Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
De vicces, hogy honnan indult ez az egész Steam Deck történet ismét...
Kijött a PS Portal, ugyan megvolt a birtoklási vágy, de sokallom érte a 90k-s vételárat. Mondom én ezzel az erővel vehetek megint egy Steam Deck-et is, amúgy is néha eszembe jut hogy bánom, hogy eladtam, kéne venni egy másikat és akkor nem csak erre lesz jó hanem több mindenre tudom használni. Elkezdek nézelődni, akkor már megnézem mennyivel drágább az OLED, aminél felszisszenek első körben hogy drága és nem kell. DE jön az input hogy hát nem csak a kijelző más, hanem sok minden másban is javult. Ez után már böki a csőröm hogy csak ki kéne próbálni a már több mint kétszer annyiba kerülő konzolt és már ott tartok a kapzsi fejemmel hogy már a 220k-s gépre gyűjtök, amikor az elején a 90k-t sokalltam a Portal-ra. Teszem hozzá amúgy most is sokallom, de ha ezt így végiggondolom akkor jön a kérdés hogy mi a f....? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen 5 PRO 3500U
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell 5330 i5-1245u 16Gb ram, érintő kijező, számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kijött a PS Portal, ugyan megvolt a birtoklási vágy, de sokallom érte a 90k-s vételárat. Mondom én ezzel az erővel vehetek megint egy Steam Deck-et is, amúgy is néha eszembe jut hogy bánom, hogy eladtam, kéne venni egy másikat és akkor nem csak erre lesz jó hanem több mindenre tudom használni. Elkezdek nézelődni, akkor már megnézem mennyivel drágább az OLED, aminél felszisszenek első körben hogy drága és nem kell. DE jön az input hogy hát nem csak a kijelző más, hanem sok minden másban is javult. Ez után már böki a csőröm hogy csak ki kéne próbálni a már több mint kétszer annyiba kerülő konzolt és már ott tartok a kapzsi fejemmel hogy már a 220k-s gépre gyűjtök, amikor az elején a 90k-t sokalltam a Portal-ra. Teszem hozzá amúgy most is sokallom, de ha ezt így végiggondolom akkor jön a kérdés hogy mi a f....?
Cucuska2