- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Teljsen kezdőként linuxban windows rendszerr mellett szeretnék kipróbálni egy Linux disztribúciót.Ami fontos, hogy meglévő windows rendszer mellé szeretném feltelepíteni, úgy hogy a mostanit nem törölöm le, nem partícionálom újra (max Partition Magickel).
Amire használni szeretném:
Internet (LAN, Wifi ill. 3G - vodafone-os mobil szélessáv E220-as modemmel)
Office programok (Open Office-nak van Linux verziója, szóval ez megoldva - javítsatok ki ha tévedek)
Film- és képnézegetés, zenehallgatás
Néha játék, de mivel marad az XP a linux mellett, azt onnan is tudok
Fájlmenedzsment (fontos, hogy a meglévő fájljaim Linux alól is láthatóak maradjanak)A hozzászólásokat olvasgatva Suse linux letöltése mellett döntöttem, mert az áll legközelebb a winhez (lehet túlságosan hozzászoktam
), viszont nem tudom, honnan tudnék letölteni egy friss, működő verziót (lehetőleg DVD-set, mert nem szívesen pazarolnék el hat cd-t
).
Mivel itt elég sok nálamnál képzettebb felhasználó van, kérem írjátok meg nekem, esetleg milyen másik disztribúcióval próbálkozhatnék, és ami a legfontosabb, hogy tudom megoldani, hogy a meglévő oprendszer mellé kerüljön az új (miután felment, a konfigurálás ráér, a lényeg egyelőre hogy elinduljon a mostani mellett).
A segítséget és a válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest