- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
52600 - 52501
74439 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 53901 53900 - 53801 53800 - 53701 53700 - 53601 53600 - 53501 53500 - 53401 53400 - 53301 53300 - 53201 53200 - 53101 53100 - 53001 53000 - 52901 52900 - 52801 52800 - 52701 52700 - 52601 52600 - 52501 52500 - 52401 52400 - 52301 52300 - 52201 52200 - 52101 52100 - 52001 52000 - 51901 51900 - 51801 51800 - 51701 51700 - 51601 51600 - 51501 51500 - 51401 51400 - 51301 51300 - 51201 51200 - 51101 51100 - 51001 51000 - 50901 50900 - 50801 50800 - 50701 50700 - 50601 50600 - 50501 50500 - 50401 50400 - 50301 50300 - 50201 50200 - 50101 50100 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
-
tboldi
nagyúr
-
bod101
aktív tag
-
tboldi
nagyúr
Nem minden oszlop van ugyanúgy kalibrálva. Meg talán van némi hibahatár is.
szerk.: És amúgy a betöltőcsőben is elfér némi lötty.
Az én Jazzemnek az első ülések alatt van a tankja, van vagy 2 méter legalább ez a cső, sok benzint el tud nyelni.
-
bod101
aktív tag
-
PeterPH
senior tag
-
2ozzmexy
senior tag
Hogy is van az a mondás? Nem gombhoz vesszük a kabátot, hanem fordítva.

Én tudtam mekkora autó kell nekünk, ezért választottam a Vitarát (az S-Cross az árcédula miatt kiesett, erős +1M lett volna), ez a Jimny meg már akkor is kihalási sorrendben volt, a többiek meg rendelhető se...
Bár legutóbbi Katalán út óta tetszik a K14D motoros Vitara is... kár hogy itthon olyan nincs.
-
2ozzmexy
senior tag
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
a Vitarának (2015) milyen nagy a benzintankja? Most 42 litert sikerült tankolnom de még nem égett az alacsony benzint jelző lámpa. Lehet nálam lenne rossz? -
gombii
tag
-
dethroner
veterán
-
2ozzmexy
senior tag
-
2ozzmexy
senior tag
-
Yenka
csendes tag
Suzuki Swift 2005-2010
Csomagtér beázásával kapcsolatban valakinek tapasztalata, esetleg megoldása a problémára? -
dethroner
veterán
-
Agent T
tag
Ha jól emlékszem 50.000 körül volt a teljes fóliázás körben, kb 3 éve csináltattam meg.
LK: Mikor levittem az autót, akkor ezt mindet elmondta a fóliás. B oszloptól hátra teljesen le lehet sötétíteni hivatalosan, műbizonylattal. A Skyfolnak (biztos van ilyen a többi gyártónak is) van majdnem víztiszta UV szűrős fóliája - ami szerintem tök jó - csak a nagyon minimális színezése miatt már nem lesz meg a 70%-os fényáteresztés. Ilyet tud adni előre, de erről nem lesz műbizonylatom. Viszont ha nem tudod, hogy fóliázott akkor nem is tűnik fel, hogy van a szélvédőn még valami.
-
PeterPH
senior tag
Normális helyen figyelembe veszik. Műszerrel megmérik az üvegek gyári fényáteresztő képességét, és aszerint ajánlanak hozzá fóliát.
Egy korábbi autómat fóliázva vettem. 30000-es bírságot nyertem vele. De a rendszámot is levehették volna ha olyan kedvük van.
Mint utólag kiderült, a gyári üveg eleve 73%-os volt, így arra már semmilyen szűrős fóliát nem lehetett tenni, legfeljebb víztiszta biztonságit, annak meg nem sok értelme lett volna. -
AMD Power
titán
-
LK
addikt
-
Agent T
tag
-
AMD Power
titán
-
Agent T
tag
-
AMD Power
titán
-
Ezekiel Ston
senior tag
Köszönöm az infókat. Érdeklődöm majd a cégeknél. Beszámolok majd mindenről.
-Tegnap egy fasza csomagtértálcát tettem bele, egyre pofásabb a gép. -
Agent T
tag
-
AMD Power
titán
-
SyMbioTe
Ármester
-
Agent T
tag
Szia! A XVI. kerületben tudok ajánlani egy fóliázó műhelyt ha még aktuális a dolog. Én egy 2005-ös Swiftet fóliáztattam ott, - szerintem - teljesen jól dolgozik a fickó.
-
LK
addikt
-
LK
addikt
-
AMD Power
titán
-
2ozzmexy
senior tag
Szuper, akkor a karbantartás ignoralasa volt a probléma.
-
2ozzmexy
senior tag
Amit bérelni tudsz azok nem alsópolcosak szoktak lenni, Thule-t és egyéb prémium márkákat szoktak adni. Annyira tényleg felesleges venni, mert az év többi 51 hetében csak logisztikázol vele... Feltéve hogy egyszer sem bukod a kauciót.
Remélem sikerül lefoliazni, mert egy komolyabb pecsétgyűrű is meg sérti... "a zongoralakk az autóipar PUR habja"
A waxtól szépen csillog, de a mandulás illat vonza a bogarakat és a ragacs a port, de legalább szép (amíg nem érsz hozzá 2 napig) -
2ozzmexy
senior tag
Ilyen kicsi méretben a Nexen 4S jobban szerepelt a teszteken, de nézd meg a gumi.hu-t és a BHP gumit, ők országosan szállítanak házhoz.
A Hankook egy tularazott budget abroncs, szerintem. (elnézést kérek a Hankook fanoktól) Amúgy van gumis topik is, ott jobban értenek hozzá, én csupán azért válaszoltam itt a car társnak, mert lusta voltam két Hsz-t írni.
-
Szilágyi84
senior tag
Gumi csere előtt állok ami jelenleg 165/70 R14 egy 12 éves Swiften .
A gumis azt mondja nincs jelenleg 4 évszakos Vredestein amit akartam és kb 1 hónap mire lesz talán. Helyette ajánlotta a Hankook 170/65 14. Jó lenne ez is a méret ? Vagy csak rábeszélni akart ,mert ott áll nála. Köszönöm -
pető bá'
őstag
-
Ezekiel Ston
senior tag
Ez igaz télleg.
ott a pont.
Akkor bónusz kérdés...Bp-n van e olyan lakatos/fényező aki érti is a dolgát, elfogadható áron dolgozik és át tudná nézni a kocsit, a meglévő rozsdásodást pedig megszüntetni? Tudtok valami jót? Vagy ez annyira általános hogy bárhova vihetem?
-nem volt még ilyen "gondom"... -
LK
addikt
Eladod a gumit és veszel ilyet. Vagy ahogy én csináltam, első kettőt lecseréltem aztán később a hátsó kettőt. Alacsony éves futásra és főleg városban tökéletes választás. Ha egyszer megyek vele hóban, beírom ide.
AMD Power: hozzáértőbb haverom is ezt mondta,hogy nagyobb (autónál) guminál még jobb a helyzet és akár hóban is jobban működik a dolog. Kis Swiftemet is direkt ki akartam próbálni Nexennel hóban, de nem volt a télen. Főleg azért érdekel,mert előtte 8 éves noname 4 évaszakosom volt előző tulajtól, és 1x néhány centis hóban elmentem vele dolgozni, hát folyamatosan korrigálnom kellett. Össze akarom hasonlítani őket. -
tboldi
nagyúr
A mosonmagyaróvári Szabó Fólia biztosan megcsinálná, Zsukot is csináltak már.

Amúgy házilag nem állnék neki, gyakorlat nélkül nem lesz szép. Illetve nem tudom, hogy a hatóságok mit szólnának egy házilag gyártott műbizonylathoz.

-
Ezekiel Ston
senior tag
Köszönöm, közben meglett a ludasa a dolognak. Gyújtógyertyacser. megoldottam.Köszönöm. Egyébként bónusz kérdés: Tudjátok e hogy hogy lehet a hátsó ablakokat besötétíteni? Van e valami jó fólia ami bolondbiztos erre a célra? Mert a fóliázó műhelyek rendre elküldenek hogy "ők swift-et aztán biztos nem...."
-
AMD Power
titán
-
DIEGO15
őstag
-
SyMbioTe
Ármester
és #52544 Gyöször
Félreértés ne essék venni semmiképp nem akarok.
Ahol bérlem remélem tudnak olyat adni, ami megfelelő rá, csak abba nem voltam biztos, hogy úgy egyátalán lehet-e rakni rá.#52545 2ozzmexy
Nem véletlen nem tervezek én se pérmium Quadtrac-ot venni a Golfra.
Suzukira viszont szerintem majd valami top 4S fog menni, ha elfogy a téli-nyári szett, azért abba belemegy annyi, hogy megérje.Ja, gondolom, hogy csúnyán látszana rajta a karc, óvatos leszek.
Hát, azért egy 30k kaució van, de ugye azt jó eséllyel visszakapom.

Amúgy felesleges venni nekem, nyáron van rá egyszer szükség, amikor megyünk egy hosszabb nyaralásra. -
hemaka
nagyúr
Vettem jatszosnak egy 2011es vasalo sportot, olaj 5w30 vagy 5w40 legyen? Illetve melyik marka vagy konkret tipus ajanlott? Az ar nem szempont.
-
pető bá'
őstag
2008 1.4 Corsa D-re tettünk ilyen Nexen-t; hosszas győzködés után sikerült elfogadtatni a családdal, hogy évi 10k km-re és két hóesésre felesleges egy külön téli szettet venni (főleg, hogy mindenki az óvatos sofőrök csapatát erősíti). Nekem is tetszett, bár nem sokat vezetem, de meglepően jónak tűnt télen-nyáron

swift-re is gondolkodtam, hogy ilyen kellene, de még van 1-2 szezon a téliben, 2 szezont futottan nem volt szívem eldobni..
-
LK
addikt
-
DIEGO15
őstag
-
LK
addikt
-
TommyY2
tag
Ez rossz helyre ment: 2ozzmexy (#52545) akartam küldeni.
Más fórumon írták, hogy a linkben szereplő Aurilis Edge tetőcsomagtartó szélessége 108cm (nem tudom, hogy igaz-e, sehol nem írják a méretet). A "mi autónkra" (S-Cross, Vitara, stb.) minimum 120cm széles kell, hogy jól kilehessen használni (jobban is néz ki rajt).
Ém pl. épp most vettem Menabo Tiger Silver-t, ami azt mondom, hogy elég stabil (kivétel a zárszerkezet, de az mindegyiknél, az Aurilis állítólag mégrosszabb).
[link]TommyY
-
2ozzmexy
senior tag
Ezért is írtam korábban neki hogy téged kérdezhet, mert már a második autón nyúzod különböző méretekben, úgyhogy van vele tapasztalat.
Én nem vagyok híve a 4S abroncsoknak, ráadásul én szeretem is cserélgetni... Mondjuk amikor leszakad közben az ég akkor csökken a lelkesedésem.
-
AMD Power
titán
-
2ozzmexy
senior tag
Nem spórolás, csak nem fogok egy Suzukit felgumizni prémium abronccsal 250ezer/szett áron, hogy 6 év múlva a kukába dobjam alig 10ezer km futás után. Használtan eladni meg csak áron alul lehet sajna, a 45ezres abroncsnak nem fogják elvinni 30ezerért darabját 6 évesen hiába van jó állapotban és hiába csak 10ezret futott, mert egyszer már volt autón, szóval ha 20-ért elviszik a gyári EcoContact5-nek darabját 6 évesen, akkor megveregethetem a vállamat...
A következő szettekre momentán a Kléber Dynaxer HP4 és Kléber Krisalp HP3 az esélyesek, mert ezeknek nem 45 darabja, de tartósak és nem öregszenek gyorsan, ami nálam vízválasztó tulajdonság. Na ezért tartom szemmel azt a topikot. 
[link] Ennél olcsóbbat nem találtam, de ha valaki tud ilyet az érdekelne. Sajnos mostanság nem lesz rá szükségem, de SirKero már a második Suzukin használja nagy megelégedéssel.
A Lidls Aldis nem jó neked, mielőtt elrohansz venni. (hétvégén még volt az Erdőkerülő utcai Lidl-ben, sima SX4-re felrakható, csak ilyen FYI)Amikor vágod körbe a fóliát, akkor nagyon vigyázz, mert a műszerfal műanyagja baromi sérülékeny és minden karcolás "világít" rajta.
Az nem is drága ha nem társul mellé egy 50ezres kaució, egy balatonozásra (ca. 7nap) 13k-ból megvagy, ha belegondolsz az olcsóbb alap boxok 45-50-től indulnak, tehát 3 út alatt hozná vissza az árát (akkor vagy 0-n) és még valahol tárolnod is kell amikor nem használod.

-
Gyöször
senior tag
-
beef
őstag
-
SyMbioTe
Ármester
Jogos, abroncson nem érdemes spórolni.

Úgy mondjuk kicsit nehezebb lesz rátenni szépen a fóliát, ha sikerül valami, akkor majd jövök mi lett a végeredmény.
Venni semmiképp nem akarok az évi egy alkalomhoz amikor kell nyaraláshoz, 1800/nap-ért lehet bérelni box + csomagtartót.

Igen, arra gondoltam, hogy azt a keresztrudat, akkor minden gond nélkül fel lehet rakni a sínre.
-
2ozzmexy
senior tag
Nem vagyok ott mindenhol azért, de az abroncs téma nálam nagy horderejű, mert 6 évente veszek abroncsot, úgyhogy ha mellé nyúlok az szívás.
Az nem keret, vagy műszerfal betét, a fejjel együtt van. Ma azt pont lewaxoztam, mert szeretem ha a napsütésben nem látom a kijelzot, legalább a fény hanyatt vágódik rajta.
Kelleni fog két keresztrúd (aka tetőcsomagtartó), ahhoz rögzíted a boxot. Kulcsosat ajánlok mindkettőből és ha a box csak évi néhány alkalommal kell akkor nézz utána a bérlésnek, mert amikor nincs a kocsin elég nehéz helyett találni neki...plusz nem is olcsó ahhoz hogy a port fogja a garázs vagy a feszer sarkában az évi 300+ napján.
-
AMD Power
titán
Én mondjuk nem szoktan jattolni a szerelőnek. Mindig mondom,hogy mondjon egy jó árat amiért megcsinálja tisztességesen és ennyi.
-
SyMbioTe
Ármester
Lehet hülye kérdés, de Scross-on gyárilag a tetőn lévő sínre lehet rakni tetőboxot + a hozzá való tartót?
Ha jól láttam szalonban is lehet hozzá kérni, csak azt nem tudom, hogy csak fel kell pattintani őket, vagy kell-e még rá valami.
-
laca891
aktív tag
-
Sera26
aktív tag
-
SyMbioTe
Ármester
Havertól én most kértem fóliát, amit még anno kínából rendelt, ha hozzámjut, rápróbálok azzal. Le lehet venni azt a keretet, vagy az a fejegységgel együtt jön csak ki?
Te aztán mindenhol ott vagy.

Valószínű Nexen lesz, abban a kicsit méretben korrektül szererpel, sokat meg nem fog menni. Nameg az ára is kellemesebb. -
Zolás
addikt
Legutóbb még a szervízcsarnokba se mehettem be, merthogy covid van. A szerelővel se tudtam egy szót váltani. Nem gondolkoztam hogy jattolnom kéne.
A saját szerelőmnek természetesen mindig adok. És mivel még sose akartam fizetés nélkül elhozni a kocsit, engem nagyjából még kedvel is. -
KubanitoS
veterán
Én egy vidéki márkaszervizbe hordom a kocsim, ott állok a munkafolyamatok elvégzése során a kocsim mellett. Nálam természetes, hogy kap valamit zsebbe a szerelő, mivel a munka tökéletesen el van végezve, ha kérdés merül fel, készségesen válaszolnak és a társaságom is el kell viselniük.
Jó múltkorában, amikor kapott a kocsi egy kavicsot alulról és letört az alsó motorvédő műanyag burkolat pántja, a szervizben kaptam egy 30 ezres ajánlatot a cserére, a szerelő srác meg magától mondta, hogy van egy totálkáros autó a telepen, majd arról leszedi az amúgy sértetlen elemet és kicseréli az én tört elememmel. Egy fityingembe sem került. Az ilyenek miatt szerintem nem érdemes spórolni a jatton.
Magának a kereskedésnek a számla rendezése során amúgy egy fityinget sem adnék, a szerelő más tészta.
-
LK
addikt
-
Sera26
aktív tag
-
csaba1203
addikt
-
laca891
aktív tag
Jövő héten viszem a Swiftet 2. éves szervízre.
Kérdés az lenne, hogy szoktok-e adni borravalót és ha igen, akkor mennyit? -
Tyson5
tag
-
tboldi
nagyúr
-
Tyson5
tag
Hozzám került egy 99-es 1.3-as suzuki swift glx. Alapvetően egész jó állapotban van, viszont a kuplungot felemelve a fogáspontnál hirtelen "felugrik".
Amikor elkezdem benyomni a kuplungot kellően puha, viszont fogáspont környékén kissé megakad, felkeményedik és nehezebb benyomni. Ennek ugye a kuplung felengedésénél van jelentősége, mert így elég könnyű vele lefulladni, hiszen a fogásponttól gyakorlatilag kilöki magát a pedál. Ha kicsit is a fogáspont felé engedem a kuplungot azonnal lefullad az autó. Előző tulaj szerint már jó néhány éve ilyen, szinte csak városban használták rövid utakra. Egyébként a fogáspont jó helyen van, nem csúszik, rendesen kiemel, sebességeket szépen veszi, motorja erős. Én kinyomócsapágyra tippelek. Viszont ha az cserélve van, komplett szettet lenne érdemes cserélni.
Mit gondoltok mi lehet vele? Vagy csak a bovden viccel meg? -
pigmeus
tag
-
DIEGO15
őstag
-
DIEGO15
őstag
-
pigmeus
tag
Buta kérdés, de miután leszedted a sárvédőívet, utána mennyire könnyű azt vajon visszaragasztani? vagy lehet újra ragasztani, vagy ezeket visszamelegítik és úgy rakják vissza? Csak gondolkodtam, hogy el kellene vinni a kocsit alváz-védőztetni, de tartok tőle, hogy csúnyán rakják vissza.
Vagy azért ezt megoldják rendesen ha olyan helyre viszi az ember? -
LK
addikt
-
Moleman
addikt
-
beef
őstag
-
Gyöször
senior tag
Szűnyogháló pedig már egy bevált dolog nálam! Az ablakra szerelve képes megakadályozni a szúnyogok bejutását a lakásba.
A krosszmotorom ülése alá, a szűrőházra operálva meg a nagyobb sár, fű, kosz darabokat hatékonyan tartja távol a szivacstól, így azt nem mosom bele tisztításkor :-)
Nade komolyra. A sumonál valamit leakcióztak 10 ről 8ra, gyárinak írja az csak jó gondolom. Van valami másik eredeti 'ezeröté, azt nem merem. Kéne venni küszöb védőt, egy postával akarom megúszni. Ezeknél van 31ért krómos subetűs logóval az azé' csicsa ám! :-)) két baj van vele, egyrészt nincs raktáron, de majd beszerzik, másrészt meg rohadtul nem tetszik mert bazári, de majd megszokom :-))))) becsukott ajtónál úgyse látszik
-
2ozzmexy
senior tag
Folytatom a saga-t:
A wax húzza a port mint a veszedelem és még lepucolni sem egyszerű utána. Soapy Wooder (szappanos víz) szintén időpazarlás, a legjobban idáig a mosogatószeres víztől bírta, de napsütésben 2 hét után azon is látszott a por. Most két mikorszálassal töröltem át vasárnap viaszos autósamponos vízzel, egyikre ráfújtam, bekentem, majd a másikkal szárazra töröltem, most kap 2 hetet és megnézem mi lesz.De van megoldás: [link]

Amúgy a Vredi jó, a Nexen-ről AMD Power tud neked mesélni, hasonló méret volt neki az Astran és most az SX4-re is azt vett. Vagy várd meg a teszteket, lassan jönni fog friss 4S teszt, a Hankook-ot nyugodtan engedd el, arról a márkáról már többször leírtam a véleményemet... (buldózer, eke, só
) -
2ozzmexy
senior tag
-
2ozzmexy
senior tag
Megpróbálhatsz önerőből urrá lenni a problémán, de én inkább egy autószerelő felkeresését javaslom.

Ha értesz hozzá, akkor tudod a választ: Gyújtáselosztó, gyújtókábelek, gyertyák, légszűrő, légtömegmérő, üzemanyagszűrő, akku ellenőrzés, majd előről kezdeni, addig amíg az összes mocsok amit feloldott az E10 el nem távozik. Nem kellett volna tudnod, ennek a benzinkúton kellene kiírva lennie és ott lógnia a pisztoly mellett egy füzetkének amiben le van írva hogy tankolható e bele vagy sem...
-
2ozzmexy
senior tag
-
2ozzmexy
senior tag
Mi a kérdés? Amilyen belevaló, a szúnyogháló, az electrolux porszívó hepaszűrője nem lesz jó bele.

Márkaszervizben ha utángyárival is beéred akkor BluePrint-et kapsz, amúgy H+B/JakoParts esetleg, vagy valamelyik nevesebb márka (tboldi listája). A helyedben mindenképpen megnézném mondjuk autodoc-on hogy nagyságrendileg mennyi az árdifi egyes termékek között, az alapján be lehet lőni melyik gyártó termékei férnek bele a "lélektani határba" és kapsz egy átfogóbb képet az ár/minőség arányukról is. (egy Mahle nem sokkal drágább mint egy BluePrint, de minőségben jobb) -
tboldi
nagyúr
-
Gyöször
senior tag
1.4T be milyen levegőszűrőt "szabad" megvenni?
-
DIEGO15
őstag
-
ugri77
csendes tag
-
DIEGO15
őstag
Eredményes S-Cross bütykölős szombatot tartottam.
- Lecseréltem a sérült műanyag sárvédő ívet. Egyszerű művelet. Egy csavart és egy műanyag "bolhát" kell eltávolítani és le is lehet szedni. Így néz ki leszedés után.
- Lecseréltem a nyest rágta motorháztető szigetelést. Ez még az előbbinél is egyszerűbb.
- Hátravezettem a hátsó menetrögzítő kamera kábelét. Tényleg rövid, ahhoz, hogy igazán jól el lehessen tüntetni, de nem lett gáz.
- Beszereztem a 2021-es térképet. (Legális forrásból) Ingyen volt, de pénzt nem is adnék érte.
- Kapott a fejegység kijelzője egy védőüveget.
- Megoldottam a hátsó rendszámtábla zörgését. Bárdinál kapható Würtemberg rendszámtábla tartó tökéletesen zajmentesen rögzíti a táblát. -
AMD Power
titán
-
Zolás
addikt
-
Ezekiel Ston
senior tag
Örülök neki hogy nem kellett volna...csak ezt honnan is kellett volna tudnom...
Megoldás?
Egyébként most délután szétszedtem cseppet a gépet, és lehetséges talán a gyújtáselosztó a ludas? Mert ha leveszem az akkusarukat kb 10 perc után vissza és gyújtást adok akkor egy 2-3 mp-re beindul a motor de le is áll utána.
Gyújtáselosztó hiba lehet talán? -
laca891
aktív tag
-
ugri77
csendes tag
-
laca891
aktív tag
Nem kellet volna E10-es benzint bele tankolni az alkohol feloldotta a lerakódásokat.
-
Ezekiel Ston
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy 1.3-as 2001-es swiftet munkás autónak magamnak. Próbakör megvolt, majd autópályán haza, előtte pályamatrica, shellnél tankoltam bele 95-ös E10-es üzemanyagot.
Majd levezettem 27km-ert pályán haza. Leparkoltam, elugrottam kicsit később ismerősömhöz persze az új autóval majd haza. Délután még feleségemmel még 1 kört mentünk, össz 37 km-rt mentem majd most esére próbáltam újra beindítani de nem indult.
Szerintetek mi lehet az oka? Végig pöcc-röffre indult volt húzása minden de most meg az istenért nem akar elindulni csak kerreg az önindító.
-Olaj rendben, szűrő tiszta, cső tiszta, víz van a hűtőben, a hűtőtartályban...
Van tippetek? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
52600 - 52501
74439 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 53901 53900 - 53801 53800 - 53701 53700 - 53601 53600 - 53501 53500 - 53401 53400 - 53301 53300 - 53201 53200 - 53101 53100 - 53001 53000 - 52901 52900 - 52801 52800 - 52701 52700 - 52601 52600 - 52501 52500 - 52401 52400 - 52301 52300 - 52201 52200 - 52101 52100 - 52001 52000 - 51901 51900 - 51801 51800 - 51701 51700 - 51601 51600 - 51501 51500 - 51401 51400 - 51301 51300 - 51201 51200 - 51101 51100 - 51001 51000 - 50901 50900 - 50801 50800 - 50701 50700 - 50601 50600 - 50501 50500 - 50401 50400 - 50301 50300 - 50201 50200 - 50101 50100 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- OLED monitor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem lehetetlen hozzászokni, bár elég zavaró, főleg ha közben más autóval is megyek aminek jó a kuplungja. Durván 25 ezer a kuplungszett, szerelő kb. 10-ért cserélné. Bár itthon is cserélhető néhány szerszámmal.