Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma voltam a szalonban egy swift GL lett volna a kiszemelt de mondta csaj, hogy felejtős. Legkorábban októberben tudnak hozatni de nem tud árat garantálni, meg színt se.
Hogy ez mi miatt van azt nem tudom.....
Van a szalonban egy kék GL+, nagyon úgy néz most ki, hogy az lesz az áldozat. -
Danex
addikt
Valaki tud valamit a suzuki kiszállítasi stopjárol?
Elvileg belső raktáron lévő autómat nem szállítják ki a kereskedéshez és semmi miértet vagy mikortot nem tudtak mondani. 
-
válasz
dethroner
üzenetére
Köszi
Többi kérdésre én csodálkoznék ha a jelenlegi hibrid 2 literrel jobb lenne fogyiban városban (1.4t) mint a "régi" moci. 1 is már teljesen jó lenne ettől a technikától.
Az enyém allgrip automata, elég konzekvensen 10 liter a város. És ugye ez más autóimhoz képest magamhoz hasonlítva nem rossz (i30 1.4 manuál volt 9, és az iq 1.0 manuál is volt 7-8). Pályán el van 7-ből általában (sík 130, hegyes terep és szeles idő nyilván más). Közúton ritkán van de ott termeli a benzint 90 körül (Erdély kis vékony útjain szerintem 6 alatt volt). -
Danex
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Ezzel tényleg az a baj hogy nagyon nem mindegy hogy pálya, főút, város milyen arányban van, a hibrid kB csak városban érvényesül szerintem. Az se mindegy hogy vidéki város kicsi forgalommal és lehet visszatolteni hosszú kigurulassal vagy nagy forgalom ahol majdnem kidudálnak ha csak motorfekkel lassitanal.
-
zsolt19900
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
követem az S-cross csoportot, és ott a 4.x tól egészen 8-9 literig elmennek a "fotók"
a miénk 6.1re van beállva 7ezredik kilométert átlépve normális vezetési stílussal (Édesapám átlagosan vezet én pörgősebben és így azért átlagoljuk egymást
)
Szóval teljesen furcsa adatokat tudnak kifényképezni az emberek -
laca891
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Az enyém az 91 lovas (1,2-es)
Sima, egyenes úton GPS szerint 180 fölé nem igen lehet vinni a 175 km/h sebességet viszont könnyen ellhet vele érni. Persze, ha az ember 4. fokozatban pörgeti az más. -
-
Srácok, Scross csomagterében két oldalt van 1-1 műanyag takaró elem, azt lehet valahol kapni? Próbáltam a nagyobb Suzukis webshopokba keresni, de eddig nem találtam. (Hamarosan megy éves szervízre, ha más nincs, ott is megkérdem majd)
Jobb, balNe kérdezzétek, hogyan tűnt el, mert fogalmam sincs. Elmentünk Balatonra, második nap vettem észre, hogy nincs a helyén ÉS az autóban sem találtam sehol.

Néztem ott ahol pakolásztunk, de ott sem volt már. Egyet tudok elképzelni, hogy amikor pakoltunk ki, akkor valahogy kipattant a helyéről, és kiesett, aztán nem vettük észre. -
tboldi
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Akkor az valójában csak olyan 160-165.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
a 2005-ös 1.3 is kb ennyit megy a 90LE-s motorral.. állítólag

de mióta/miért fontos a végsebesség? -
Bazze, yottube-on fent van a videó, ahol a srác a kis 83 lovas swiftet autópályán kihúzatja 184-ig!
lehet, hogy lejtős rész volt de többször is 175-180 között megy vele. -
válasz
Tom1939
üzenetére
Winkler mondja is a videójában, hogy az egyel ezelőtti erőforrásnál (akkor még a hybrid választható extra volt) pár decit jelentett az átlagfogyasztásban. Annál még a pacik sem tűntek el, mert ugyanaz a motor volt, csak hybriddel vagy nélküle.
Elvben ennek az új 83 lovasnak, mindenképpen még gazdaságosabbnak kell lennie. hogy erőben, dinamikában mennyit veszített azt nem tudom még.
Nagyon sajnálom, hogy már nem választható a 90 lovas de hát egyre szigorúbb előírásoknak kell megfelelni.
Már arra is gondoltam, hogy veszek egy alig használtat 20-30 ezer kilométerrel. -
dethroner
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Anyámnak van egy 1,3-as wagonr-je, na az tényleg csodás motor. Pályán gps szerint 150-es tempóval repesztettem vele, igazi halálközeli élmény volt, de tudta végig a 700km-t 3 személlyel.
Van egy másfél éves hibrid swiftem, nagyon jó masina, 90 ló szépen viszi. Hogy milyen lehet a gyengébb verzsön, hát nem tudom. Viszonyításként annyit, munkatársamnak volt egy 1,4-s scross, amit 3 évesen beszámoltatott egy hibrid srossra. Kérdeztem milyen a herélt motor, azt mondta nagyon észre lehet venni a 140 ló után most csak 129 felett ül. -
válasz
mefistofeles
üzenetére
Upsz, bocsánat, azt hittem ebben már a 83 lovasat tesztelte.

-
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Winkler ódákat zengett róla, hogy milyen jót lehet vele autózni.

Pályán is bírja a 130-at, de ott azért már zajos lesz, de város / főúton szerintem sok gond nem lehet vele.Más téma, hamár fogyasztás is előjön néha:
Megvolt az idei balatonos nyaralás, 4-en, klímázva, tetőbox-al, fullra pakolva az autó főúton (90-100, dinamikusan gyorsítgatva) elhozott 6,5L-el, visszafele 6,9, mert nagyobb volt a forgalom, több volt az araszolgatás.
. Összességében a box és a fullra pakolás miatt én simán 1L-el többet vártam, valószínű pályán lett volna már 7-7,5 körül.
-
-
AMD Power
titán
válasz
mefistofeles
üzenetére
KI kell egyet próbálni! 
-
-
dethroner
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem fognak hiányozni a lovak?
-
Nagyon úgy néz ki, hogy imádott 1,3-as 2007-es swiftemet egy új 1,2-es hybridre cserélem....
-
dethroner
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Ez azért van, hogy örüljetek. Ilyen benzinárak mellett, amíg a kúton nem szembesültök a realitással, egy kicsit kényeztet a suzuki hogy még jobb szívvel gondoljatok rá. A tankolás után meg visszazökkentek oda, hogy jó kocsik ezek, még akkor is, ha mégse annyira takarékosak, mint a kis japó mérnök belétáplálta
-
SirKero
őstag
A mapokban tettem egy 386 km-es utat végig pályán.
100-110 km/h sebességgel végig. Most ne menjünk bele,hogy pályán ez mennyire életszerű egyszerűen nagyon ráértem
A lényeg , hogy a fogyasztásmérő végig 4,9-5,0 litert mutatott ezzel szemben itthon amikor rátankoltam 5,6l jött ki.
Azért ez a különbség bőven hibahatár felett van. Eddig többé kevésbé ( 1-2 dcl. ) jól mutatta a fogyasztást.
-
válasz
AMD Power
üzenetére
Szerintem a Dusterrel sem. Nem is értem az egészet. ha mondjuk max. fél misi lenne a különbség (az egyéb paramétereket most mellőzzük) akkor még csak csak. De így...? Ha valakinek van pénze az S Cross-ra annál nincs kérdés, akinek meg nincs annál se.
nem csúnyák az új Daciak de azért más kávéház.
Tegnap ültem egy 2019-es tip-topp dacia logan-ben. Mikor visszaültem a kis 14 éves 1.3-as swiftembe, akkor azért elmosolyodtam.... -
AMD Power
titán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én sem! FB pl szét szedték a cikk írót ,hogy egy vicc az összehasonlítás. Akkor már legalább a Dusterrel tették volna.
-
-
AMD Power
titán
Tesóm nagyon nem szereti a benzines autókat. Most is egy KIA Ceed 1.6 CRDi használ. Szerelőnél volt az autó. Elkére egy napra az SX4-t. Nah mondom milyen volt a benzines Suzuki? Erre ő... Nagyon jó!

Barátnője ki is akarja próbálni, neki is bejött.
-
Ezekiel.
tag
válasz
fatalerror19
üzenetére
Nem volt kisebb :/
-
fatalerror19
csendes tag
Olvastam már recsegésről is de én még csak akadozással találkoztam. Egyszer próbáld meg a legkisebbel írni (ha van kisebb a 4x nel, nem emlekszem igy), hátha megoldja, ha nem, akkor sajnos nem tudok segíteni:D
-
Ezekiel.
tag
válasz
fatalerror19
üzenetére
Nem akad, csak recseg. Elsőnek azt hittem, hogy a hangszórók szarok de sima rádiónál semmi recsegés.
Igazából a maximális sebességgel írtam, de valamelyik cd-t csak 4x-esen lehet írni az azon is ment és úgy se volt jó.
-
Ezekiel.
tag
Sziasztok, adott egy Suzuki Swift 1.3 2006-os autó amiben a gyári rádiója van.
Ha rendesen hallgatom a rádiót akkor nem recseg, viszont ha kiírt lemezt hallgatok akkor recseg össze vissza, miért lehet ez? (mp3 320kbps, 44100Hz stereo és audió CD-ként lett kiírva).
-
-
TommyY2
tag
válasz
Gyöször
üzenetére
Épp most olvastam az S-Cross fórumon, hogy meglehet érezni a klíma be-ki kapcsolását, ezek szerint biztos, hogy az volt.
Az igazán meredek lejtő pl. Badacsony rózsakövek felé vezető út. Tavaly voltunk arra, lejtőn lefelé 1-esben 5000-es fordulaton is kellett használni a féket rendesen.
Csak nem a Motul Eco-Lite olajat próbáltad, ha igen, kíváncsi leszek a tapasztalatokra.
TommyY
-
2ozzmexy
senior tag
-
AMD Power
titán
Ez a "teszt" valami vicc?

Új autót olcsón? Dacia Sandero Stepway vs. Suzuki SX4 S-Cross
-
TommyY2
tag
válasz
Gyöször
üzenetére
Egy érdekes dolgot tapasztaltam a napokban a K14C-nél.
Meredek lejtőn indultam hideg motorral 2-esben motorfékkel. Meglepődtem, hogy érezhetően volt motorfék, aztán néhány 10m után hirtelen megszűnt.
Nem tudom, hogy mi történhetett, talán összefüggésben volt a hideg indítás utáni dúsabb keverékkel?
Azt olvastam régebben a nagyobb szelepösszenyitásról, hogy annak köszönhetően a motor talán kevésbé kokszolódik.
TommyY
-
Dr. Oid
senior tag
Azért tanulságos, hogy egy ilyen radar kérdésből is kihoztatok, hogy sok béna minek vezet, gyaaa.
-
válasz
dethroner
üzenetére
20 éve van jogsim, csakis tükörből tolatok. Centire rá lehet így állni a falra. A touran automatikusan ledönti a jobb tükröt a padkához. Nem tudnék a vitara kamerára hagyatkozni. Csak az utolsó fentieken használom, meg tolatás megkezdése előtt, hogy van e mögöttem gyerek.
-
dethroner
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
26 éve vezetek, skodán, zsigulin szocializálódtam, mindig ment a tanításkor kapott instrukció, fordulj jobbra és a vállad fölött nézz hátra. Aztán elkezdtem lustulni, már csak a tükröket használtam. Tökéletesen jól elvoltam a 3db tükörrel. De amikor beszállok a swiftbe hátramenet megkezdése előtt csekkolom a két oldalsó tükröt, utána viszont már csak és kizárólag a kamerát nézem. Max ha nagyon közel kell állni a jobb oldali padkához, akkor lefordítom a jobb tükröt és azt is odacentizem. Aki kipróbálta és azt mondja hogy a kamera rosszabb mint a tükörből tolatás, vagy a radaros csiripelés, azt megvizsgáltatnám Csernus Imrével
-
tboldi
nagyúr
Én meg egyszerűen figyelmetlen voltam, nem néztem a tükörbe, hogy ott egy villanyoszlop.
A pillanatnyi agykihagyáson nem segített volna semmilyen kamera vagy radar, abban a pillanatban azokra sem figyeltem volna. 🤷♂️
[kép]Azért túl nagy baja nem lett, kapott egy másik, bontott csomiajtót (ezzel együtt egy spoilert is grátiszban)*, a lökhárító meg ki lett nyomva, a repedés meghegesztve és lefújva.
*Igazából két ajtót, gyorsan kellett valami, hogy tudjam tovább használni az autót, így lett előbb egy ezüst, azzal jött a spoiler is, aztán pár hónappal később találtam egy elfogadható pirosat, amire át lett szerelve.
-
blakey
titán
válasz
Dr. Oid
üzenetére
Neked filléres, az autógyártónak nem az, ami neked 50 Fillér az a gyártónak 50 millió Ft, ugyanis nem egy darabban kell gondolkodni, hanem sokkal többen. Ha beleférne akkor már más is lehetne, pl. kormányfűtés stb., és így már nem lesz értelme felszereltségi szinteknek, értelmét veszti a gyártó üzletpolitikája. Persze ezen lehet vitatkozni, hogy jó-e vagy sem, de jelenlegi formájában nem fér bele, mert így "gazdálkodtak".
-
blakey
titán
válasz
2ozzmexy
üzenetére
nem mindenki született Fittipaldi, senki sem az anyatejjel szívta magába. - teljesen felesleges megindokolni azt, ha valaki nem tud vezetni, de van jogsija, inkább ne vezessen. Nem mindenki úgy született, de aki elmegy vezetni az úgy kapja meg a jogsit, hogy valóban tud is, és nem kell "Fittipaldinak" lenni hiszen nem vicc a vezetés, akár életekről is lehet szó, ha rosszul méri fel a dolgokat, aki fél ne vezessen, aki bizonytalan, ne vezessen, aki csak úgy kapta jogsit, ne vezessen, aki iszik ne vezessen, aki fáradt ne vezessen, stb. A gyalogosoknak is kéne jogsi, mert a "hülye" képes egy teherautó mögé besétálni amikor hallja, látja, hogy épp tolat.
-
Danex
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Én először tükör aztán kamera, nagyobb a látószöge is, ha pedig látom hogy sarkon lehet valami akkor oldalsó tükör.
Múltkor volt olyan eset parkolóházban, hogy kis póznák voltak lerakva, hogy a lift miatt ne álljanak hátrébb az emberek. Pont olyan magas volt, hogy a hátsó ablakon már bárhogy mozogva se lehetett volna látni. Bal tükörben már nem látszódott az utolsó darab. Jobb tükörben meg a mellettem álló autó takarta ki.
Kamera nélkül szerintem neki is mentem volna, mert utólag döntöttem úgy, hogy odaállok és nem néztem meg előre.
-
AMD Power
titán
válasz
dethroner
üzenetére
Én pl mindig tükőrből parkolok be hátrafelé. A legkisebb helyre is "lazán" betudok parkolni, illetve utána jobb orral kiállni onnan. Orral nem szeretek parkolni.
Én nem tudok állást fogalalni a tolatókamerás témában. Az enyémben nincsen, nem is szeretnék. De az tény,hogy az SX4 hátulja is elég magas, egy kisebb gyerek van mögöttem észre sem veszem! :(
-
Gyöször
senior tag
válasz
2ozzmexy
üzenetére
Ha elől valaki bemegy a kocsi elé mikor hátrafele nézve tolatsz akkor rácsipog. De nyugodtan fikázzátok aki használja én szeretem az ilyen extrákat. Zsiguliba nincs és nem is volt, de odateszem a vonóhorog gumóját +-5 centire ahová szeretném. Suzukit meg becsukott szemmel mert csipog. Pár napja még arról ment a diskurzus, hogy meg kell venni a glxet mert az qrvajó, most meg előjöttek a nagyokosok, hogy gyökér aki csak radarral tud tolatni mert a long tranyóval tükör nélkül körbetolatja a veszprém ralit gyorsabban mint egy wrc :-) jó lesz má'...
Akkor vegyen mindenki GCt? vagy nemtom mi a legalja..
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
blakey
üzenetére
99,9%-ban egyetértek veled, de nem mindenki született Fittipaldi, senki sem az anyatejjel szívta magába. Sokaknak (itt is bizonyára) úgy van jogsija 10+ éve, hogy a 100ezer km-t nem sikerült elérni, én az első 10 évben mentem 600+ ezer kmt a munkámból, az életmódomból meg a lehetőségekből fakadóan, de nem mindenki olyan mint mi.

Egy Vitara vagy egy nagyobb SUV méreteiből adódóan akkora holterekkel rendelkezik, hogy akárhogyan feszengsz nem látod be. A nagyobbik gyerekem most 96cm magas, ha a Vitara mögé áll nem látszik, ha nincsen kamera, akkor kivasalom a **csába... Legutóbb egy kiscsaj döntött úgy hogy cipőt kell kötnie a lökhárítótól 5 centire, ha nem nézek rá a képernyőre az is tepsiben végzi... (járó motorú autó mögött kell cipőt kötni... a biztosítási alkuszok ajánlásával)
Korábban már írtam, hogy a Fóti OBI parkolóban a kocsi orra előtt futott el egy 3 év körüli "művésznő" (tolatva álltam be, megszokás, pont a nemtörődöm CSOK vadász szülők miatt szoktam így), ha nem lett volna a fején egy rózsaszín bojtos sapi, akkor elindulok, de feltűnt az elhaladó bojt a géptető fölött, így megúszta.
Egy szó mint száz, jó az a kamera, ahogyan nőnek az autók és az egy négyzetméterre eső életképtelen agyhalottak száma, igenis indokolt hogy egyre több kütyüt tegyünk az autókba, mert a természetes szelekciót meg kell előzni, így én is ragelhetek nektek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tomeeka28
aktív tag
-
dethroner
veterán
válasz
DIEGO15
üzenetére
Mármint milyen hangvétel? Mire gondolsz, rosszul hallasz, recseg, sistereg a vétel nálad?

Valami félremegy ebben a parttalan vitában úgy látom. Tükörből kiválóan lehet tolatni, be lehet állni szűk helyre. De azt kamera nélkül sose fogod tudni, hogy az autó segge mögött mi van, csak ha látod. Ha a parkradar észlel és jelez, megállsz, de csak egy műanyag palack van ott, míg kamerával meg látod hogy mi az, simán átmész fölötte. Szóval nem vagyunk denevérek hogy sípolásból tájékozódjunk
Van szemünk oszt nézzünk vele. -
blakey
titán
válasz
Moleman
üzenetére
A probléma forrása manapság az, hogy sokan segítőkkel tanulják meg a vezetés, aztán amikor már egyedül indulnak útnak akkor előjönnek olyan amatőr hibák, hogy csak lesek. Volt olyan esetem, hogy mentem az utcán, odajött egy nő, hogy segítsek parkolni az autójával, mert nem tud beállni, mondom oké, persze előtte csak lestem. Beültem az autóba és mindenhol érzékelő volt, tehát vakon is beparkolhatott volna, de nem mert, mert nem érezte az autót (Yaris), kicsinek érezte a helyet. Nem azt írtam, hogy nem jó, de nem azzal tanuljanak vezetni, parkolni. Tehát mindenféle segítő nélkül kéne tudni vezetni. 20 év múlva önvezető Teslával szerzik meg a jogsit?
Egyébként addig amíg nem szokom meg az új autót eléggé óvatos vagyok az első 1-2 hétben, hogy megszokjam a viselkedését, a méreteit, utána már úgy használom ahogy tanultam, mivel a jogsi megszerzése után rögtön Transportert vezettem így ott tanultam meg a tükörből való tolatást, így ismertem meg, hogy milyen a tükörből való parkolás, stb. Most is úgy parkolók és mivel van tolatókamera így többnyire akkor nézek rá, amikor már kicentizem a helyet. -
Moleman
addikt
válasz
blakey
üzenetére
Alapvetően egyetértek, de azért mégis könnyebb bármilyen segítséggel tolatni.
Per pillanat egyszerre szűk, lejt és kanyarodik a garázsom, nem kis kihívás volt az első pár alkalommal beállni/kiállni a 4.55 méteres kocsival, minden segédeszköz nélkül, pedig 19 éve szinte csak olyan autókat vezetek, amikben nincs semmi ilyesmi.
Hátsó menetrögzítőm van, eredetileg azt terveztem tolatókamerának, de túl sok idő lenne minden alkalommal wifin rácsatlakozni, úgyhogy maradtam régimódi.
-
DIEGO15
őstag
válasz
dethroner
üzenetére
Ha már ilyen a hangvétel.. Már bocs, de azok a vezetők, akik sok év vezetés után sem tanultak meg tükörből parkolni, azok ezután sem fognak. Mennyivel jobb lenne, ha kapna egy parkradart és nem törné meg az autódat a tecsó parkolóban, - amíg te önfeledten vásárolsz - és hagyna ott cetli nélkül

-
dethroner
veterán
válasz
DIEGO15
üzenetére
Már bocs, de oldalirányban van 2db külső tükör. És aki ezek alapján nem tud beparkolni egy adott helyre, az ne tolasson, álljon be szemmel, vagy menjen messzire megállni, ahol kedvére bénázhat. Sokan kamera nélkül is tudunk tolatni meg csipogó hang nélkül is, a segítség érdemi része abban van, hogy a kamera megmutatja mennyire tudsz még közel menni a mögötted található akadály felé.
Az tény hogy előre is hasznos lenne egy a padka magasságában elhelyezett kamera. -
blakey
titán
válasz
Dr. Oid
üzenetére
Az vezessen aki érzi az autóját, aki meg érzi annak nem kell semmilyen parkoló asszisztens, de egy kamera bőven elég. Teherautóknál hasznos a csipogó+kamera. Sajnos ezek a kisegítő dolgok pont nem segítenek azokon akik bem tanultak meg vezetni, ettől nem fognak jobban parkolni, de legalább"menőzhetnek".
-
válasz
DIEGO15
üzenetére
Igen, a GLXben van is radar elől és hátul. Igen, jól tud jönni. Aki nem tud radar nélkül élni, meg tudja bánni radarral is. De én pl 2018-ban 4,75M vettem az 1.6 GL+ allgrip Vitarát, ennyiért volt benne tolatókamera, adaptiv tempomat. A fejegység navigációs, és van Android auto. Rá egy évre vettem egy VW tourant, na arra jócskán kellett pluszban extrázni, mert semmi sem volt benne alapból.
-
Dr. Oid
senior tag
Sziasztok, létezik, hogy az aktuális Vitara hibrid tolatókamerával felszerelve hangjelzést nem ad, csak a kamera képe van tolataskor?
-
Sziasztok! Tudja valaki, hogy jelenleg hol tart a Bosch fejegység szoftver verziója? Vitara 1.6 GL+ 2018as utolsó modellek egyike. Annó 3 éve még emlékeim szerint frissítettem egyet, mert AA működik rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elvileg belső raktáron lévő autómat nem szállítják ki a kereskedéshez és semmi miértet vagy mikortot nem tudtak mondani. 
Többi kérdésre én csodálkoznék ha a jelenlegi hibrid 2 literrel jobb lenne fogyiban városban (1.4t) mint a "régi" moci. 1 is már teljesen jó lenne ettől a technikától.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lehet, hogy lejtős rész volt de többször is 175-180 között megy vele.
.
KI kell egyet próbálni! 
A lényeg , hogy a fogyasztásmérő végig 4,9-5,0 litert mutatott ezzel szemben itthon amikor rátankoltam 5,6l jött ki.