Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• czanga

őstag

Azóta nem történt semmi úgymond az ügyemben. egyedül talán annyi, hogy telefonáltam egyet:

"Visszahívott telefonon maga Hári László a Hace Car vezetője. Nagyon rendes volt. Elmeséltem neki hogy mi a helyzet és látatlanban azt mondta hogy szerinte nem lesz henger fejes az autó, de ez csak megérzés. Megkérdezte hogy nyomja ki a vizet a kupakon át, mondtam hogy nem. Elmondtam neki hogy mire hazajöttünk nem nyomott ki magából vizet, illetve csak akkor jött ki víz mikor a folyadék indikátoros tesztet csináltam az autón, de az oké ugye, mert ha nincs rajta a kupak valamerre tágulni fog a folyadék. Azt mondta hogy 2 l-es blokkból ő még nagyon ritkán látott hengerfejest, és kérdezte hogy van-e fűtés az autóban mindkét oldalon, illetve a ventilátorok beindultak amikor hazaértünk pl. mert könnyen lehet, hogy egy rossz termosztát a probléma, vagy pedig el van tömődve a radiátor vagy valamelyik fűtőcső. Illetve mondta hogy az hogy felugrál a mutató maxra hőfok jelző az könnyen lehet egy szar szenzor vagy kontakthiba. Ezenkívül azt mondta még, hogy az tudnom kell hogy GC/GF szériákkal csak állapotfelmérés után foglalkoznak, mert a nagyközönségnél van sok annyira rossz állapotban lévő autó nagyon sokat el sem vállalnak.

Illetve a henger fejezést önmagában nem vállalják. Mindenképpen motor felújítás lenne akkor hogyha az a gáz, mert mondja hogy olyat nem szeretne és ezért nem is vállalják másképp: mert mi van ha két hét múlva le csapágyasodik az autó és visszajön hozzájuk. Ez viszont költségben 1,5-2 millió Ft nagyjából.
    Az eredeti kérdésre pedig azt mondta, hogy csak a henger fejezés önmagában 600 - 700 000 Ft." - Van benne nyelvtani hiba, akkor bocsánat, gyorsan lediktáltam a telefon jegyzettömbjébe a dolgokat a beszélgetés után.

Illetve annyit tudtam még meg, hogy Victory Motorsnál egy ismerősöm érdeklődött egyet egy csatornán át, és azt írták neki, hogy álltalánosságban hengerfejezés síkolással olyan 1M körül van.

Autóban közben a hideg (is) végleg kivégezte az akkut, szóval rendelnem kell ma egyet, aztán intézek barátokkal egy kis vontatósdit, mert lábon nem merem elvinni. Persze azt még ki kell találnom, hogy melyik legyen a választott szerviz.

Őszintén szólva nem sürget semmi, az autó nem megy sehova, de nyilván amiatt halogatom, mert nincs kedvem foglalkozni ezzel, szembenézni azzal, hogy nagyobb gond is lehet mint sem egy szenzor hiba stb stb, de igyekszem nógatni magam az ügyben. :U

Új hozzászólás Aktív témák