Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
Petester #2945 üzenetére
Köszönöm!
Erre van egy ezoterikus és egy racionális magyarázatom.
Az előbbi szerint ez az autó folyton megtalált, mindig mutogatta magát a hirdetésekben, anélkül várta meg a több hetes töprengésem, hogy más elvitte volna - szerintem kiválasztott magának következő gazdájának. Nem hagyhattam cserben, meg kellett vennem
A racionális érvek ennél földhözragadtabbak: a nosztalgiával és a Volvo üléssel szemben az győzött, hogy sokkal kevesebbet futott, de főképpen, ellenőrizhető előélete van, valós adatokkal. Nagyon kevés ilyennel találkoztam a keresés során (nem is emlékszem, hogy láttam volna ennyire rendben lévőt) Emellett a tulajdonossal folytatott beszélgetések során meggyőződésemmé vált, hogy ennek az autónak nem tulaja, hanem gazdája van. Ez nekem szintén nagyon sokat nyomott a latban.
És egy nagyon jó autó
Új hozzászólás Aktív témák
- Whisky topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest