- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
TommyY2 #54556 üzenetére
hirtelen úgy értelmezte, hogy Alpin hatokkal hoztad ki a komplett szettet annyiból
Szerintem nem gyári az acélfelni (sumonál van 70k tpms-sel, amik szintén nem gyáriak) ha úgy alakul én azt fogom megvásárolni és ahhoz találtam saját beszerezésből még 4-5k/db olcsóbban gumit.... Passaton a Lafuenn i-Fit tökéletesen teljesített, teljesít télen, így nekem bőven elegendő lesz szerintem az a gumi a Swiftre is.
2ozzmexy: pár hónapja tesztvezettem pont Swift után egy Stepwayt, okés okés dinamikusabb volt, hogy megfújta a motort a turbó ill. aláírom már régen nem az az alap Logan fííííling, mint ami akkor volt amikor még 17 éve (jujj) vettük az első új Ignisünketde valahogy mégis azt éreztem én is elől és Édesapám is hátul ülve, hogy még mindig ott lebeg a szemünk előtt, hogy mégiscsak egy Dácsia.... mondjuk meg kell valljam a Swift azért belsőre (ill külsőleg is) elég modernnek hat, szóval ilyen kisautóba nehéz felvennie a szememben a versenyt vele.... de ha viszont azt nézem, hogy teljesen felextrázott Sandero (itt most a simáról nem a Stepről beszélek) 3-400kval olcsóbbra tudom konfigurálni, mint egy Swiftet, akkor ilyen szemlélettel viszont elgondolkodtató.... (azoknak akinknek mondjuk fontos az, hogy turbós legyen a motor)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest