- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
Petester #2945 üzenetére
Köszönöm!
Erre van egy ezoterikus és egy racionális magyarázatom.
Az előbbi szerint ez az autó folyton megtalált, mindig mutogatta magát a hirdetésekben, anélkül várta meg a több hetes töprengésem, hogy más elvitte volna - szerintem kiválasztott magának következő gazdájának. Nem hagyhattam cserben, meg kellett vennem
A racionális érvek ennél földhözragadtabbak: a nosztalgiával és a Volvo üléssel szemben az győzött, hogy sokkal kevesebbet futott, de főképpen, ellenőrizhető előélete van, valós adatokkal. Nagyon kevés ilyennel találkoztam a keresés során (nem is emlékszem, hogy láttam volna ennyire rendben lévőt) Emellett a tulajdonossal folytatott beszélgetések során meggyőződésemmé vált, hogy ennek az autónak nem tulaja, hanem gazdája van. Ez nekem szintén nagyon sokat nyomott a latban.
És egy nagyon jó autó
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest