirsch libertyt javaslok, az teljesen bőr. Mondjuk 12 ezer.
[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
valódi bőrnek is több kategóriája van. Te valószínűleg "genuine leather"-t vettél, aminél csak a "bonded leather" a rosszabb...
Minél feljebbi részből van a bőr, annál jobb:
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
nagyúr
válasz speedernet #207915 üzenetére
Te jó isten hová tetted a szemedet!
Hogy néz már ki az az óra! - Azon kívül, hogy igazi kétpálcás vurslikivitel.
Valami szebb: ez a mostani hátterem.. Kurvaszép.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
pulutodurumo
őstag
válasz speedernet #208080 üzenetére
Nagyjából, de tényleg csak nagyjából, egy tekerés, egy óra plusz. És igen, az automaták így működnek, ahogy írod. Húzhatod reggelig, nem számít.
-
dzsi23
addikt
válasz speedernet #208080 üzenetére
A második kérdésre igen a válasz, az első kérdésre meg engem is érdekelne. 30-40? Netán 50? Vostok szerkezetnél tök egyértelmű volt, lehetett érezni, mikor van maxon, Seagull, Miyota és Orient werknél nem érzek semmit.
[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
válasz speedernet #208086 üzenetére
Tedd a füledhez és úgy tekerd. Ha halk kattanást hallasz tekerés közben, akkor a főrugó teljesen fel van húzva és a csúszófék ("kuplung") hangját hallod.
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest