Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Kvelstadt #276835 üzenetére
"egy sima hatossal egyszerűbb és számomra nagyszerűbb lenne az az óra"
Ez már szubjektív, én pl. szeretem a kismásodperces órákat is, szívesen lemondok cserébe a 6-os számindexről.
Bár engem az sem zavar, ha egy varázsitallal felpumpált gall a számlap másik felére üti a római 8-ast.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Kvelstadt #276823 üzenetére
Azt a 'flancolást' eredetileg a MoD írta elő a Dirty Dozen specifikációjában.
Már ha elfogadjuk, hogy a Revelot a DD-45 előtt próbált tisztelegni, mert ez azért másoknak talán jobban sikerült.
-
ricsik
őstag
válasz
Kvelstadt #276823 üzenetére
Hát Formex eléggé más karakter
Nekem mondjuk kimondottan nem tetszik, az ára meg főleg. Ha hozzávesszük, hogy 900 Vickers, gyakorlatilag karcálló a mindennapokban, odaverés nélkül, akkor nem is vészes az ára. Ezt a fajta keményítést aránylag kevesen csinálnak. Sinn Tegimente a bakancslistámon van, de az ennek a duplájába kerül. Egy Tegimentes U1-ért odaadnám a fél vesém -
ricsik
őstag
válasz
Kvelstadt #276803 üzenetére
Régóta szemeztem a Murph-el, nekem kimondottan tetszik a mutató, mert így univerzálisabb. Lehet Field Watch, de lehet Dress Watch is.
Viszont amiről a sok YT hős nem nagyon beszél, hogy nagyon csillog a napban a zafír. Állítólag pont rossz ívben hajlik a kristály és ha jól vettem ki AR sincs rajta. Ráadásul a Lume is pocsék. Egy ilyen drága óránál azért ezek zavaróak. -
SOAD19
addikt
válasz
Kvelstadt #276788 üzenetére
Jó óra lenne, de nekem az az óramutató nagyon nem az esetem. Egy filed watchhoz, biztos, hogy illik egy ilyen cirádás mutató. Ezt inkább egy klasszikusabb, elegánsabb órához tudom elképzelni. Az Expedition stílusú, nyíl óramutatóval jobban tetszene, vagy bármi mással, ami sokkal egyszerűbb. Pl. a normál khaki mutatóval.
-
SOAD19
addikt
válasz
Kvelstadt #276686 üzenetére
Alapvetően nekem is bejön a fehér számlap, de csak akkor, ha valamilyen színnel fel van dobva. Ha fehér a számlap, és a mutatók, indexek sima fém színűek, az nekem túl steril, unalmas. Pl.: [kép] Így már jobb egy fokkal: [kép]
Egy fehér számlapos órám van, azon van is bőven szín, narancssárga: [kép] -
válasz
Kvelstadt #276676 üzenetére
Ami kimondottan tetszik benne, hogy vették a fáradságot, és a masodperc mutató, valamint a chapter ring számai színében vannak a számok a dátumtárcsán is
Ami viszont nem tetszik, az maga a chapter ring, és az az körüli nagy polír függőleges gyűrű.
De hát ízlések és pofonok -
dzsi23
addikt
válasz
Kvelstadt #274646 üzenetére
"Elégedetten bólogattam volna a 3hertzre is."
Akkor végül is teljesen mindegy, mert 3hz alatt nem nagyon fogsz már új (kar)órát találni (Vostokot esetleg, de az lényegesen alacsonyabb árkategória).
Ezen az árszinten, ha svájci, akkor általában 4hz, kivéve, ha a nagyobb járástartalék miatt lecsökkentik 3hz-re, de azzal meg dupla üzemidőt nyersz, kinek melyik fontosabb: szebben vagy hosszabb ideig járjon. Pl. nekem teljesen mindegy, mert a 3hz is szépen jár, és a 40 óra járástartalék is elég.
Japán fronton, Miyota esetén, ha 8-assal kezdődik a szekezet típuskódja, akkor 3hz, ha 9-essel, akkor 4hz. Ha pedig Seiko szerkezet van az órában, az jó eséllyel 3hz lesz, a 4hz náluk rendszerint magasabb árszinten fordul elő. -
SOAD19
addikt
válasz
Kvelstadt #274582 üzenetére
"Mi az hogy túl vidám nekem? Mit mondtam hogy máris ilyen dolgokat lehet tudni rólam?"
Az jött le nekem, hogy az első, azaz egyetlen órát akarsz magadnak venni. És az általam mutatott Farerek inkább 2., sokadik óráknak jók inkább, ezt értettem azalatt, hogy nem lenne ideális Neked. Illetve amiket linkelték órákat, azok inkább konzervatívabb darabok. De írod, hogy már van órád, úgyhogy tévedtem.
A kék Farer most nekem is megtetszett, csak nem túl olcsó, és az 50m helyett is jobb lenne a 100 m-es vízállóság. És a butterfly csatos fém szíjért is:
Szerintem, csak elegáns órához illik a butterfly csat, és ez a Farer abszolút nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest