Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
apholyon
aktív tag
Esetleg ha ráértek, ajánlhatnátok nekem női órakat kb. 50k-ig (rugalmas). Leginkább fém szíjas, quartz szerkezetesre gondoltam, lehetőség szerint zafír üveggel (Citizen Eco-Drive esetleg?), de gyakorlatilag bármit szívesen fogadok. Ajándékba lesz, de nem határidős, így külföldi rendelés is belefér (sky, stb).
Előre is köszi
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
törölt tag
Meglett minden szét volt esve, benne volt a szekezetbe. Nem tudom, hogy honna lett rendelve.
-
TOZ
addikt
válasz gipsztigris #178967 üzenetére
Én akkor kérném azt a tucat (12 db) GS-t.
:-D -
-
nagyúr
Ahogy most kerestem, még a Grand Seiko Spring Drive (9R65 pl.) szerkezete olyan, mintha folyna a mutató (álá Bulova Precision).
Lehet itthon ilyet kapni, illetve mennyire elborult az ára?Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Spet
addikt
válasz knoxhu #178969 üzenetére
Gyanús, hogy mentett "átépítés", mert így néz ki az eredeti összeállítás (nehéz szülés volt)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Bazsi101
tag
válasz ijjen nincs #178978 üzenetére
Nem mindegy
-
@mriya@
őstag
válasz ijjen nincs #178974 üzenetére
Jó bastagbszíjat keresel!
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
ijjen nincs
tag
Jó reggelt Olvtársak!
S.O.S. szeretnék vásárolni zulu nato szíjjakat Bp.-n 18 mm vastagságban. Tudna valaki segíteni? Köszönöm előre is!
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Hali! Egy kvarc Tissot tömítéscserét kb. milyen összegből lehet megoldani? Illetve hol érdemes ezt kivitelezni?
<< Heimdal >>
-
knoxhu
senior tag
Ez a facebookon hírdetett Fortis eredeti?
-
titán
-
TaylorPro
addikt
válasz Lauda #178949 üzenetére
Napi szinten ki-be takargatni a TV-t azért elég beteges. Bírom amikor valaki elad pl egy monitort, és a gyári fólia már rá van égve, mert jaj vigyázok rá. Használati cikkek, használni kell nem múzeumban él az ember. Sógoromék az inox hűtővel jártak úgy hogy ráégett a fólia mert azt hitték az az ujjlenyomat mentes bevonat. Sokan a műanyag ablakokkal járnak így. Jól van az, majd leveszem. Utána rásül a védőfólia. Persze az ember legyen igényes, nincs is ezzel baj, sőt. De van egy határ.
Szomszédomban van egy ember, Peugeot 307, kiáll hétvégente, de csak hétvégente az udvarra, leül mellé a hintaágyba és nézegeti. Soha neml áttam még vezetni! A kocsi mintha szalonban állna úgy néz ki! Ugyan ez a Peugeot motorja, csak az havi egy, azzal néha megy is. Ilyennek minek autó?
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
dik
őstag
Na ne vicceljetek már takargatni kell a gépet.
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
csabulaxi
senior tag
-
titán
-
titán
válasz Tiszteletes #178945 üzenetére
Végülis elég nagy rendetlenségben élek, mégis a műszaki cuccaimra nagyon vigyázok. Pl az autómat akár kitakarítom minden nap, a lakás az nagyon ráér.
[ Szerkesztve ]
-
-
titán
A solaros órát mennyire zavarja az átlátszó nylon zacskó? Ha teszem azt nem használom és nem szeretném hogy porosodjon, Nyilván a sec mutató úgyis jelzi ha merül, illetve amelyik jelzik a töltöttséget annál amúgy is látni, már ha nézegeti az ember. Elméleti szinten érdekelne egyelőre a dolog. Mondjuk a nighthawk-om azóta is abban van, még nem is hordtam. Néha napoztatom, de azt is zacsiban.
-
TayRol
nagyúr
Mint kiderült, volt itthon műszerész készletem, így 1 perc alatt lecseréltem a fém es a bőr szíjakat is NATO-ra.
-
TayRol
nagyúr
válasz Tiszteletes #178932 üzenetére
Köszi, ez teljesen jó.
485: itt melyik szerszám a szíjleszedő?
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz TayRol #178930 üzenetére
Én ezt rendeltem, és tökéletesen ellátja a funkcióját. Bőr, Nato, fém szíjakat már cseréltem vele.
Türelem az kell hozzá, mert vagy 35 munkanapba tellett, mire megérkezett, de nem nyelte el a posta. De ennyiért, megéri várni.
[ Szerkesztve ]
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
TayRol
nagyúr
válasz Tiszteletes #178929 üzenetére
hm, ezen még nem gondolkoztam...
esetleg tipp/tanács van a megfelelő szerszám(ok) beszerzési helyét illetően? nem a global ebay-re gondolok hanem kicsit szűkített körre, mondjuk 1-2 linkkel.
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz TayRol #178927 üzenetére
Vegyél hozzá szerszámot! 1-2 dollár. Nézd meg a youtube-on, hogyan kell cserélni. Tedd meg, a megfelelő szíj épségét biztosító óvintézkedéseket, és cseréld le magad. Egyebek közt ennek előnye, hogy csak magadnak tehetsz szemrehányást. (Nem kell, mert ügyesen meg tudod csinálni) Illetve eztán magad tudsz cserélni bármilyen szíjat az óráidon, amihez van szerszámod, szíjad, opcionálisan alkatrészed. +másnak is tudsz tanácsot adni, segíteni.
Felesleges a szervizekkel szemben ennyire bizalmatlannak lenni. Csak nem olyanok ezek is mint az autószerelők.
[ Szerkesztve ]
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
TayRol
nagyúr
Szeretnék vásárolni (és max két héten belül kézhez kapni) szép sötétkék 21mm széles NATO szijat. Nincs esetleg valakinek elfekvoben, vagy tipp, hogy hol érdemes venni?
Illetve nem tudtok jo embert/helyet a szíj cserére? Nem bízom a szervizekben, hogy az eredeti gyári fém szijra megfelelően vigyáznak-e... Kifizetem, csak legyen jó a munka.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Alyx01 #178864 üzenetére
Acél tok, zafír üveg, feltehetően jó minőségű tartós szerkezet. Mi kell még? Nekem nem jönnek be a nyitott számlapos órák, de ez a te órád lesz. Ha jó a méret /üzletben próbáld fel mindenképpen/, kézre simul a tok, kényelmes és tetszik is, akkor vedd meg. 42mm alatt rengeteg órát tudnék ajánlani, de egyszerűbb, ha te keresed, mert te tudod, melyek tetszenek és mire akarod használni. A keretedből sok Seiko, Orient kijön; kínait nem ajánlok, ha nincs órásmester jóbarátod. Bulova 96B229 v 230 is kijöhet ennyiből, ha pontos kvarc kell folyós mp mutatóval. Citizen Eco-drive is. Szóval a bőség zavara. Zafírral viszont nem olyan sok bír. Casio Lineage is jó választás, visszalapozva ott a képe. Válogass, ne kapkodj, ha nem vagy biztos a dolgodban.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
busman
veterán
Van itt valakinek egyedi, moddolt vostokja? Kérhetek pár képet, jöhet privátban is.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
@mriya@
őstag
válasz petterke #178905 üzenetére
Az analóg kvarc szerkezetek többségének van akkora holtjátéka, hogy ha némelyik indexre pontosan is üt a másodpercmutató, másiknál üthet mellé is.
Valóban jó megoldás a BulovaPrecisionist.
Vagy egyszerűen nem szabad foglalkozni vele!Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
titán
válasz petterke #178905 üzenetére
Nem szerkezetfüggő, hanem darabfüggő. Hogy áll épp a szerkezet a házban. Ha véletlenül épp jól, akkor az első szerviznél úgyis elmászik majd. Vegyél álló mp-mutatós kvarc kronót, vagy vegyél Bulova Precisionistet, ha ez kulcs kérdés, az nem üt sehova, mert folyamatosan kúszik (mp-ként 16x aprót üt). Vagy vegyél mechanikus szerkezetest, mert azok is kúsznak, nem látszik hova ütnek.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Sungoo
addikt
válasz gipsztigris #178908 üzenetére
Talán ez a dolog az, ami az óramániát is letöri(né). Jut eszembe, a friss zöld Citizenednek mekkora a tokja?
(#178907) consono
[ Szerkesztve ]
-
petterke
újonc
válasz schawo #178904 üzenetére
Okés, ezt értem és el is fogadom. Ha bemegyek a boltba, megnézem és nem pontos, akkor nem fog tetszeni és nem veszem meg. Inkább az lenne a kérdés, hogy ha találnék egy olyat ami középre üt, akkor ez ott is marad-e annál a szerkezetnél, vagy ez "elmászhat" idővel?
Nem szeretnék utólag reklamálni sehol sem, csak gondoltam rákérdezek itt.
Feltételezem, hogy quartz szerkezet és szerkezet között ezért van különbség, egy Grand Seiko quartz 2 motoros szerkezetnél ez gondolom nem fordulhatna elő
-
titán
válasz petterke #178901 üzenetére
Az egyik kiszemelt óránál azt vettem észre, hogy a másodperc mutató nem pontosan az indexekre üt, ráadásul a számlapon ez elég feltűnőmert az index végig kijön a mutató helyéig
hölgy szerint ez nem hiba és az Omega quartznál is előfordul
Ennyi
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
DrDante666
tag
válasz SOAD19 #178893 üzenetére
Nagy köszönet, hogy még a szállítás kapcsán is próbáltok segíteni.
A legtöbb helyen GLS futárral küldik, a postai átvétel ezért nem volt opció.
Az említett GLS csomagpontra viszont szoktam járni, csak az oldalon nem volt feltüntetve, de jó tudni, hogy van rá lehetőség, ezzel meg is oldódik a problémám.
Végső esetben munkahelyen sem lett volna lehetetlen, csak azért tűnt szimpatikusabbnak a bolti átvétel, mert ha pl. megbeszélésen vagyok, onnan nem tudok kiugrani és másokra pedig sem szívesen akasztok ilyen teendőt hasonló okból.[ Szerkesztve ]
-
petterke
újonc
Kedves szakértő Urak! Analóg quartz szerkezet témában szeretnék segítséget kérni. Órákat nézegetek ilyen szerkezetekkel és szimpatikus a Citizen eco-drive szerkezete. Az egyik kiszemelt óránál azt vettem észre, hogy a másodperc mutató nem pontosan az indexekre üt, ráadásul a számlapon ez elég feltűnőmert az index végig kijön a mutató helyéig (Citizen "Excalibur")
Ezeknél a szerkezeteknél ez innentől ilyen és kész? vagyis ha van szerencsém találni egy olyat ami pont az indexre üt 12 óránál akkor ez várhatóan ilyen is marad, vagy ez tud ide-oda vándorolni? Gondolom ez nem állítható (mondjuk emiatt nem bontatnék meg egy órát...) A szerkezet száma egyébként E168A másik kiszemelt órában egy ETA quartz van, precidrive megjelöléssel. Ezt még nem tudtam személyesen megnézni. Ennél is ugyanerre számíthatok? Ez egy Certina lenne egyébként.
Egy órás üzletben a közepesen felkészültnek tűnő eladó hölgy szerint ez nem hiba és az Omega quartznál is előfordul...sőt!Előre is kösz a véleményeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest