Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
válasz
BAti77 #191012 üzenetére
Köszi a kimerítő választ! Jó lenne legalább az egyiket látni élőben!
Esetleg van még említésre méltó allrounder alternatíva 36-38 mm-es tokkal, sportosan elegáns kinézettel, hasonló minőségben 2000 dollár alatt? Még a Nomos Club 36 és a Longines Master collection jöhetne szóba talán. -
fagyalllo
őstag
válasz
LattilaX #191005 üzenetére
Én valami új japánt vennék, a két márka mellé vedd fel a Citizent és az Orientet is a listára. Szépek és jópofák az öreg Doxák, de rendszeres hordás esetén jóval problémásabbak egy mai modern, acéltokos, jócskán vízálló órához képest. És nagyon kicsik. Ilyen régi vasat pedig vegyél alkalmi-ünnepi órának.
-
BAti77
aktív tag
válasz
Veron #190999 üzenetére
Az általad nézett AT-ban az Omega cal. 4564 (ETA E64.111) 8 köves, Precidrive (hőkompenzált) szerkezet van az ETA kvarc szerkezetek felsőbb osztályából. Az alap werktől az Omegába rakott verziót a pontosító modul különbözteti meg, ami ±10 mp/év pontosságot jelent.
-
cibere11
tag
Udv!
En casio orakat gyujtok es azt szeretnem megkerdezni toletek hogy ti honnan rendeltek orakat amik biztosan megjonnek es az aruk is turheto.Koszonom Telefonrol voltam.Bocs. -
LattilaX
tag
Sziasztok!
Klasszikus analóg órát szeretnék vásárolni de nem tudom hogy újannon egy Casio, Seiko (2 év gatranciásak általában) vagy egy régi úgy mond felújított órákkal foglalkozó weboldalon találtam Doxa karórákat a 60, 70-es évekből 30 ezer ft-ért (3 hónap garanciával).
Ti melyiket ajánlanátok? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #190977 üzenetére
UP
-
BAti77
aktív tag
válasz
Veron #190994 üzenetére
Ha a preztizst és az értéktartást nézzük: Omega AT. Ha a szerkezetet és az összeszerelés precizitását, abban picit jobb a Tudor. Rosszul járni igazán egyikkel sem fogsz, itt csak a szubjektív szempontok kell hogy döntsenek.
Én ilyen árszinten talán inkább a mechanikust választanám, főleg ha hosszabb távra gondolkoznék benne... -
Veron
addikt
Felmerült egy dilemma és ebben kérném a tanácsotokat. Fémszíjas, mid size, all rounder órának eszembe jutott a Tudor BB36 és az Omega SM Aqua terra is. Előbbiből automata utóbbiból a kvarc van kb. Egy árban. Melyik lehet a jobb választás? Itt most nem a leegyszerűsített auto vs. Kvarc állásfoglalásra gondolok, azon kívül minden más érvet szívesen meghallgatok.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Tiszteletes #190985 üzenetére
Ki nem?
-
válasz
Tiszteletes #190985 üzenetére
Szintén mindkét kézen van óra.
Mostmár minden nap. -
-szabi-
addikt
válasz
jookomak #190986 üzenetére
Balkezes vagyok és ezek szerint fura.
üdv
-
jookomak
őstag
válasz
CoolBoy323 #190977 üzenetére
Emlékeim szerint vadászcsiga odavalósi. Ha meg már összefutsz vele, csináltass is egy szíjat nála!
Balkezesek általában jobb kézen hordják az órát, jobbosok ugye evidens, hogy balon. Magyarázat: a kevésbé aktív kezeden kisebb eséllyel sérül a ketyegő. Aki ettől eltér, az fura, és pont.
-
-Ben-
veterán
válasz
schawo #190978 üzenetére
Neem, nyilván nem fogok minden kis apró karc miatt rögtön polírozni...
A legidősebb órám 13 éves, még sosem volt polírozva. Viszont az összes többi is már 5+ éves, ezekre mindenképp ráférne. A legújabb nyilván nem most lesz esedékes, csak látva, hogy mennyire gyűjti a karcokat az üveg körül, gondoltam rákérdezek, hogy mennyit érek egy ilyen cape-cod ronggyal, mert ahogy nézem, 2 éven belül esedékes lesz egy alapos polírozás.
-
válasz
-Ben- #190964 üzenetére
A fényezésnek különböző szintjei vannak. Ha egy kevésbé fényezett felületet jobban felpolírozol, akkor elüthet a tok többi részétől, végig kell menned az egészen, ha nem vagy felkészülve többféle pasztával. Ha pedig minden lényegeteken hajszálkarc után kéthetente nekiesel, már jövőre olyan lesz a tok, mint a szopott gombóc.
Nekem van 7 különböző pasztám (szálcsiszolttól a seggre vágódó légyig) és egy proxxonom, de csak gáz esetén veszem elő.
-
CoolBoy323
nagyúr
Sziasztok!
Szombathelyen van valaki, aki egy szíj állítás erejéig kölcsön tudná adni a stift-kiszedőjét?
-
terra052
őstag
válasz
t_a_m_a_s #190923 üzenetére
Aktívan használunk egy Polar M430-at és egy Fitbit Ionic-ot. Bár egyik sem amatőr kategória, ha úgy érzed, marad a futás, érdemes egy használhatót, megbízhatót és támogatottat venni (a Geonaute támogatása abban merül ki, hogy ha elromlott szó nélkül kicserélik
).
Futáshoz a Polar M430 tökéletes választás, csuklón mér és pontosan, teszteltük egyszerre több típussal és vagy mind ugyanarra és ugyanannyit téved, vagy mind jól mér (ebben a kategóriában). Vízálló, mindenálló, beépített GPS-es, nincs az állandó b****kodás futás helyett a telefonnal
A pulzusmérés pedig pont az elején a legfontosabb, ha érdekel komolyabban, privátban írj és elmondom, ne offoljam szét a topikot, bár egy sportóra semmivel sem offabb mint pl egy három szenzoros Casio -
andro93
aktív tag
válasz
fagyalllo #190973 üzenetére
Igaz, nem pontosan ezt ajánlottad, hanem ezt, de tudásban gyakorlatilag ugyanazt tudják, minimáslis eltéréssel, ahogy elolvastam a specifikációikat.
Ez volt még opció, de ebből csak bőr szíjas volt, illetve élőben nekem az jobban tetszett, amit megvettem.Szóval köszönöm még egyszer a Casio tippet.
(#190972) Lauda: köszönöm, első óra, de biztos, hogy nem az utolsó, már most imádom hordani.
-
andro93
aktív tag
-
-Ben-
veterán
Pulutodurumo, gipsztigris: köszönöm a segítséget!
-
gipsztigris
addikt
válasz
-Ben- #190964 üzenetére
Ha még nem csináltál ilyet, akkor először csak csattal, szíjjal erdemes kezdeni. Tele van a youtube polirozós videóval. Érdemes azokat is megnézni.
De önmagában egy jó anyag birtoklása még nem garancia a sikerre.
Ha komolyabb a baj, akkor 8 eFt környékén már csinálnak egy profi polírt és akkor nem érhet meglepetés. -
-Ben-
veterán
válasz
gipsztigris #190963 üzenetére
Nem tudom vele elrontani a tokot?
Még valamikor 2011 -ben írta „Seiko” (aki már nincs közöttünk - talán), hogy eléggé el lehet rondítani polírozással egy tokot, de nemigazán értem, hogy pontosan mire gondolt.
-
gipsztigris
addikt
válasz
-Ben- #190962 üzenetére
Én ezt használom. Betyárosan jó anyag, kell hozzá egy dremel vagy valami hasonló csiszológép és 100% siker!
A Cape Cod csak hajszálkarcokat tüntet el. Cape Cod alternatíva lehet töredékáron ez a körömpolírozó. Ezzel bátran neki lehet menni a mélyebb karcoknak is. Ha végigviszed a három finomságot akkor szinte tükörpolírt lehet csinálni. -
-Ben-
veterán
Polírozással kapcsolatban valaki?
-
-
evo87
őstag
válasz
Szulita28 #190953 üzenetére
Köszönöm, már valóban a kezemen van és egyszerűen imádom. Az új kedvenc. A mindennapi stílusomhoz (ing, esetleg zakó) jobban passzol mint a Baby Monster, és azért ez sem kevésbé ikonikus darabja a Seiko portfóliójának. Elegáns, stílusos, van kelló tömege, látványos, mégsem hivalkodó. Szerintem telitalálat és a beszerzés is zökkenőmentes volt a német üzletből, még alkudni is tudtam. A Samurai ára, hogy a Baby Monster és a rádiós Citizen AT8011-55E eladósorba kerül.
-
fagyalllo
őstag
válasz
alphaville #190950 üzenetére
Miért, olyan vastag? 😃
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- SörcsaPH!
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest