Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Megpróbáltam feltenni új telepítéssel a 12.1-et.
Én aki megrögzött SUSE fan vagyok, csak lestem, mint hal a szatyorban az új felületen!
Egyszerűen ocsmány, átláthatatlan, siralmas! Ez természetesen az én véleményem, másnak lehet bejön, sőt, kívánom így legyen.
KDE és Gnome alatt is iszonyat mi van.
Nem beszélve arról, hogy telepítés után felvettem a megszokott tárolókat, rendszer frissítés, eddig nem is volt probléma.
Gondoltam nosza, tegyük fel a megszokott alap programokat.
Kijelöltem a következőket telepítésre: Midnight Commander, Gwenview, Audacious.
Elkezdte a frissítést, majd pár másodperc múlva panic error. A billentyűn a led-ek villogtak, fekete háttér és ennyi.
Újraindítás, majd még kétszer próbálkoztam azután pályára állítottam a DVD lemezt.
Én itt a SUSE pályafutásomat befejeztem!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest